Social Media

Christmas wishlist 2019

Upřímně, hned po jídle (haha), mi o Vánocích největší potěšení způsobuje dělat radost ostatním - ať už něčím materiálním nebo čímkoliv jiným. Například vidět bráchu, jak je šťastný, že ho vezmu do knihovny, kde si může přečíst jakýkoliv časopis a vybereme spolu knížku přesně podle jeho představ, do které zaboří hlavu hned, jak vylezeme z budovy, mě potěší tak moc, že jsem z toho vyplesklá ještě dva týdny.

Ale tenhle příspěvek bude trochu selfish - aneb představím vám, z čeho bych skákala radostí já, kdybych onu věc našla pod stromečkem. Samozřejmě je to jen takový pomyslný dopis Ježíškovi, rozhodně nežádám své blízké, aby utíkali do obchodu a vše mi nakoupili. Přeci jenom mi opravdu udělá daleko větší radost, až přiletí ségra, budeme zase všichni spolu (i když na dvě skupinky), budou všichni zdraví, veselí a společně si přichystáme nejskvělejší sváteční jídlo a vykouzlíme tu pěknou hřejivou atmosféru. Ale kdo ví, třeba ten kouzelný děda fakt existuje a něco mi zázrakem nadělí, hihi.


wishlist1
Nové boty na běhání potřebuju jako sůl! Nemáte tip na značku? Nebo třeba rovnou i model? Já zatím pokukuju jen po těch, co se mi líbí O:) (Nike, Adidas)
Peněženka by byla mou spásou a kdybych jednu měla, možná by se mi nestávalo, že si zapomenu kartu doma, když jdu dělat velký nákupy.
Granola bez cukru, oříšky, cokoliv zdravého k jídlu nebo pití. To mi udělá radost naprosto vždy!


wishlist2
Obal na iPhone na běhání by se šiknul jakbysmet. Sice jsem si zvykla běhat s mobilem v ruce, ale říkám si, že by to s tímhle pomocníkem bylo ještě příjemnější.
Naučit se vyšívat chci už zatraceně dlouho. Třeba by Steh by steh byl tím nakopávačem, díky němuž bych se k tomu konečně dostala (mám totiž pocit, že by mě to děsně bavilo!)
Tekutý zinek nebo cokoliv, co by dalo mým vlasům novou chuť do života!
Hvězdičky a měsíčky na uších už nosím a nutně je potřebuju doplnit i na prsty (** / *)
Pijete vodu z kohoutku? Já odmítám kupovat plastovou a kohoutkovou zkrátka piju, protože pít musím, haha. Ale ráda bych ji pila aspoň trochu čistější!
Penál na tužky potřebuju zejména proto, že neustále tahám tisíc barevných propisek, fixů a zvýrazňovačů jen tak v tašce nebo kufru a pokaždé mi něco obarví, ugh.
A můj velký sen nakonec - zlaté Happy Plugs, díky nimž bych byla happy především při běhu!

A co si letos přejete vy? Máte na něco spadeno? A nadělujete pod stromeček i něco sami sobě?
Dejte mi vědět, jsem děsně zvědavá!!
G

3 komentáře

  1. Tak ti přeji, ať pod stromečkem najdeš vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já popravdě nevím co si přát, určitě knihu a něco malého ♥ Jinak ten obal na běh je hodně super!

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS