Social Media

Simple but Shiny Xmas look

PB101121

Krásnou čtvrtou adventní neděli!
Jak prožíváte poslední dny před Štědrým dnem? Máte už vše potřebné připravené? U nás to letos bude trošku komplikovanější a možná i trochu jiné než obvykle, ale věřím, že i tak to budou další Vánoce, na které budeme s úsměvem vzpomínat. Mě zítra ještě čeká dozdobit cukroví, přichystat bramborový salát, vyzdobit mamky byt a ustrojit stromeček s bráchou, ségrou a Štěpánem. Dopoledne bych ještě ráda stihla rychlý běh a novou manikúru. Zatím si snad ale nejvíc užívám to, že mám po několika měsících zpátky moji nejmilovanější ségru! Doháníme všechen ten čas, co nás dělily stovky kilometrů ♥

PB101146

Dnes jsem si připravila inspiraci na štědrovečerní look pro každého, kdo se nevyžívá ve výrazném líčení, ale i přesto chce "zazářit". Já se v silném makeupu necítím moc dobře, proto vždycky raději sáhnu po variantě - nude oči a červené rty, nebo něčem lehce třpytivém, což je přesně to, co vám dnes ukážu. I když se přiznám, že popravdě ještě sama nevím, na co budu mít náladu čtyřiadvacátého, hehe.

look3

Základ looku jsem si udělala naprosto totožný, jaký nosím každý den - můj oblíbený make up, korektor na nedokonalosti a rozjasnění očního okolí, pudr, věrné duo bronzeru a highlighteru, tužka na obočí.

Na víčka jsem si potom dala matný nude stín a do koutků oka naopak třpytky, které pohled víc rozjasní, a nalíčila oči řasenkou. Nezapomněla jsem ani na rty, které jsem přetřela leskem - nic dramatického, ale rozdíl je hned znát:)


PB101067
look
PB101096

A ve stejném duchu jsem ladila i manikúru a outfit se šperky. Nic přeplácaného, ale přesto ve slavnostním tónu.


PB101110

Halenka je z Manga, prstýnek z Eppi, náušnice z Missoma a náhrdelník jsem dostala jako dárek. Nemůžu se dočkat, až na Štědrý den vyměním i náušnice v nových dírkách za moje nové souhvězdí, které jsem vám ukazovala v minulém článku.

PB101041
look2


Pro inspiraci vám ještě přidávám i konkrétní produkty, které jsem použila:
makeup
Make up & Korektor & Highlighter Catrice / Bronzer Sleek / Pudr Alcina / Tužka na obočí Essence / Řasenka Artdeco / Oční stíny KIKO / Lesk na rty Lumene / Laky na nehty Sally Hansen + Catrice + Gabriella Salvete

PB100980

Dejte mi vědět, jaký makeup plánujete na Štědrý večer vy a rovnou bych vám chtěla popřát, abyste si ten krásný den moc užili! Buďte s těmi, koho máte rádi a ukažte jim, jak moc vám na nich záleží, budujte si hezké vzpomínky a nacpěte si bříška cukrovím a bramborovým salátem!
Já mám tohle všechno rozhodně v plánu!
Šťastné a veselé🌟
G

8 komentářů

Instagram

Theme by STS