Social Media

Last days in pictures

PB030715

Jak jste si možná všimli (nebo třeba ani ne, pokud sem nechodíte každý den), denní blogmas začal trochu pokulhávat. Když se blogmasový nápad během listopadu zrodil, říkala jsem si, že to bude hračka. Spoustu materiálu si nafotím dopředu, články si rozplánuju a půjde to jako po másle. Přesně to jsem i udělala, jen jsem se dostala do bodu, kdy už toho i tak bylo moc. Na jednu stranu jsem nechtěla selhat a slabý hlásek mi v hlavě říkal "Rozhodla ses udělat blogmas, vykřičela jsi to do světa, tak to dotáhni do konce," ale ten rozumnější díky bohu zvítězil. Minulý rok jsem byla v největším stresu z diplomky, vlastně několik posledních roků jsem se musela o svátcích učit a teď, když mám tu možnost si je bez stresu naplno užít, to také chci udělat! Přeci jen moje články nejsou o třech řádcích a dvou fotkách. Chci, aby nějak vypadaly, aby vám něco předaly a rozhodně nezaberou jen 5 minutek přípravy. Blogováním se neživím a spojit práci, která je v předvánočním čase ještě náročnější, s psaním článků není samozřejmě nemožné, ale pokud chci i trochu sociálně žít a mít čas si odpočnout, každodenní vydávání článků není nejlepší strategie, hehe. 

Tak jsem vám jen chtěla říct, že se ale vůbec nemusíte bát, že by to tu zelo prázdnotou. Stále chci sdílet všechny tipy, zážitky i fotky a prožívat společně s vámi sváteční čas. Takže pokud jste stejní vánoční maniaci jako já a hltáte všechny možné vlogmasy, gift guidy, zkrátka jakýkoliv vánoční obsah, pořád se máte na co těšit! I tak toho plánuju ještě dost a dost!

*pár fotek z posledních dní*
vikrnd
víkendové radosti

IMG_7774
Miluju tohle období, vyzdobené město, světýlka, vůně, ...

vanoce

IMG_7769
Veselá mani♡

pecu
První letošní pečení cukroví

cukrovi
Zatím jsem pekla straciatella hroudičky (pro ségru!) a kakaové hvězdičky (a jezevčíky:D)

IMG_7403
#nowordsneeded

eppi
Mikuláš od CCC a Eppi ♥

IMG_7386
Moje večerní rutina = vlogmas od Zoelly a žitný chleba na sto způsobů

food
Mňam!

PB231215
Dokonalé lívanečky s karamelizovanými jablky

PB231263
Testuju Wellu a s dojmy se určitě podělím:)


Co jsem tímto článkem (kromě vysvětlení) chtěla ale říct? Abyste se "nepushovali" do ničeho tak moc, že postupně ztratíte veškerou energii a nezbyde vám ani špetka na opravdové užívání tohoto krásného času, který je přesně právě o tom - být s rodinou, s kamarády, zahodit stres, užívat si každou minutku, vytvářet ty nejhezčí vzpomínky, jíst to, co si přes rok jen tak nedáte, být ještě větší blázni a radovat se. Ze školy se nestresujte, dárky nakupujte s radostí (a možná raději online v poklidu domova, haha) a udělejte si čas především na svoje blízké, pečení cukroví, sledování pohádek a procházení se třpytivým městem a zimní přírodou.
Vaše
G

10 komentářů

  1. Haha, máme to stejně. Taky mohu po dlouhé době prožívat Vánoce bez stresu, ale nabrala jsem si tolik věcí.... Ještě ani nemám všechny dárky :D Ale vezmu si z tebe příklad a zpomalím!
    P.S. Mohu se zeptat jaký máš počítač? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika:D:D a už tenhle víkend jsem to zpomalení "aplikovala" a je to skvělé:) stále se snažím dohnat články, dopéct cukrová atd...ale nehrotím to tolik a říkám si, že vše nemusí být perfektní a je důležitější si to užít:)
      A mám HP Pavilion...myslím že asi 14, ale teď už je novější 15. A jsem s ním moc spokojená!:)

      Vymazat
  2. Já jsem minulé léto zkoušela psát článek každý den a musím říct, že ti rozumím. Nedá se to úplně vydržet. Já to tedy dala, pak jsem si ale musela od blogování odpočinout, takže dle mého názoru, není dobré se do toho tak hnát, když to není tvá práce :) Mít celé dny jen na psaní, klidně to dělám. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně přesně:) kdybych měla více času a neměla práci na fulltime, tak bych do toho klidně šla a psala články pořád! :D Ale mně prostě nikdy netrvá napsat post 5 minut, ale dlouho upravuju fotky, šíleně se rozepíšu atd atd..a to zkrátka nejde dělat každý den:D

      Vymazat
  3. Já napíšu článek jednou za několik měsíců, blogmas bych nikdy nezvládla :-D

    Simple living: Minimalistické vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já obdivuju všechny youtubery, co točí vlogmasy..většina z nich teda není nikde zaměstnaných, ale člověk i u toho blogu pozná, jaká to je fuška:D

      Vymazat
  4. Blogmas mi občas dává také zabrat, ale je pochopitelné, že si chceš užívat hlavně klid a pohodu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nehty vypadají skvělé! Ten před Vánoční shon v práci je nejhorší, už se těším na volno a pořádně si užiju čas u stromečku. ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Candy <3 No přesně, taky se těším, ža si konečně pořádně odpočinu! Na svátky jsem si neordinovala velikánské nicnedělání!:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS