Social Media

Fresh

PC201762
Článek vznikl ve spolupráci se značkou Desenio

Krásný pátek všem!
Právě jsem si musela otevřít kalendář, abych zjistila, jaký den vůbec je, haha. A trochu jsem se vyděsila, že už to je týden, co jsem přijela z Prahy do Hradce oslavit Vánoce. Ale stále máme ještě spoustu času na lenošení a trávení času s mojí rodinou, takže vlastně vůbec není čeho se děsit. Jak jste si užili sváteční dny? Už jste všechny blízké navštívili a ochutnali všechny druhy cukroví? Já mám pocit, že Štědrý den utekl mrknutím oka a o to víc jsem vlastně ráda, že tohle období prožívám už od konce října. Ihned po Vánocích mě totiž taková ta pravá sváteční nálada opouští a spíš už myslím na nový rok, co nabídne a jaký asi bude.

S tím přichází i vše ostatní - do zbylého cukroví se mi už moc nechce a vánoční koledy nahrazuju oblíbenými tóny od Kyga a Bastille. Výjimkou jsou snad jen světýlka, na které bych se stále mohla koukat se stejným šimráním v břiše a dělají mi radost při každém běhu. Co se ale týče výzdoby u mě doma, ráda vše vánoční zase schovám a interiér naopak něčím obzvláštním. Nemusí to být nic dramatického, stačí třeba koupit další pokojovky, posunout zrcadlo do jiného koutu nebo vyměnit pár dekorací za nové. Tento rok jsem nezahálela a přichystala svůj pokojíček v Praze na můj comeback v novém ruce už před odjezdem. Ve spolupráci se skandinávskou značkou Desenio jsem si vybrala několik plakátů a rámů, které jsem hned netrpělivě vybalila a rovnou jimi odekorovala svou komodu. Ještě musím vymyslet, co všechno před ně vystavím a položím, aby to k sobě hezky ladilo, ale už teď jsem s tím, jakou krásnou změnu vykouzlily, moc spokojená. Rozhodně se mám po mém návratu, na co těšit!

Co na to říkáte?

desenio6
PC201756
PC201759
desenio5
PC201791
PC201769
desenio4

Linky na plakáty, které jsem si vybrala: největší / střední / nejmenší

Abych se přiznala, to správné kombo jsem hledala snad několik hodin, Desenio je totiž hotové království plakátů. Jeden print hezčí než druhý a tolik různých stylů, že si prostě musí vybrat každý. Mně se moc líbí kombinace několik obrázků, mixování tónů a kombinování různých rámů. Já sama jsem si kromě těchto tří vybrala ještě pár dalších, abych je mohla třeba zase na jaře trochu obměnit a vám jsem připravila ještě malé inspo, pokud byste si rádi objednali, ale tápali byste, jaké poskládat dohromady. Podle mě skvěle funguje kombinace písma, grafiky a něčeho "živého/přírodního". Také doporučuju si obrázky stáhnout a (klidně v malování) přiložit k sobě, abyste měli lepší představu, jak budou u sebe vypadat.

desenio1desenio2desenio3
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

PS: Zrovna teď koukám, že mají na Desenio 30 % slevu:))

A pro dnešek se s vámi loučím. Doufám, že máte ještě volné dny, kdy můžete odpočívat a nabírat síly na rok 2020! Brzy se zase ozvu ♥
G

8 komentářů

  1. Ty decentní světýlka se mi šíleně líbí. Já mám doma vánoční dekorace nově nakoupené a jsem z nich pořád tak unesená jako na začátku. :-) A musím říct, že to jsou moc krásné obrázky...jednou až budu zařizovat vlastní bydlení, tak aspoň vím, kde pokukovat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu děkuju Jani:) A je pravda, že vánoční dekorace mají vždycky něco do sebe:)

      Vymazat
  2. Desenio je super, taky jsem si tam objednala dva plakáty a nikde jinde jsem tak krásné nesehnala. A bylo to navíc moc hezky zabalené.

    Simple living: Zimní inspirace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď?:) Taky jsem byla překvapená z toho, jak velké množství výběru tam mají :O Skoro jsem si nemohla vybrat! :D:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS