Social Media

Random pictures from last weeks

P5012857  
Happy Sunday!
Jak se máte? Měla jsem velkou radost, když jste mi do komentářů psali, že si poměrně užíváte home office, příležitost být doma a že jste všechny hezky produktivní. Já si naopak užívám možnost toho, že můžu každý den chodit do práce, potkávat se s kolegy, každý den se normálně obléknout a netrávit čas jen sama se sebou (a to jsem paradoxně docela velký asociál haha). Přesně jak jsem psala v posledním článku, mám pocit, že můj život se v dubnu po návratu do Prahy z "hradeckého home officu" převrátil vzhůru nohama a vše je jinak, než jak tomu bylo, když jsem v polovině března do Hradce odjížděla. Událo se hodně veselých, ale bohužel i smutných událostí. Spousta věcí se změnila, převrátila vzhůru nohama a i já mám pocit, že jsem se stala zase o trošku jiným člověkem. O některé zážitky a změny se s vámi bohužel nepodělím, protože jsou až moc osobní, ale určitě vám můžu prozradit minimálně to, co jste možná už zaregistrovaly na Instagramu. Přestěhovala jsem se! Z Vršovic jsem přeskočila řeku a celkem i náhodou jsem se objevila v Holešovicích, kde jsem teď opravdu šťastná a moc si tuhle změnu užívám. Dejte mi vědět, jestli by vás zajímalo, jak jsem si to tu "zařídila":)fl

Teď tu sedím, na svém novém "pracovním" místě v pokoji, o kterém stále uvažuji, jestli ho překopat, nebo ponechat jak je. Mám totiž momentálně 2 pracovní stoly, což trochu postrádá smysl. Poslouchám playlist "Staré známe" na Spotify, popíjím bylinkový čaj, užívám si pocit plného bříška z ranních palačinek k snídani, koukám z okna, jak venku prší, už také přemýšlím o tom, co si uvařím k obědu, jak si po něm budu číst a volně přejdu k mému oblíbenému víkendovému šlofíčku. Pomalá neděle se vším všudy! Jediný rušitel dokonalé poklidné atmosféry je rozmáznutý lak na malíčku, haha. 

Protože jsem s vámi žádný random článek nesdílela docela dlouho, vybrala jsem takový mix fotek z před/během/po karanténě. Příště jich bude víc!

IMG_1070
hummus & vajíčko = nekonečná láska

IMG_1185
Karlín

IMG_1119
První návštěva v Etapě s Val

IMG_1159
IMG_1272
Představení jarní a letní kolekce CCC v DSC Galerry

P5012889
P3072412
IMG_1108
Oblíbená šedá

P2292281
P2232255
Tahle fotka mi připomíná, že bych si zase měla udělat radost a objednat si nějakou dobrou granolu. Máte nějaký tip?:))

IMG_1403
Co jsem si v karanténě opravdu užívala, byla běhání v Hradci. Teď už mám ale skvělá místa na výběhy i blízko nového bytu, takže začnu běhat i v Praze, juchuu!

IMG_0891
lila <3

IMG_0908
banánovo-hruškový chlebík
recept najdete na Instagramu

P3252722
light

IMG_1405
procházky v Hradci

P3042372
pop of color

Odbíjí jedenáctá hodina, tak si jdu rychle před uvařením oběda sepsat to do list na zbytek dne, i když více než "dát si masku na obličej, přichystat si jídlo do práce, opravit lak na malíčku (:D) a vyžehlit" asi nebude obsahovat.
Odpočívejte a mějte se krásně!
G

4 komentáře

  1. Dokonalé fotky. :) Líbí se mi tvé nehty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Granolu jsem zatím měla z Natu, takže jiné ani nedoporucim :) Jinak super fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě bych chtěla vidět, jak sis nové místo zařídila :) Nehty máš nádherné!
    Jinak víkendové šlofíčky si také dopřávám a hlavně v neděli, když si pustím nějaký seriál. Celkově na neděle si nic neplánuji a je to můj odpočinkový den :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc pěkné fotky. Já si kupuji granolu z aktinu od Natu. Momentálně mám s příchutí slaného karamelu. Já si na víkend nikdy nic neplánuji, je to tak jak se v tu danou chvíli rozhodnu. Hodně se to mění podle nálady, tak si myslím, že není důvod si něco plánovat, když se to může kažo chvíli změnit. :D

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS