Social Media

New babies

Krásné úterý přeji!
Už mám za sebou konečně většinu zápočtů a jednu zkoušku, ale to nejtěžší je teprve přede mnou, takže se musím připravit na to, že od čtvrtka už začne každodenní učení-mučení. Uvidím, jak to pak bude s příspěvky, asi bude méně času (i když..určitě se budu chtít i odreagovat :D).

A protože jsem šikulka šikovná, proč bych se neměla pochválit a odměnit (A šup sem s dalšími zvládnutými zkouškami! Potřebuju další dárečky od sebe pro sebe.).

5.5.-8

5.5.-9

Za zvládnutou zkoušku z makroekonomie jsem si chtěla koupit brýle z Lindexu, které jsem tam měla vyhlídnuté. Jak už jsem ale psala tady, brýle na mě nepočkaly, ale vše dobře dopadlo. Místo brýlí jsem si koupila růžovou mikinu, která bude na jaro a léto perfektní a moc se na ni těším. Nutně bych k ní ještě ale potřebovala nějaké zlaté doplňky (takže koukej zvládnout pondělní Základy z matematiky).

5.5-11

Nějakou lehčí voňavku jsem chtěla už dávno a před necelým měsícem mi navíc došel parfém, který jsem dostala od přítele a přišlo mi divný, si kupovat nějaký nový sama pro sebe (to je úděl ostatních že jo? O:) ať mají inspiraci na dárky k Vánocům ), a tak jsem si objednala Body Spray od Victoria's Secret - Love Spell. Trochu jsem se bála, jestli budu s vůní spokojená, když jsem si ji předem neočuchala. A popravdě po prvním čuchnutí, když mi balíček přišel, jsem si nebyla stoprocentně jistá, jestli mi uplně voní. Ale teď to vím♥ Vůně broskviček a třešínek..to je moje!

5.5.-10

A jak jsem psala, vše opravdu dobře dopadlo! Vyhlídnuté sluneční brýle z Lindexu se sice na krámě neobjevily, ale našla jsem stejný tvar v H&M, které mají navíc na nožičkách hezké zlaté detaily, které jsou samozřejmě vidět, jen když mám culík, !!ale!! já jsem spokojená.

5.5.-6

5.5.-5

Kožené(koženkové) kraťasy jsem si moc přála! Hledala jsem v H&Mku, Reserved, Mohitu, všude možně, ale vždy mi byly obří a měla jsem v nich zadek jak kombajn! Ale Tally Weijl mi udělalo radost s jejich pidi velikostmi. Nemůžu se dočkat, až se zase oteplí a já si je budu moct vzít. Hrozně moc se mi líbí jejich střih♥

5.5.-7

5.5.-1

A podle mě budou perfektní s nějakými jednoduchými basic tričky, které jsem si rovnou také přibalila:) Ještě mám záluk na nějaké jednoduché černé, které bude ale více volnější.

5.5.-3

5.5.-2

And last but not least (ouky douky přestaň být trapná) mi maminka koupila k narozeninám kraťásky na cvičení. Ano, narozeniny mám 17.3. a obdarována jsem byla 3.5. Moc jsem si přála kraťasy od Nike, ale osm stovek :O díky nechci. Naštěstí se počkat vyplatilo! H&Mko přišlo s naprosto stejnými a o pět stovek levnějšími. Navíc ty od Nike mi byly velké jako snad všechny jejich věci (proč??!!!), ale tyto mi sendou jako ulité♥.

5.5.-4

Doufám, že se vám dnešní článek a moje materiální novinky líbily :)
A co jste si naopak vy koupili v poslední době /nebo plánujete koupit?
Mějte krásný týden a všem přeji úspěšné zápočty a zkoušky!
G

17 komentářů

  1. Úžásné věci :) Miluju tyhle články :)*

    OdpovědětVymazat
  2. Máme stejné brýle! Byla jem mile překvapená, když jsem je spatřila, jsou skvělé :)
    A vůbec se mi to všechno líbí, hlavně ty koženkové šortky, takové hledám a mám podobný problém-ve všech jsem se cítila stokilová a nesvá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!!:))) A moc děkuju:) zkus kouknout do Tally:))

      Vymazat
  3. Ty kožené kraťasy jsou dokonalý, těším se na nějaký outfit s nimi :). Jinak jsem taky měla vyhlédnuté brýle z Lindexu, ale neměli je a jsou právě dost podobné Tvým novým z H&M, ty jsou fakt krásný, budu to tam muset omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Určitě tam koukni, já jsem z těchto nadšená:))

      Vymazat
  4. Muzu se zeptat kolik staly kratasky?jsou opravdu mooc pekne :) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně 180 :D ale pouze protože mám kamarádku, která v Tally pracovala:) jinak myslím 529,- nebo nějak tak:)

      Vymazat
  5. A sakra, to vypadá skvěle. Victoria's secret pekelně závidím!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Drzim ti palce. A velmi pekne veci hlavne ta mikina a kratasy! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní věci :) Já mám vždycky problém najít ty správné sluneční brýle, takže je musím koupit hned, jak vidím trochu normální :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) tak to máme stejný problém:D a ne každé mi sluší:D:)

      Vymazat
  8. Krásne veci! Tie koženkové kraťasy vyzerajú strašne pekne, ale najviac som sa zamilovala do tých športových. Naozaj svetové :O ♥ so slnečnými okuliarmi mám problém vždy, nikde mi nesedia :D som rada že som tento rok našla aspoň ako také :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) z obou kraťásků mám největší radost:)) Dlouho jsem takové typy hledala:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS