Social Media

Korálky , Fimo atd.. :D



Ahoj ! :) Dnešním článkem bych vás chtěla především  inspirovat ! :D Uvidíte tady velkou  spoustu korálků a jiných blbůstek , díky kterým můžeme (při trošce šikovnosti) přenést naše nápady do reality ! :D Hurá na to :



Takže nejdřív : Skladování :D Vidíte , že v pohodě stačí nějaká krabice , kterou si můžete polepit nebo jinak přizdobit ;)




Přeci jenom už to je nějaký ten pátek ,co k nám modelovací hmota Fimo ,,přišla,, :D , tudíž nepochybuji , že to pro vás bude nějaká novinka ;) Ty jednotlivé  velké balíčky se dají sehnat v nějakých těch kreativních obchodech :D  A ty malé si ségra objednávala přes internet a byly balené dohromady :) Jak s hmotou pracovat je popsáno na zadní straně a jediné , co bych vám asi poradila já - Než půjdete něco vyrábět , umyjte si ruce (hlavně při práci se světlými barvami :D ), protože na Fimo se neuvěřitelně rychle chytají nečistoty a prach :D




Dále tady máme nástroje , kterými si při výrobě trochu pomáháme :) Nožíky řežou , vidlička dělá dírky  atd.. :DD


Stříbrné , Bronzové a průhledné laky a třpytivé prášky jsou jedním z důvodů , proč se na předešlém obrázku nacházely mimo jiné i štětečky :) Hotový výrobek po jejich použití se hezky leskne a vypadá lépe :)


Pak tady máme již zmiňované korálky ! :) Baví mě je míchat a kombinovat je. V některých obchodech si jich můžete do pytlíčku napočítat přesně kolik potřebujete , ale někde si musíte vzít celý už zapečeťený balíček s přehnanou cenou :( Na druhou stranu si zbytek korálků můžu uchovat právě třeba v takových krabičkách , jako jsou tyhle :) V krámě je uvádějí pod názvem : Pořadač léků , ale v podstatě si v nich můžete pořádat co chcete  :D
1) V téhle krabičce skladuji zlaté malinké a o něco větší korálky :) Jednou jsem do ní omylem drkla a ona se celá vysypala a korálky se rozkutálely po celém pokoji :( K úplnému sesbírání jsem potřebovala gigantické množství trpělivosti :D
2) Černé Korálky a nějaký stříbrný řetízek ;)
3) Různobarevné korálky z obou stran :) ( K jejich navlékání jsem se ještě nějak nedostala 0:) )



Možná už jste v průběhu čtení pochopily , že všechny pořadače jsou oboustrané , proto v rychlosti popíšu ještě druhou stranu :DD
1) Zase nějaké zlaté korálky a úplně vlevo můžete vidět takové ty kloboučky , s kterými můžete z obou stran obklopit např. nějaký černý obyčejný korálek ;)
2) Modrá krabička je trošku prázdnější .. jen nějaké bílé korálky a stříbrné kroužky ;)
3) Poslední krabička je převážně taková směsice :) ( V pytlíčku jsou nějaké kamínky atd. )



Potom ještě nějaké korálky : černé , tělové perličky , červené , červené a tyrkysové kamínky , stříbrné perličky , růžové perličky a nakonec galaxy ,, rozpraskané,, korálky :) ( ty se mi líbí nejvíce :D )



A abychom to všechno fimo a korálky měli na co navléknout , nezbytně k tomu potřebujeme KOMPONENTY ! :D .. jestli vám tento název nic neřiká , jsou to v podstatě nástavce na prstýnky a naušnice , uzávěry na náhrdelníky  nebo náramky a tyčky v různých barvách , které se ohýbají pomocí kleští ;)

Kdybychom teď posčítali ceny všech věcí , které jste tu teď viděli , určitě by to nebyla malá částka ALE
Když si zhotovíte nějaké náušnice o velikosti borůvky ( :D ) pomocí Fima , 2 nástavců a přetřete je lakem , ve výsledku vás to vyjde maximálně na 10 korun. To je cena , za kterou byste si v obchodě asi náušnice nekoupili :)
Takže to by bylo pro dnešek všechno :) Doufám , že vám tento článek aspoň k něčemu byl a pokud máte nějaké otázky , určitě pište do komentářů ! :)





7 komentářů

  1. z fima jsem dřív hodně vyráběla a měla jsou dokonce i e-shop :) je to super věc, když si chce člověk vyrobit něco sám :)) jestli by vás zajímaly moje výtvory, tak se můžete podívat sem: http://retrotown.blog.cz/ (blog už ale dávno nefunguje, to jenom, jestli byste chtěly nějakou inspiraci :))
    P.S. moc mě zaujaly vaše články, musíte si s tím dát vždycky práci, jak jsou dlouhé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc děkujeme:)) A máš tam hezké věci, určitě se inspirujeme:)

      Vymazat
  2. wow mas toho riadne vela :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Kombinace fimo hmoty a korálků? proč ne! hmoty FIMO jsem si všimla poprvé když jsem nakupovala korálky na ceske-koralky.cz, tak jsem ji zkusila koupit a něco vyrobit - moc velká zábava!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj!

    Narazila jsem na Tvůj blog a ráda bych Tě oslovila ohledně spolupráce.
    Zastupuji firmu http://www.glass4u.cz a chtěli bychom oslovit blogerky, které by pro nás čas od času vypracovaly nějaký tematický článek, který by umístily na svůj blog, případně jej sdílely na sociálních sítích. Samozřejmě by se měl týkat korálků a komponentů. :) Jako odměnu bychom Ti nabídli kupón v hodnotě 300,-Kč za článek, který bys mohla uplatnit v našem obchodě.

    Pokud je pro Tebe tato nabídka atraktivní, určitě se mi co nejdříve ozvi.


    Děkuji a těším se na odpověď. :)


    Ahoj

    Dara

    (bulvova@itstudio.cz)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS