Social Media

Tipy na dárky pro přítele a tatínky

Krásnou třetí adventní neděli!
Zrovna sedím u svého stolu v pokoji u taťky v Hradci, piju kafe se špaldovým mlékem, přikusuju hrušku a jdu se s vámi podělit o poslední gift guide v rámci mých letošních tipů na vánoční dárky. Předešlé najdete tady a tady.

Nejdřív jsem si říkala, jestli má ještě vůbec smysl tento článek publikovat, ale jelikož kolem sebe stále slýchám, že někteří s nakupováním dárků ještě ani nezačali, nebo jim velká část zbývá, rozhodla jsem se post napsat. Třeba vám poskytne nějakou inspiraci, nebo aspoň trošku naťukne a budete si jistější, co letos svým milovaným pořídit. A tentokrát se vrhneme na tu nejtěžší kategorii - pány! Ať už se snažíte vymyslet něco pro taťku, dědu, bráchu nebo přítele, věžím, že je to každý rok ten největší oříšek. Nebo alespoň já to tak vždycky mám! Pořádně jsem ale zapřemýšlela a dala dohromady 11 kousků, které je podle mě opravdu dokážou potěšit. Nezapomeňte ale, že Vánoce nejsou jen o dárcích a svým blízkým dejte především sebe a váš čas:))


xmasmen
1) Reproduktor pro všechny hudební nadšence
2) Vtipná záložka pro vášnivé čtenáře nebo horolezce (nebo obojí - trochu lituju, že už jsem pro taťku vše vymyslela, tohle by byl perfektní dárek, protože miluje obě aktivity)
3) Vlněný zimní svetr (třeba na lyže) je nutnost, bez něj by to nebyly Vánoce! Tady najdete další krásné kvalitní kousky.
4) 100% přírodní mýdlo, které je navíc ručně vyrobené - hezká milá drobnost (bez parabenů, parfemace, pro vegany)
5) Personalizovaný kalendář, který každý rok daruju skoro celé rodině - originální dárek, který bude obdarovanému dělat radost celý rok vašimi fotkami ze společných zážitků
6) Kvalitní teplá čepice, která zahřeje nejen na horách - tyhle vzory miluju:)
7) Ledvinka aka nejužitečnější doplněk
8) Keep cup v pánských barvách pro všechny kávo a čajo - mily
9) Bílé historky, které vám zaručí skvělou zábavu a spoustu srandy na společné večery, Silvestr a party s kamarády. My je pravidelně hrajeme na rodinných oslavách a vždycky se moc nasmějeme.
10) Pratelný obal na svačiny = #musthave #udrzitelnost #biobavlna
11) Kniha té nejkrásnější architektury v přírodě - ať už jen tak na prohlížení, jako dekoraci na konferenční stolek, nebo inspiraci, kam na výlety

Dejte vědět, co jste svým drahým polovičkám nebo tatínkům letos vymysleli vy, ať se inspirují i ostatní:)
Posílám pusu a užívejte předvánoční náladu!
G
Článek obsahuje adlinky

9 komentářů

  1. Super tipy, já pro přítele vůbec nevím a hra je skvělý nápad :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím:) dárky, které zahrnují to, že s tím člověkem strávíš čas, mám nejradši:) ..ať už jde o hry, výlety nebo třeba poukázku do divadla a restaurace:)

      Vymazat
  2. Vybírat dárky pro chlapy, to je vždycky největší oříšek! :D Skvělé tipy! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Kalendář je super dárek, každý rok ho dělám prarodičům.

    Simple living: Minimalistické vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee no letos ho budu babičkám a dědům také dávat:))

      Vymazat
  4. Zajímavý článek.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS