Social Media

Casual Sunday & Spring essentials

Krásné slunečné nedělní odpoledne!
Sedím na posteli, s čajem, kafíčkem a štrůdlem od mamky (kterej je doslova nebe na zemi pro moje chuťové buňky) a užívám si posledního volného dne, než zas zítra budu muset jít do školy, poslouchat cosi o podprostorech a snažit se namalovat 20 kružnic pomocí hesel plot, evalf apod.
Pokud nejsem u taťky, nebo neplánuji něco s přítelem, jsou mé víkendy hodně podobné. Obří snídaně pro obry, uklízení pokoje, lakování nehtů, obědvání, blogování a pak podle počasí - procházka, cvičení, úkoly do školy atakdále,atakdále.

30.3.-13

Jarních barev na nehty mám už miliony. Jenže já chci miliardy, a tak peněženka trpí a já stále nemám dost. Na druhou stranu..laky jsou pořád levnější než boty. Takže oproti shoeholicům jsem na tom asi ještě pořád dobře. O:)

30.3.-2

Tyhle tři krasavečky jsem dostala k narozeninám od kamarádky a holt musím potvrdit, že mě zná jak svý boty.  Jsou to moji první od Loréal a musím říct, že jedině doporučuju! Drží hodně dlouho i bez svrchního laku, krásně kryjí a mají skvělý štěteček....a ty barvy

30.3.-1

Dnes jsem se ale rozhodla pro jinou kombinaci. A to pro moji oblíbenou - světle růžovou + třpytky. A prostě nemůžu si pomoct, ale vážně mi to hrozně připomíná donutky:D

30.3.-11

30.3.-12

30.3.-10

Dnes bych ještě chtěla stihnout pár úprav pokoje. Vyhodila jsem staré usušené červené růže, protože už byly spíše černé, a nechala si jen hlavičky těch růžových, jak jste mohli vidět na první fotce. A ještě bych ráda udělala nějaké změny v pokoji a protřídila pár věcí, aby můj pokoj vypadal víc jarně, svěže a aspoň trochu nově.
Navíc chudák taštička z VS trochu dostává zabrat, takže časopisy poletěj někam do krabice a dám si do ní něco jiného. Nějaké nápady??:)

30.3.-15

A co je nejlepší na jaře a létě? Tuny ovoce! Jahody mám skoro každý den a v obchodech se už konečně objevuje i poživatelné hroznové víno, které bych mohla jíst od rána do večera.

30.3.-16

30.3.-7
nomnomnom...
30.3.-8

30.3.-6

Zelený čaj já prostě miluju. Na ovocné jsem zanevřela už skoro uplně. Dávam si je jen když nic jiného nezbyde. Ale není zelený čaj jako zelený čaj...a když je nějaký s příchutí, tak má u mě ještě plus. Tenhle s citrónem můžu jedině doporučit. Měla jsem od stejné značky ještě s mangem a byl taky výborný! Navíc je skvělý i jako studený (píšou na obalu, já to ještě nezkoušela:D:D)

30.3.-14

Mezi můj nejoblíbenější jarní (a letní) šperk určitě patří náušnice se SIX, které už mám asi 3 roky a pořád se mi líbí. Kombinaci zlaté s růžovou mám hrozně ráda (i kombinaci zlaté s čímkoliv mimochodem.) a vypadají podle mě dráž, než doopravdy stály.

30.3.-9

A jako poslední jarní nezbytnost vám musím ukázat moji novou rtěnku od Maybelline. Nějakou světle růžovo-korálovou rtěnku jsem dlouho hledala a tahle moje očekávání splňuje a navíc je taková hezky zářivá a rty mi nevysušuje, což já ocením asi ze všeho nejvíc.

Napište mi, z čeho jarního máte vy největší radost a co zajímavého jste o víkendu podnikli.
Já vám přeju krásný začátek týdne a mějte se krásně!
-G

6 komentářů

  1. Thanks for your comment, now I found your beautiful photos! <3
    And you get also a new reader. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you♥ I'm so happy, that my new reader is you! Love your blog so much♥

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky!! :)
    já mam na jaře nejradši ty barvy, a kytky jak všude kvetou :D nutí mě to nosit barevnější oblečení a dělat si jarní looky, což v zimě ani jindy moc nedělám ^^

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:)) joo já mám hrozně ráda, jak to venku všechno voní:D:))

      Vymazat
  4. prekrasne fotky! a ten zeleny caj mam teraz aj ja a je super!

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o super nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS