Social Media

Dress, heels, drinks & dance

Ahoj!
Doufám, že všem začne tento týden krásně:) Já na sto procent vím, že mně spíše skončí hezky:) V neděli máme s přítelem výročí a já se už nemůžu dočkat! Dneska bych se s vámi ale podělila spíše o to, co už máme za sebou.
 Ve čtvrtek jsme byli na maturitním plese mojí bývalé školy. Oba jsme se hrozně moc těšili a taky jsme se vážně hodně bavili:) Ale to by u nás nebylo ono, kdyby to ze začátku nemělo nějaké komplikace:D Chudák přítel dostal na čtvrtek směnu, a tak musel jet na ples rovnou z práce a já jsem naopak měla celý den volný jen a jen na přípravy. A můžete hádat, kdo byl na plese první:D Líčení a vlasy jsem si zkoušela už asi tři dny předem - jen tak z nudy a hlavně taky proto, abych pak už věděla,  co se sebou budu dělat (protože např. s mýma vlasama to opravdu jednoduchý není). Dokonce jsem i s přípravami před plesem začla dřív, abych měla ještě nějakou rezervu. A ona nestačila ani ta rezerva. Je totiž vážně super zjistit 5 minut před odchodem, že vám vlastně žádná podprsenka pod šaty nepasuje. A tak všechny možné podprsenky lítaly ze skříně ven, já se pořád dokola svlékala a oblékala, čas utíkal a už si skoro chtěla brát jiné šaty. Ale moje hodná maminka mi podprsenku přišila k šatem, odvezla na ples, kde už na mě čekal můj přítel. Konec dobrý, všechno dobré!

Kdo by řekl, že pod ně nepůjde ani jedna normální podprsenka, že?:D




Protože jsem si šaty kupovala v létě, a až zas tak extra nóbl a zářivý nejsou, zvolila jsem k nim velký náhrdelník a moje zlaté botičky.


A na nehtech mám po dlouhé době černou a myslím, že vypadá skvěle!!



A menší přehlídka z mojí zkoušky. Vlasy samozřejmě na plese už takhle beztak nevypadaly a líčení bylo nakonec taky trochu jiné:D



A tady už jsou fotky s mým fešákem♥ Asi za tři týdny nás čeká ples naší vysoké školy a já jsem už zase nedočkavec:D Těším se, až se zase hezky oblíkneme, přítel mi koupí nějaký ten dobroučký drink O:) a protancujeme celý večer (.....a po plese se stavíme na kebab - naše tradice:D) Byli jste už letos na nějakém plese?:)

Přeju krásný týden!!

13 komentářů

  1. Není ten tvůj přítel nějak moc starý? Kolik mu je prosímte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D Je mu 21 :) Možná to dělá jen ta fotka, i když mně příjde, že ani to ne:) Ale doopravdy vypadá spíš mladší než starší:D:))

      Vymazat
    2. Aha :-) Tyto, asi jo, ono fotky zkresluji ;-)

      Vymazat
  2. Jsi strašně krásná, a ty fotky s přítelem jsou super :)! Mimochodem, ty boty jsou fantastické :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme:) a na tyhle boty taky nedám dopustit, jsou to zlatíčka:D

      Vymazat
  3. Vypadali jste skvěle :) Ty šaty jsou opravdu nádherné,líbí se mi,jak si je zkombinovala s doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  4. You look lovely!! I'm also so jealous of how well your nails are painted! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak odo mna velka pochvala, vyzerala si nadherne a s priatelom vam to spolu naozaj pristane. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS