Social Media

Zimní outfitová inspirace 2020

Krásnou středu všem!
Inspirace podle mě není nikdy dost a to platí i v módě. Sama ji hledám a nasávám na Instagramu, tumblr, eshopech, u blogerek, kolem sebe na ulicích. Já se tedy snažím moc nenakupovat - ať už v kamenných obchodech, na eshopech, v sekáčích nebo na vinted. Jednak nechci podporovat módní řetězce - neříkám, že tam nechodím vůbec, ale skrouhla jsem to opravdu hodně, a nechci svůj šatník zásobovat nekvalitními kousky, které vydrží jen pár nošení. Další ekologičtější varianty ale omezuji také, a to zejména kvůli své peněžence. Nakupování v sekáčích je ve spoustě případů ta levnější varianta, která vede k impulzivnějšímu nakupování, jeden kousek sem, jeden tam a nakonec se to nasčítá. Podle mého názoru mám doma oblečení už tak dost a nepotřebuju si rvát šatní skříň k prasknutí.
Na druhou stranu si ale jednou za čas chci udělat radost a vnést svěží závan něčeho nového. Třeba minulý týden jsem si po půl roce koupila dva svetry - jeden teplý vlněný a druhý kanárkově žlutý, který bude skvělý především na jaro a rozzáří pošmourné dny.

Ale abych se vrátila k podstatě dnešního článku. Vytvořila jsem 3 zimní outfity, které vás, doufám, aspoň trochu inspirují. Já si jejich skládání vždycky ohromně užívám a samotnou mě to inspiruje vymyslet nové kombinace kousků, které mám v šatníku třeba už i několik let.

Jaký outfit je váš favorit?:)


outfit2



Je tu zkrátka něco, co se mi na kombinaci puffer jacket a midi sukních líbí. Co na tenhle "trend" říkáte vy? Já už ho musím někdy vyzkoušet sama - u mě to ale bude kombinace černé s černou, takže bych ji mohla rozbít naopak světle béžovou kabelkou a čepičkou.


outfit1

Holčičkovský svetřík a tenisky - protiklady, které se podle mě skvěle doplňují. A do té kabelky jsem se i hned zamilovala, když jsem si ji rozbalila pod stromečkem (děkuju Aný ♥)

outfit4


Na zlaté doplňky jsem jako ulítlá, ale věřím, že by outfit vypadal skvěle i s bílým zlatem/stříbrem. Co se mi ale na tomhle outfitu nejvíce líbí, je právě další protiklad - vysoké mohutnější kožené boots a saténová sukně.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Já se ozvu zase brzy a trochu vám povyprávím o tom, jak jsem se měla a neměla!
Mějte se krásně!
G

3 komentáře

Instagram

Theme by STS