Social Media

2 years with my love



Ten, kdo viděl můj plán na únor-březen, tak si musel všimnout, že 9.2. máme s přítelem výročí. Už to jsou 2 roky, co jsme si spolu byli poprvé sednout na čaji a už jsem se od sebe zkrátka nedokázali odlepit. Vlastně mám pocit, jako by byl v mým životě už od začátku. Zná mě víc, než kdo jiný, a nedokážu si představit, že bych ho neměla. Ale dost rozplývání se. To všechno ostatní je už jen mezi námi:) Jen bych vám všem taky přála, abyste našli někoho, s kým si budete rozumět, povídat si do 4 do rána, trávit veškerý volný čas a pořád vám to nebude stačit.

A tak jako dva milovníci jídla (ale zase na druhou stranu, kdo to jídlo nemiluje, že?) jsme si zašli na výbornou večeři a aby toho cukříčkování nebylo málo, pustili si ještě doma Dear John.



Vy, co jste viděli můj minulý článek, už víte, co jsem k našemu výročí od přítele dostala (mikinu adidas a Lindt bonbónky♥). A znovu opakuju, že jsem se na něj moc moc moc zlobila, protože jsme si nic kupovat neměli. Jenže on neposlouchá:D A jelikož já jsem naopak nejposlušnější andílek O:), tak jsem koupila super mňam mňam hruškovou milku..znáte to...

..a to bych nebyla já, abych nevyužila své zručnosti (haha) a nestrávila 10 hodin nad dalším dárkem. Všechny lístky, vstupenky, jízdenky atd atd si schovávám, takže mě napadlo, že by bylo hezký udělat přítelovi takovou vzpomínkovou knížku. Navíc když vím, že ta psaná slova ode mě má rád (a já mám ráda jeho♥).









No nic nevydržím to a napsat to musím. Je to prostě fakt hezký, když máte u sebe někoho, kdo vás podporuje ve všem, má vás rád i přes všechny vaše chyby a je vám s ním taaaaak hezky!

Na druhou stranu, když se nad tím zamyslím, tak si zase naopak říkám, jestli by vůbec takové jedince jako nás dva měli pouštět k sobě. Protože, buďme naprosto upřímní, každej jsme blázen sám o sobě a když jsme spolu, tak to je teprve něco. (Už dva roky hrajeme hru, kdo uvidí víc žlutých aut - prakticky nemožné jít v klidu po ulici bez křičení "žlutýýý, vedu o 3. A vlastně jsme si nikdy, pokud nepočítám to ze srandy, neřekli křestním jménem:D A jak si říkáme, si už ale radši nechám pro sebe:D)

Zkrátka, blázen blázna našel a já si myslim, že jsme oba převelice šťastní :D ♥♥♥



Mějte se krásně!
-G

13 komentářů

  1. mocpěkně vymyšlené moc vám to spolu sluší:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný článek, moc vám to přeju :)! Já když jsem měla přítele tak jsme si taky nikdy neřekli křestním jménem, říkali jsme si čičí a čičine :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsme jediní blázni:D:D Děkujeme:))

      Vymazat
  3. Moc pěkné :))) přeji ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jste super, ať vám to vydrží! :) A podobnou knížku taky máme, jen do ní lepím a píšu průběžně :) super! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme:) Já mám taky v plánu to teď už průběžně doplňovat:)) ....a za 20 let ukázat dětem:D:D

      Vymazat
  5. Jé, to je krásný, skoro jako bych četla o nás :D :) Taky si nikdy neříkáme jménem, hrajeme přiblblé hry, povídáme si naprosto ovšem.. Ta vzpomínková knížka je naprosto nádherná, taky si schovávám všechny možné účtenky a podobně, možná bych taky měla něco takového vyrobit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to je hezký:) A jsem ráda, že nejsme jediní:D

      Vymazat
  6. to je nádherný :) moc dobrej nápad s tím deníkem :)))
    přeju Vám hodně štěstí a lásky do budoucna! :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS