Social Media

Smile more, worry less

Poslední dny jsou opravdu úžasné♥
Většinu času trávím po boku toho nejlepšího kluka na světě a máme se spolu vážně krásně. Třeba dnes jsme měli naprosto dokonalý den. Přivstali jsme si, udělala jsem nám velkou (jak jinak) a výbornou snídani, vzali jsme brusle a kolo a vyrazili jsme na výlet směrem na Kuks, což je tady v Hradci už poměrně oblíbená trasa. Na kolečkové brusle je uplně ideální a navíc je kolem krásná krajina. Jsem ale ostuda a na bruslích jsem letos byla teprve poprvé, takže těch dnešních 24 km bude zítra asi hodně bolet:D Ale už se nemůžu dočkat příštího týdne, kdy si oba s přítelem vezmeme kola a dojedeme až na Kuks. Upřímně, nesnáším kolo! Můj taťka na kole jezdí závodně, v zimě trénuje na běžkách, takže jsem si oboje vryla do paměti jako něco, při čem nemůžu dýchat a chce se mi zvracet :D. Na druhou stranu jsem rodičům hrozně vděčná, že mě od malička vedli ke sportu jako takovému! Naštěstí mám teď ale skvělého sportovního parťáka=mého přítele, se kterým si dám do těla, ale zároveň se vždy jede/běží podle mého tempa, takže jsem spokojená.

Dnes bych vám ráda ukázala fotky, které jsou z jiného krásného dne. V ten den mi konečně klapla nová brigáda, byli jsme na obědě v naší nejoblíbenější restauraci, užívali si sluníčka a byli u vody. Teď mám pocit, že mi tyto prázdniny opravdu nic nechybí! Pomalu už i hledáme nějakou malinkou dovolenou, tak snad něco hezkého najdeme:)

19.5.-1

19.5.-2

19.5.-3

19.5.-4

19.5.-5

19.5.-6

19.5.-7

19.5.-8

19.5.-10

19.5.-9

Mějte krásný zbytek týdne a zase příště♥
PS: Chtěla bych vám ještě poděkovat za všechny krásné komentáře a nedělní návštěvnost 467 čtenářů! Jste zlatíčka :)
G

26 komentářů

  1. Gabikaa! Tá tvoja sukňa je strašne pekná! Smiem sa spýtať odkiaľ je? Veľmi ti to na fotkách pristane :) Si krásna a taká chudučká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlato:) Moc děkuji:) Neveřila bys, ale sukni jsme se ségrou našli u vietnamců! Je ale vážně skvělá, škoda že tady na žádně fotce není vidět, jaký má i vzadu hezký zip:)

      Vymazat
    2. Ďakujem za odpoved ! :) Ja mám tie obchody trošku od ruky bohužiaľ :/ Ale viem, že sa tam dajú zohnať celkom pekné kúsky :) Snáď na nejakú podobnú natrafím. Mám v čiernom, ale táto farba je krásna! :)

      Vymazat
    3. My jsme byli s přítelem a jeho rodinou u nich na chalupě a stavovali jsme se v Trutnově, kde je takových to krámů hrozně moc a tuhle sukni jsme tam nemohli nechat:)) V černé barvě by se mi ale taky dost hodila!!

      Vymazat
  2. Tak ty jsi úžasná! Moc ti to sluší :))
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzeráš dokonale. Outfit ti naozaj sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní outfit a dokonalá postava! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí zlaté doplňky!

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  6. zrovna dneska jsem naříkala, že neumím jezdit na bruslích :D máš úplně perfektní postavu a sukně je vážně nádherná :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se musíš naučit!:D Já to uplně miluju!:D A mockrát děkuju:))

      Vymazat
  7. máš krásnu postavu s krásnym outfitom, čo viac si priať:)

    OdpovědětVymazat
  8. i love ur skirt, its so cute

    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat
  9. kráásne fotky :)) outfit ti moc svedčí :)) takú sukňu by som hrozne chcela

    OdpovědětVymazat
  10. wow ta sukna je uplne dokonala!


    Pozyvam na velku letnu Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  11. Sukne je krasna, ale tricko je taky dokonale! Tento outfit ti uplne sedi :).

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS