Social Media

New in - přírodní kosmetika

P6283388

Happy Monday
..jak blizoučko jsem byla od toho napsat Happy Sunday O:) Doufám, že jste si všichni užili prodloužený víkend, nebo se rovnou radujete z celých prázdnin, které máte před sebou. Mé tři volné dny byly plné zážitků s rodinou, pohybu, dobrého jídla, smíchu, dalšího výborného jídla a dalších momentů, kdy jsme všichni společně brečeli smíchy. Takové víkendy mám nejradši a věřím, že jich na mě v létě čeká ještě mnoho. Zrovna sedím u svého stolu s výhledem na krásný západ slunce a než se půjdu zachumlat do peřiny, povím vám o novinkách v mém beauty šuplíku. Eshop holime.cz mi nabídl, zda bych si u nich nechtěla něco vybrat a jelikož jsem přišla na to, že mají v nabídce i celou škálu přírodních značek, které mám moc ráda nebo jsem naopak chtěla už dávno vyzkoušet, moc ráda jsem na to kývla. Doufám, že vás tím inspiruji a tipy oceníte:) Já sama se snažím už téměř všechny beauty produkty nahrazovat těmi přírodními a už bych neměnila!

P6283390

Eshop holime.cz nabízí primárně produkty k holení - různé strojky, epilátory a depilátory, gely, pěny, ale, jak jsem už zmínila, má i bohatou nabídku přírodní kosmetiky, což mě velmi potěšilo. Jsem ráda, že v tomhle případě už nejde o raritu a nemusíme dny pátrat po přírodních a organických variantách, ale samotné obchody se snaží do svých nabídek takové produkty přidávat. Pokud ale hledáte cokoliv právě k holení - tady najdete rozhodně vše, na co si jen vzpomenete, takže se určitě mrkněte. Já bych vám teď ráda představila 6 kousků, které jsem si vybrala.

P6283391

Značku Natura Siberica používá má rodina už několik let. Vůně jejich produktů jsou moc příjemné a nevysušují pokožku. Největší zkušenost mám s krémy na tělo, ale tentokrát jsem sáhla po sprchových gelech v neobvyklých provedeních, které jsem ještě nezkoušela - s bodlákem a jeřabinou & kuril tea. Oba mají pumpičku, což mi při sprchování vyhovuje nejvíc. Velkou radost mi ale dělají i krásné obaly, které v koupelně vypadají krásně. Natura Siberica je tak rozhodně i skvělou vobou, pokud hledáte dáreček pro nějakou svou kamarádku, ségru nebo maminku.

P6283450
P6283399
P6283435

Pátrám v paměti, zda jsem od Uterkam už nějaký produkt dříve zkoušela, ale jelikož jsem v procesu hledání vlasové kosmetiky, která by byla přírodní a zároveň vyhovovala mému typu vlasů (= dokázala zázraky), řekla jsem si, že jí dám šanci. Zatím už přes rok používám Wellu, která si snad jako jediná poradí s mým velmi komplikovaným typem vlasů, vyživí je, nemastí je a předevšim je uhladí. Zatím jsem zkoušela jen pár přírodních značek, ale žádná z nich mi nevyhovovala tak, abych ji po dvou použitích opět nevyměnila za Wellu. Pokud byste měli nějaké tipy, sem s nimi! Já vám na oplátku dám brzy vědět, co říkám na tento kondicionér s aloe vera od Uterkam.

P6283429

Deodoranty. Další kosmetická kategorie, u které jsem až doposud sahala po klasických značkách z drogerek a neřešila jejich složení. Nevím, proč mi to tak trvalo. Nejspíš jsem se bála, aby ty přírodní doopravdy fungovaly. Po objednání těchto dvou mi shodou okolností přistála doma zásilka dalších 4 od značky Ben&Anna, a to jak ve verzi v tubičce tak i v kelímku, který se nanáší prsty. Zatím jsem tedy vyzkoušela právě ten Ben&Anna v tubičce (jen v levandulové verzi) a byla jsem příjemně překvapená. Menší "funkčnost" oproti klasickým (používala jsem tuhou Rexonu) jsem vůbec nepocítila. Ještě večer při sprše jsem cítila, že je produkt stále na místě a nikam se nevytratil. Druhý deodorant Smidt's jsem ještě nezkoušela, ale jeho vůně jasmínového čaje je nádherná a lehoučká.

P6283440

Jak jsem již psala, na eshopu holime.cz najdete především produkty zaměřující se na holení (obviously), takže jsem sáhla i po gelu. Co se týče této kategorie, přírodní verze tu sice nenajdete, ale aspoň mají na výběr hned několik druhů, které jsou ideální pro citlivou pokožku. Tento konkrétní je navíc bez barviv a parfemace, takže je aspoň na půl cesty za lepším složením:) A po otestování musím říct, že opravdu předchází jakémukoliv podráždění či začervenání. PS: mají ho teď ve slevě!


Pevně doufám a věřím, že jsem vám dnes pověděla minimálně o jednom produktu, který jste doposud neznali a dala vám tak tip na váš další nákup, ať už vaši kosmetickou poličku či šuplík okupují jen a pouze přírodní produkty, nebo jste v té skupině lidí, které se na přechod k přírodnějším, a tak šetrnějším produktům ke svému tělu i přírodě teprve chystají. Já sama stále stoprocentní nejsem, ale myslím si, že je stále lepší alespoň nějaká snaha:)
Budu moc ráda, když mi povíte o svých oblíbencích!
G

4 komentáře

  1. Jsem zvedava co reknes na deodoranty, rada bych take nejake prirodni vyzkousela
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za super tipy na další přírodní produkty :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  3. Jasmínový deodorant od schmidt’s jsem si pořídila někdy v půlce března a jsem naprosto nadšená! Teprve minulý týden jsem ho vypotřebovala, vydrží opravdu dlouho :) teď mám vůni coconut & pineapple a taky je skvělý, možná ještě o kousek lepší než jasmínový, hlavně co se týče textury a nanášení :) a to jsem dřív byla schopná vypotřeboval antiperspirant ve spreji za týden!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Deodoranty Schmidts jsou bezkonkurenční, už jiné nepoužívám a vyhovují i manželovi. Ale šampony Natura Siberica nemají moc dobré složení. Ne všechny, asi se dá vybrat nějaký opravdu přírodní, ale je potřeba si to přečíst.

    Simple living: Netoxické laky na nehty

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS