Social Media

Tipy na dárky pro maminky

Ahooj!
Už zbývají jen necelé 2 týdny do Vánoc! Tak pospěště s dárečkama, dnes mám pro vás 10 tipů, čím udělat radost všem maminkám:) A napište mi, jestli už máte nakoupeno, nebo vás ještě shánění čeká.


xmasmum



1. Jestli je vaše maminka zimní nadšenec, pokoukněte po nějakých lyžařských doplňcích. Co třeba stylové rukavice na lyže?
2. Vánoce bez nového pyžama nejsou těmi pravými Vánocemi (v čem byste pak po Štědrém dnu spali?). A maminky si zaslouží nějaké kvalitní kousek.
3. Gin s tonicem je teď podle mě nový Aperol! Našla jsem pro vás tento boží set, který obsahuje všechny potřebné proprietky - na Silvestr ideál! A pokud má vaše mamka v oblibě  něco jiného, ráda si dá třeba červené víno, mrkněte sem.
4. Zážitky a společně strávený čas je vždy ten nejkrásnější dárek. Já miluju dávat i dostávat poukazy do restaurací, letenky nebo vouchery na ubytování. Jak skvělý by byl společný výlet do tropického ráje v Berlíně?
5. Šperky jsou sázkou na jistotu - těmi uděláte radost určitě každé mamince.
6. Přírodní handmade mýdlo a velké YES pro bio kosmetiku, ekodrogerii a ...
7. ... zero waste! Kovová brčka nebo plátěnky a síťovky jsou skvělým dárkem už kvůli naší planetě:)
8. Rozmazlit ji můžete i nějakou pěknou sadou. Já doporučuju např. tuto samoopalovací, která obsahuje samoopalovací pěnu, peeling, "odstraňovač" opálení a aplikační rukavici. St. Moriz je má nejoblíbenější značka a s kódem GABRIELAKRE20 budete mít 20 % slevu na cokoliv z eshopu do této neděle.
9. Jestli miluje zeleň, nebo jí doma naopak postrádá, kupte ji nějaké pěkné pokojovky a dejte je do cool květináčů na zavěšení
10. A jako poslední tip jsem vybrala sadu na bělení zubů, kterou momentálně testuju. Sledujte můj instagram, kde pro vás budu mít slevový kód a dokumentaci výsledku!

Mějte se krásně a zase příště!
G

článek obsahuje adlinky

13 komentářů

  1. Skvělé tipy, já jsem letos mamce koupila nafukovacího plameňáka do vody, protože o něm básní už asi dva roky a chce ho na letní dovču :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wow to je skvělé!:D Tak to určitě bude mít velkou radost:D:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych asi neuspěla ani s jedním, ale aspoň děkuji za hezké tipy pro mě :)

    Simple living: Minimalistické vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však člověk musí dělat radost i sám sobě že jo :D <3

      Vymazat
  4. Děkuji moc za tipy na vánoční dárky, teď se budou hodit snad víc než kdy jindy :-D Já jsem si našla jeden obchod jménem greenmat a tam mám v plánu to všechno vyřešit, tak snad se mi to podaří :-) Mají tam veliké množství bio kosmetiky i bio potravin, takže to je snad ok.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mamku to nějaký drobný šperk jistí vždycky, třeba náušničky atak. Verča

    OdpovědětVymazat
  6. Pro ženu sem pořizoval řetízek z chirurgické oceli a měla radost. Myslím že se timhle nic nepokazí když už nevíte co byste pro ženu měli pořizovat stejně jako já :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to unavující furt něco vymýšlet co kupovat :D Ale děkuju za tipy. Já budu kupovat šperky, těma nikdy nic nezkazíš :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS