Social Media

Breakfast with Owl ♥

Krásné dobré ráno!
Doufám, že jste se dnes všichni krásně vyspali a udělali si nějakou výbornou snídani! Protože kdy jindy si se snídaní nevyhrát než právě o víkendu? :) A můžete se inspirovat právě těmito čtyřmi snídaněmi, které bych si s chutí dala znovu! Když jsem u mamky (což jsem většinu času), ráno si vařím ovesné a krupicové kašičky, pokud jsem u přítele, děláme si jogurt s müsli a ovocem nebo míchaná vajíčka, ale když jsme u taťky, snídaně jsou vždy ve stylu těch hotelových! Různé ovoce, tvarůžky nebo jogurt a všelijaké koláčky a buchty.
Vážně mám moc ráda víkendy u taťky. Mám zde veliký pokoj, kde se skvěle cvičí a hned za domečkem louku a les, kam se kdykoliv můžu jít projít a pročistit si hlavu. Můj přítel je tady se mnou většinou jen jeden ze dvou víkendových dní a to si většinou chodíme nacpat bříška k babičce na oběd a druhý den se ségrou buď něco vytváříme nebo se koukáme na seriály (teď jsme přerušily sledování PLL a Ravenswoodu a hltáme American Horror Story♥). Tyto víkendy rozhodně patří k těm odpočinkovým!
Ale zpět ke snídaním. Jak si můžete všimnout, novou společnost mi dělá krásné sovičkové "prostírání", které mi společně i s hrníčkem taťka přivezl z Itálie. Udělal mi tím ohromnou radost, protože přesně na takové roztomilé vychytávky já jsem a odteď se mi tu snídá ještě mnohem lépe!

7.9.-1 7.9.-7 7.9.-56

7.9.-2

7.9.-5

7.9.-3 7.9.-8

7.9.-4

7.9.-89

Doufám, že se vám dnešní snídaňové fotky líbily, inspirujete se jimi a napíšete mi, co by vám z nich nejvíce chutnalo!
G

10 komentářů

  1. Nádheraaa, sovičky miluji teď jsou všuude, každý má něco sovičkového:D Mě velmi lákají ty koláčky, buchty a takové to sladké pečivo, bože, na to jsem "ujetá" odmala a mohla bych (kdybych mohla) je sníst po tunách:D Ale skvěle vypadá i ten zbytek, opravdu krása.
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda:D Už je trochu přesovičkováno:D A přesně..já jsem na tohle taky ujetá, ale musím se hlídat:D Pak si to ale takhle jednou za 14 dní hezky o víkendu u taťky vynahradím:D A moc děkuju:))

      Vymazat
  2. Všechny snídaně vypadají nádherně:). Je pěkné, že takhle můžeš jezdit k taťkovi, a že máš takové zpestření a nejsi furt jenom doma na stejném místě. Hezký víkend:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:) na jednu stranu bych byla o mnoho radši, kdyby byl taťka s mamkou stále spolu a měla jsem jeden domov, ale už jsem si na to zvykla a je pravda, že je to takové zpestření aspoň:)

      Vymazat
  3. Mmm, výborné snídaně :) Já jsem si dnes pochutnávala na vločkách s jogurtem a kupou banánu. To sovičkový prostírání je krásný
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kde som ? V nebi ? :) Dokonalý článok ;)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS