Social Media

Happy days

Přeju krásnou neděli!
Momentálně nepřispívám tak často, jak bych chtěla. Život mi komplikuje seminárka z makroekonomie. Na druhou stranu si vše umím zase zpříjemnit, protože to se musí (žejo!). A o tom bych dnes chtěla napsat článek (protože kdo by chtěl číst o inflaci?!).

Co jsem dostala já k narozeninám od mého miláčka, jste už mohli vidět tady. Před týdnem jsme slavili naopak mého přítele. A jelikož na apríla(kdy se to moje zlobidlo narodilo)jsme oba měli školu a ne zrovna moc času na sebe, vymyslela jsem plán na pátek. Prošli jsme si naši oblíbenou trasu kolem rybníků a užívali si sluníčka, potom jsme se celí uťapkaní jeli naobjedvat do jídelny. A před tím, než jsme se na chvilku rozdělili (přítel šel trénovat malý prcky, jak maj kopat do balónu a já si domů zacvičit), skočili jsme ještě do knihovny přečíst si naše oblíbené časopisy (jak to u nás každý měsíc bývá zvykem).

13.4.-7

13.4.-1

13.4.-6

13.4.-5

13.4.-8

13.4.-4

Večer jsme měli rezervováno místečko v jedné restauraci, kde jsme si moooc pochutnali! A nakonec přišla řada na dárečky:). Původně jsem měla v plánu příteli koupit uplně něco jiného, ale když už to jaro tak začlo řádit(fajn..teď spíš řádí mokro a zima), obdarovala jsem toho mého milého jarní výbavičkou

13.4.-2

13.4.-3

13.4.-9

13.4.-12

13.4.-11

13.4.-10

Musím říct, že jsem opravdu šťastná, že někoho jako je on♥ mám vedle sebe. I přes občasné neshody, které jsou ale podle mě ve vztahu uplně normální, si jeden bez druhého neumíme život představit. A radši konec cukrování, ono je ho dost i normálně naživoO:)
Včera jsme si udělali výlet do Prahy..hlavně s cílem si toho hoodne nakoupit. Koupila jsem si veliký hovínko. A s touto větou končím. Jsem naštvaná!:D

13.4.-14
..ale snídani jsme měli výbornou (jen se zase pochval) - jogurt s müsli, banánem, kiwi a borůvkama - vlastnoručně nakrájené a naházené do kelímků! +fornetky, protože jak nejsem ráno nacpaná, není to ono.

13.4.-15

13.4.-13

Doufám, že se vám dnešní zaláskovaný článek aspoň trochu líbil a já vám slibuji, že už dnes dopíšu seminárku a pro vás to znamená, že články budou opět hezky pravidelně přibývat:)
Mějte se náádherně!
-G

15 komentářů

  1. odkiaľ je prosím ťa tá bunda čo máš na poslednej fotke? :)

    OdpovědětVymazat
  2. vidno že ste si to poriadne užili ! :) Vyzeráš strašne milo na tých fotkách, taká zlatá si :) A ten jogurt, to vyzerá úplne ako kupované. Najskôr som to tipovala na Bubble tea, nevieš prečo :D Dobre ste to vymysleli :) Tie kelímky si niekde kupila? Príde mi to veľmi praktické takto na cestu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc děkuji:) Ty kelímky jsou z Bageterie:) den před tím jsme byli v Bageterii na obědě, tak jsem si ty kelímky nechala a dala do nich ráno snídani:D:)

      Vymazat
  3. Jeeežiš vy jste oba roztomilouši:-)
    nádherné fotky :-) a hlavně si mi udělala chutě s tím jídlem :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Neskutečně Vám to spolu sluší a náhodu mi vůbec nevadí číst "sladké řečičky", obzvlášť takhle na jaře :D :) Jinak s těmi nákupy rozumím-vždy, když jedu cíleně nakupovat, většinou odcházím zklamaná, naštvaná a s prázdnou :D Přeji hodně štěstí se seminárkou, však to zvládneš :)
    A snídaně i večeře vypadá naprosto báječně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee moc děkujeme:)) s těmi nákupy mě to fakt naštvalo:D

      Vymazat
  5. Opravdu strašně moc Vám to sluší :-), nádherné fotky.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS