Social Media

Interior wishlist "Od nového ke starému a nazpět"

favi

Ahoj!
Jak se máte? U mě se střídají víkendové a sváteční dny, které se nesou v odpočinkovém duchu s těmi pracovními, které jsou jejich pravým opakem. Ráda bych to nějak vyvážila, o pracovních dnech bych chtěla přidat více času k oddechnutí a volné dny se věnovat i svým oblíbeným koníčkům (mezi které patří i blog❤). Ale na ty hezké chvíle s mými milovanými si rozhodně nechci stěžovat a zároveň bych je nevyměnila.

P1015074 (3)

          Dnešní článek se zrodil ve spolupráci s Favi & Aukro, dvěma portály, které se spojily a vytvořily moc hezkou kampaň "Od nového ke starému a nazpět", která má poukázat na to, že i při výbavě interieru bychom se mohli více zamyslet, jestli je vždy opravdu nutné pořizovat vše nové, nebo se nepoohlédnout i po nějakých pokladech z druhé ruky, které kolikrát udělají dokonce větší parádu, mají své kouzlo, svůj příběh a můžou vám daleko více přirůst k srdci. Co se týče módy, secondhand kousky a věci, které vlastním už přes 5 let, u mě v šatníku začínají převládat, což mi dělá velkou radost. Proč by tomu tak nemohlo být i u dekorací a nábytku? Když jsem se v červnu stěhovala do nového bytu, všechen nábytek z toho minulého putoval se mnou (a něco přežívá i z mých pubertálních let!), zrecyklovala jsem i pár věcí od mamky a měla štěstí na skvělé úložné regály a poličky po majiteli bytu. Ale přiznávám, že musím čas od času uspokojit i své touhy po něčem novém, co koresponduje s mým tumblr vision boardem. Nehledě na to, že projíždění eshopů s interier kousky je tak trochu moje guilty pleasure.

P1015081
P1015077 (4)P1015073 (2)
P1015071 (1)

              Moc fotek mého nového bytu jsem vám zatím neukázala, tak tady je aspoň malá ochutnávka. Ještě zbývá spousta koutků, které by potřebovaly doladit, ale už teď se tu cítím jako doma! Tak se pojďme podívat, po čem by mé srdce prahlo a co by mému mini-domovu slušelo.

Z těch bazarových kousků bych si vybrala
roztomilý šálek na čaj
veselý ručně malovaný talíř
ratanovoý rohový stolek na další pokojovky
proutěný stolek, který má skvělý vintage nádech
a velkou starožitnou mapu nad můj gauč

~

A těmto novým z vyhledávače nábytku Favi by se u mě líbilo jakbysmet.

povlaků na polštář od Fine Little Day jsem celá paf. Mají dokonce i vánoční se stromečky!
Tomuto lustru by to u mě taak slušelo
a koberci taky!
Odkládací stolek by byl bráškou k tomu mému mini, na který se rozhodně celá snídaně pro dva nevejde, což je velká škoda a chtělo by to napravit.
závěsném křeslu si dokážu naprosto přesně představit, jak v něm trávím hodiny a hodiny s mými oblíbenými knížkami.
Pléd sháním už dlouho, nějak mě zatím žádný nezaujal natolik, abych si za něj dovolila utrácet, ale tento by mohl být ten pravý! Poslední dobou se mi zelená v interiéru líbí víc a víc.
Stejně tak jsem ujetá na abstraktní tvary a takové ty "hravé" kousky, což přesně splňuje i  obal na květináč od Bloomingville.
A když už jsem se zmínila o té zelené, největší radost mám samozřejmě z té "živé". Pokojovek bych chtěla domů ještě víc, ale nejdřív bych se o ně měla naučit pořádně starat a taky jim pořídit nějaké pěkné místo k žití, hihi.

wishlist_favi

A jak to máte vy? Recyklujete starší kousky, nakupujete i na bazarech nebo máte třeba přímo nějaký tip, kde najít skvosty ať už z druhé ruky nebo i nové?

G

Článek vznikl ve spolupráci s Favi.cz & Aukro.cz

4 komentáře

  1. Máš vše moc hezky zařízené, tenhle styl vždy obdivuji i u tebe na Instagramu! :D Krásné fotky a snad se na jaře po stěhování také dočkám nějakého útulného obýváčku. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera! :) Přála bych si mít takto zařízený byt :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Krása. Tohle je můj styl. :)) Takový hezký, čistý, přírodní... ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS