Social Media

My Hair Care


Přeju krásný večer všem:)
I když by svojí péči o vlasy měl asi ukazovat spíš ten, kdo má nádherné a zdravé vlasy, ráda bych vám předvedla, jak se o své jemné vlasy s roztřepenými konečky starám já. V poslední době se ale opravdu snažím o svoje vlasy pečovat, protože nechci vypadat, jak když mám na hlavě roští. A tak doufejme, že za pár měsíců už bude úvodní fotka vypadat jinak - Gábinka s hustými dlouhými a zdravými vlasy:D - kéž by!




1 - Lak na vlasy od Loréal - Vlasy si rozhodně nelakuji každý den, pouze když mám culík a postranní vlásky mi trčí, jak se jim zachce. Tento lak bych ohodnotila asi 3 a půl hvězdičkami z pěti. Přijde mi, že tolik dlouho nevydrží a zanechává takový ten wet-look jak gel. Sice jen trošku, ale stejně..zrovna moc to nemusím.

2 - Olejíček na poškozené konečky od Baley - S tím jsem opravdu hodně spokojená. Žádné zázraky ovšem nečekejte. Roztřepené konečky zpátky nezacelí ani náhodou, ale na moje suché vlasy je jako vyšitý! Dávám si ho do mokrých vlasů po mytí hlavy, ale i přes den, když se mi dělá na hlavě to známe roští:D

3, 4 - Šampón a balzám od Gliss Kur - Balzám musím pochválit, ale šampón spíš ne. Docela lituju, že jsem si koupila tohle veliké balení, protože jsou po něm vlasy hodně těžké. Např. červený na barvené a poškozené vlasy je mnohem lepší! Ježíškovi jsem si ale už napsala o nějaký šampón s kofeinem, který by měl pomoct vlasům růst a vyživovat je a jsem na něj hrozně zvědavá:))


Hřebeny Tangle Teezer určitě zná každá z vás. Podle mě to je nejlepší hřeben, jakým si můžete vlasy rozčesávat, netahá vás to a zbytečně vlasy neláme. Můj je růžový a ségra má oranžový:)

Bez fénu na vlasy bych nemohla existovat, protože se mi vlasy podivně občas někde kroutěj a navíc věčně spěchám a s mokrými vlasy ven není dobré chodit:D Já vlastním tento krásný od Rowenty, který má 3 možnosti teploty, 3 možnosti výkonů, "čudlík" na studené foukání a hlavně je ionizační, což znamená, že vlasy při fénování chrání a posiluje je:)

Vlasy si natáčím jen občas, když je nějaká zvláštní příležitost, nebo když na to mám náladu. Moje vlasy totiž celý den natočené stejně nikdy nezůstanou:( Máte nějaký recept, jak vám vlnité vlasy dýl vydrží?:) A jinak k mé kulmě - je od BRAUNu, můžete si zde navolit teplotu podle typu vašich vlasů a poměrně rychle se nahřívá + je opět ionizační, což je jejím velkým plusem. Její obvod je docela veliký, protože nemám ráda malé vlnky:D

Tuto žehličku jsem dostala už před dlouhou dobou k nějakému předplatnému časopisu, ale moc ji nepoužívám, protože není ionizační a já si vlásky nechci tolik ničit (to by mi na hlavě už vážně asi nic nezbylo:D). Jejím plusem je keramický povrch a mínusem pomalé nahřívání a žádná volba teploty.

A jak už jsem psala na začátku, o své vlasy se v poslední době opravdu snažím pečovat, k Vánocům si přeju šampóny na růst vlasů, mamka mi koupila pivovarské kvasnice a já jsem si z lékárny objednala DermaX. Oboje jsou vlastně vitamíny (i když si nejsem jistá, jestli DermaX už nejsou už přímo prášky) na zlepšení kvality vlasů, nehtů a kůže. Zatím je beru asi 20 dní, takže pokroky ještě nejsou vidět, ale doufám, že tak za 3 měsíce už něco bude znát. Tak mi držte palečky i pěstičky:D

Máte vy nějaké vychytávky na zdravé vlasy? Jestli ano, tak šup s nimi do komentářů. Vážně mi s tím pomůžete, vyzkouším všechno:D:)

Pro dnešek končím. Mějte se krásně!

7 komentářů

  1. Já bohužel zdravé vlasy moc nemám, nebo ano mám, ale vypadají, že ne jelikož je mám od přírody pořádně suché pořád vypadají jako zničené:/

    OdpovědětVymazat
  2. Gliss kur používam aj ja. A Tangle Teezer sú super. Jednú mám doma. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já na vlasy ( a na klouby a šlachy) beru msm (Methylsulfonylmethan), půl čajové lžičky denně, a výrazně se zlepšila jejich kvalita po měsíci používání, rychleji moc nerostou, to chce dlouhodobější používání asi. Jinak Tangle Teezer mám taky a nemůžu si ho vynachválit :D Jinak na ty konečky jsou dobré tekuté krystaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za radu:)uvidím, jak mi zabere to, co beru a kdyžtak vyzkouším tohle msm:)) a já slyšela o tekutém zlatu, myslíš že to je to samé?:))

      Vymazat
    2. Tekuté zlato je snad arganový olej, takže nevím, složení těch krystalů jsem nezkoumala, ale nemyslím si že je to to samé )

      Vymazat
  4. Už si vážně Tangle Teezer budu muset pořídit. Všichni to chválí, když jsem to zkoušela bylo to mnohem lepší než kartáč. Snad se tedy brzy dostanu do Brna. :D Jinak hezký článek. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stoprocentně si ho pořiď! Já jsem s ním víc než spokojená:D :) A moc děkuju, to potěší:)))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS