Social Media

My room Part 2

Hezký začátek víkendu všem:)

Nevím, jestli i u vás, ale tady krásně svítí sluníčko, jen ten vítr to trochu kazí. Každopádně je hned lepší nálada, když je vše takové "světlejší" venku i doma v pokoji:). Tento víkend jsem u taťky a právě jsme se s přítelem a ségrou vrátili z oběda u babičky (Kachna s knedlíkem a zelím..to zas bude zítra dlouhé cvičení, aby to bříško moc nenarostlo:D Však se o tom dočtete hned v pondělí.). A to ještě plánujeme zajet za chvíli do McCafé na něco dobrého.

Ale teď už k samotnému článku. Asi před měsícem jsem vám ukazovala svůj pokoj, který mám u mamky. Ale tak nějak z půlky, že jste nemohli vidět vše. A tak dnes přicházím s druhým dílem:). Pokoj u taťky vám někdy taky nafotím, ale asi to spíš udělám na téma "Jak si zkrášlit pokoj", protože tu nejsem tak často, a tím pádem to tu nemám tak hezké, jak bych sama chtěla:)


Jak už jsem určitě psala, můj celý pokoj je opravdu hodně holčičí, samá růžová a další světlé barvičky. Ale mně se to tak prostě líbí a cítím se v tom dobře:)

Tohle povlečení miluju! Většinou si ho dávám na podzim/zimu, protože je teplejší a v létě bych se v něm asi uvařila.

Vedle postele mám noční stolek z Ikey, kterej je vážně skvělej! Jen se často musí umývat, protože na tom skle je vážně vidět všechno!

Svícínek jsem vám už ukazovala v nějakém z mých "favourites" článků. Dostala jsem ji k Vánocům od mamky. Ty kamínky se mi na ní hrozně líbí. A za svícínkem mám hodinky, abych je měla hezky na očích a nezapomínala si je brát:D

Taštičku od Victoria's Secret mám díky mojí skvělé kamarádce, která mi u nich vybrala tričko:) A protože je fakt krásná, skladuju v ní časopisy.

A jako poslední bych vám chtěla ukázat moje dva nejnovější kousky. Nejprve tenhle krásný tácek z H&M Home (pokud jste tam ještě nebyli, tak šup tam), na který si většinou servíruju ráno snídani♥


A potom předčasný dárek od mamky k Vánocům (zapomněla ho schovat :D) - podložku pod notebook. Já měla minulý rok černou a mamka v Ikee objevila tuhle růžovou. No co vám mám povídat, velkou radost jsem z ní měla!:D


Na fotce je zrovna vidět otevřená stránka s mým tumblrem, který už jsem opravila (třikrát hurá!) a tak už se TAM můžete kouknout, vše si prohlídnout a třeba získat nějakou inspiraci.

Tak doufám, že vám další pokojový článek líbil a užijte si pořádně víkend, než se probudíte a bude zase pondělí :D.

6 komentářů

  1. Máš nádherný pokoj!:) Moc se mi líbí ten svícen :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme za milý komentář na blogu. Daly jsme vám follow. Moc nás potěší, když nás taky budete následovat.
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, máš moc hezký pokoj:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jee tyhle články mě baví. Pěkný pokoj, ty časopisy mě zaujaly.:D

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS