Social Media

May ♥

Ahoj!
V prvé řadě bych se chtěla omluvit za dočasnou neaktivitu. V pondělí jsem měla první zkoušku a v úterý a ve středu zápočtové testy, takže jsem se musela víc soustředit na školu. Samozřejmě to pro mě nejtěžší se nakonec ukázalo být tím nejjednodušším a nejlehčeji splnitelným (=makroekonomie) a naopak matematickou analýzu, která mě fakt baví, jsem zvrzala jak nikdy:D (znáte to..čtyři mínus jedna čtvrtina jsou tři čtvrtiny..klasika..přepisuju matematické dějinyO:) ). Ale snad by vše mělo nakonec dopadnout dobře a já se tak vesele mohla učit na další zkoušky.

Po tak náročných dnech jsem se samozřejmě musela odměnit (Slíbila jsem si za makro sluneční brýle z Lindexu, zkoušku udělám na jedničku a brýle mi mezitím vyprodali..Danke!). A tak byl středeční večer s blízkými přáteli a první Máj strávený s mým přítelem ta nejhezčí odměna.

Procházka naším městem, zastávka na něco studeného v McCafé, procházka s přítelem, mamkou a bráchou přírodou směrem k dřevěnému hradišti pro děti, pizza k večeři a zasloužený odpočinek. Už se ale těším až se zpět dostanu ke zdravějšímu jídlu (zítra sis Gabrielo objednala palačinky v jídelně..tak nevim nevim), cvičení, běhání, uklizení pokoje a takové té mojí pohody. A jaký jste měli první máj vy?:) Prožili jste ho užíváním si zamilovanosti, jara nebo ho nijak neprožíváte?


1.5.-13

1.5.-12
věrnostní karta ukořištěna a máte mě tam zase každý týden O:)

1.5.-11

1.5.-4

1.5.-8

1.5.-6

1.5.-7

1.5.-5

1.5.-9

1.5.-10

1.5.-3

1.5.-2

1.5.-1

Mějte krásný pátek!
G

9 komentářů

  1. Také se mi moc líbí outfit, košile miluji a jednu takovou podobnou mám doma :) . Když vidím to McCafé tak mám úplně chuť na kávu :D. Jinak s přítelem vám to moc sluší! :)

    www.laleitr.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) tahle je ségry, ale půjčuju si ji pořád:D A moc děkujeme!:)

      Vymazat
  2. Nadherne fotky. Mas dokonalu postavu :) a nechty sa mi tiez velmi pacia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásný blog! Moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS