Social Media

30 tipů na vánoční dárky

 česky / udržitelně / originálně / přírodně

Zejména těmito hesly jsem se snažila řídit při sestavování letošního průvodce dárky. Doufám, že vám i tento rok přinese inspiraci a obdarovávání vašich blízkých tak pro vás bude hračka. Máme přesně měsíc do Štědrého dne (neříkám do Vánoc - podle mě Vánoce začínají druhý den po Halloweenu:D), tak je nejvyšší čas vše objednat, ať si advent můžete užít v klidu, s horkým čajem v ruce, na procházkách (ve sněhu?), kochání se světýlky a hlavně trávení společného času s rodinou a přáteli. A v pátek se tu nezapomeňte zastavit. Budu tu mít pro vás ještě jeden tip navíc!


xmasguide1
1 Cluster náušnice Eppi , které září nejen díky magickému měsíčnímu kamenu a jsou vyrobeny z recyklovaného zlata.
2 Přírodní balzám na rty Alma jsem vloni kupovala Márovi (vhodný i pro pány) a nádherně voní!
3 Bavlněný komplet Pomni - všechny kousky od Pomni jsou nádherné a na to, že jsou šité ručně a ze skvělých materiálů, nestojí celé jmění .
100% živé a aktivní bakterie Symprove uspokojí nejen trávení, ale můžou pomoci s kdejakými zdravotními problémy.
5 Brýle blokující modré světlo Barner, které sama používám už několik měsíců a od té doby mi téměř zmizely bolesti hlavy z práce. Mají několik designu a spoustu barev k výběru.
6 Budík Karlsson - aby váš milovaný nemusel usínat s mobilem u hlavy. Navíc jsou budíky i hodiny od značky Karlsson vážně roztomilé.
7 Blok na jógu Nayavita ze 100% přírodního korku - nutnost pro všechny #yogalovers.
8 Kapsa na uchovávání zeleniny , aby mrkvičky a ředkvičky vydržely o několik dní déle krásné.

xmasguide2

9 Jógová podložka Tvá Láska s nádherným symbolem cesty života. Z každého zakoupeného kusu z této kolekce putuje 500, Kč na pomoc seniorům, o které se nadace Cesta Životem stará - krásné!
10 Náhrdelník s gravírem kytičky Eppi , který u nás v Eppi navrhla naše Barča. Můžete si vybrat z 12 kytiček a ze zadní strany nechat vygravírovat třeba vaše motto nebo větu, kterou byste chtěli mít stále u sebe.
11 a 12 Kousátko Lanco monstera a kočička pro deroucí se zoubky. Monstera je podle mě děsně cool a na kočičku máme od známých skvělé ohlasy - miminkům se prý krásně drží.
13 Svačinová dóza Monbento , aby oběd na cesty / do práce zůstal až několik hodin stále teplý.
14 Přírodní svíčka Jakko candles Nádech Výdech pro uklidnění mysli. Mára minulý rok dostal svíčku MileniáLOVE a ta tedy dokáže provonět byt nádherně!
15 Pytlík na chleba z ekoplátna od švadlenky Lenky pro všechny milovníky dobrého pečiva a dobrých skutků.
16 Ekologická plátěnka Lasocki na nejen velké nákupy na trhy.

xmasguide3

17 Filtrační konvice Dafi nejen pro všechny kávové fajnšmekry, kteří chtějí mít kafe z eňo ňuňo čisté vody.
18 Pozlacené akvamarínové náušnice Eppi - minimalistické, ale přesto speciální.
19 Pexeso Luke Tomski  pro ty, co si rádi hrajou a v ulicích brousí očima po kdejaké budově.
20 Udržitelná osuška Nayavita je lehoučká jako pírko, nezabere v kufru moc místa a je vyrobená 100% z recyklovaného mikrovlákna.
21 Podložka na cvičení pro děti Tvá Láska - i na děti duo Ctirada a Niki mysleli. Je ze 100 % přírodního kaučuku a vrchní vrstva z protiskluzového semišového mikrovlákna. Zkrátka láska na první pohled, cvičení a hraní.
22 Podprsenka na cvičení LIYOGA , kterou sama vlastním a tak můžu vesele doporučit dál, jelikož je mou oblíbenou.
23 Kniha Rozhodni se být zdráv od Jana Vojáčka pro ty, kterým není jedno vlastní zdraví a mají už za sebou Vojáčkovu první knihu Umění být zdráv.


xmasguide4

24 Kalendář s vlastními fotkami Zola tu je každý rok, protože i já ho každý rok celé své rodině objednávám a každý měsíc se těším, jaká fotka na mě vybafne.
25 Kosmetická taštička Pomni z bavlněného plátna, co pojme veškeré kosmetické nezbytnosti a udělá velkou parádu.
26 Ceylonská skořice Ravaneō pro ty, co si rádi hrají s chutěmi.
27 Kardigan z organické bavlny Pacer - aneb měkký dárek, co doopravdy potěší a zahřeje
28 Menstruační kalhotky Snuggs dpro ségru, maminku i kamarádku. Sama bych je nejradši rozdala všem dívkám po celém světě.
29 Vyřezávaný vlk z Breakfast Story - cool hračička pro nejmenší, kterou vyrábí zaměstnanci s mentálním hendikepem (na Breakfast Story ale nejdete i další nádherné dárečky od jídla až po batoh)
30 Samolepky Printintin  jsou must have pro všechny papírenské blázny.

...

A pokud máte nějaký skvělý tip vy sami, sem s ním! Určitě ho každý další ocení!
G

4 komentáře

  1. Moc hezké věci, pro mě. Ale vůbec nevím, komu z rodiny bych co z tohoto dala. Možná tak ségře tu cvičící podprsenku. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy na dárečky! Letos už je mám vymyšlené a postupně nakupuji, ale tyhle věci určitě potěší pod stromečkem každého. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné tipy na dárky. Vždy hledám udržitelné drobnosti pro blízké a toto je skvělý zdroj inspirace.

    OdpovědětVymazat
  4. My to s přítelem už několik let děláme tak, že si to prostě řekneme a vzájemně si to dáme. Lepší než nějaké nevyžádané překvapení. A pak taková ta drobná překvapení za pár korun, ale to se nepočítá. I když to samozřejmě udělá radost taky. On si letos řekl o batoh na notebook, protože začal jezdit do práce na kole a ten blázínek chce asi jezdit i v zimě nebo co. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS