Social Media

Winter favourites

PB241528


Zbožňuju Vánoce
Existuje nějaká jiná knížka, která by mě mohla vystihovat více?! Samozřejmě, že jsem si tuhle musela v knihovně ulovit. Děj se odehrává v New Yorku, je prošpikovaný svátečním kouzlem i shonem a hlavní postava Angela (velmi nečekaně) miluje Vánoce. Je to lehký, vtipný a napínavý příběh - přesně takový, jaký si chcete přečíst o vánočních svátcích.


Gilmorova děvčata
Pokud pominu mé vánoční šílenství, pouštění si starých vlogmasů Zoelly pomalu už od října a pokračování těmi letošními společně s vlogy od Alfieho (Zoelly boyfrienda - což znamená, to samé hned dvakrát za sebou:D), musím se přiznat, že jsem po šíleně dlouhé době začala sledovat nějaký seriál. Kamarádky mě bombardují tipy na . Až jsem si jeden den jen tak vzpomněla, že jsem nikdy neviděla Gilmorky a tak nějak mi k tomuto období sedí. Je to snad ta nejvíc ztřeštěná oddychovka na světě, ale líbí se mi, že má takový "starší vibe".

PB241537
PB241496

Dokonalé zimní boty
Našla jsem je! Poté, co jsem si šla k naší spolupráci s CCC okouknout do prodejny tyto bílé (stejně ale pořád myslím i na ně), moje oči spatřily vysoké robustní kožené kozačky a já věděla, že bez nich už neodejdu. Kotníkových bot mám hafo, takže se hodí, že mám aspoň kvalitní kousek, který je vyšší a zahřeje i v zimě. Co na ně říkáte?

PB241501
PB241516

Souhvězdí do uší
Nový set náušnic od značky Safira - v kolaboraci s Angelicou Blick. Ach, jak jsem ráda, že jsem se po tak dlouhé době konečně rozhoupala. Propíchnuté dírky v uchu mám od července a 4 měsíce jsem nebyla schopná si vybrat, jaké . Nakonec vyhrály ty, co mě a můj styl nejvíc vystihují, takže se mi jen tak neokoukají - hvězdičky a měsíčky, samozřejmě v žluté barvě zlata. Jen s náušnicí do horní dírky stále vyčkávám, mám z ní pořád trochu strach, hihi.

...a lahoda pro uši
Ač mám mnohem raději rychlejší písničky, tyhle dvě si získaly moje srdce. První je Can’t Fight This Feeling od Bastille, nahraná ke krásné vánoční reklamě od John Lewis. Druhá je Vincent od Ellie Goulding. Připomněla mi časy, kdy jsem Ellie poslouchala. Její nynější tvorba mě moc nebaví, ale album Lights jsem znovu zařadila do playlistu a vždycky mě přenese o 8 let zpět.

PB241521
PB241526
PB241509

Vůně vánočního stromečku
Na nejkrásnější vůni tohoto roku pasuju tuto od Heart&Home. Sehnat se dá třeba v dm drogerii, Albi nebo nějakém knihkupectví. Říkám vám, to voní naprosto jako nějaká jedlička! Já jsem si kupovala vosk do aromalampy, ale mají i svíčku.


Tak to byly moje zimní oblíbenosti. Jaké jsou ty vaše? Povídejte, přehánějte!
Posílám pusu a užijte si krásný předvánoční víkend♥

G

4 komentáře

  1. super vecičky :)a tie boty vypadajú naozaj skvele

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:)) a boty si zamilovávám víc a víc...a hlavně v těch mrazech je teď velmi oceňuju:D

      Vymazat
  2. Bože, ty náušnice jsou překrásný! Naprosto dokonalý. A svíčky Heart&home miluju, mám zrovna doma taky Vánoční stromeček, je překrásná.

    Simple living: Zimní inspirace

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS