Social Media

First Fall Outfit

25.9.-5

To už je podzim? Přijde mi, že jsem se ani nezačala pořádně těšit. 22. mi začala škola a bum, ochladilo se snad o tisíc stupňů. Ale když teď při psaní článků kouknu z okna, svítí sluníčko a zase to začalo hřát. Tak možná to tak rychlé zase nebude. Každopádně, od té doby, co se snažím tak nějak pozitivně myslet a na všem si hledat hezké věci, mi (jako největšímu teplomilu) začíná podzim i zima připadat jako kouzelné období. Co máte na těchto ročních obdobích nejraději? Pro mě to je rozhodně:
PODZIM: kafíčka, nové módní trendy, podzimní barvy-hlavně se co laků na nehty týče O:), jablíčka, mandarinky,pomeranče,dýně,švestky,..
ZIMA: Vánoce - je třeba něco dodávat?♥

Dnešní fotky jsou z jednoho z prvních podzimních dnů, kdy jsme s přítelem měli dokonalý den. Ráno jsme si dali výbornou snídani, přítel mi pomohl s přípravou článku, po cestě do jídelny (kde nás čekali rizolety a teplá polívečka) jsme vyfotili tyto fotky (původně jsme nevěděli, kde vůbec budeme fotit, ale jakmile jsem tenhle dům zahlídla, nenapadlo mě dokonalejší místo pro podzimní focení, co na něj říkáte vy?), odpoledne mi přítel odešel trénovat svoje svěřence a já sebe. Večer jsme se zase sešli a sepsali asi 15 kaváren, které plánujeme navštívit. Chceme najít tu nejlepší v našem městě!

25.9.-7

25.9.-8

25.9.-2

25.9.-1

25.9.-6

25.9.-4

25.9.-3

Jste na podzim také tak natěšení? A co na něm máte nejraději? 
Mějte se krásně♥

PS: Chtěla bych ze srdce poděkovat mojí sestřičce za půjčení bundy :D
G

22 komentářů

  1. Very nice look !! Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádherný outift a tobě to také moc sluší :) Můžu se tě zeptat odkud je ten svetřík? Já jsem teď strašně ujetá na různé svetříky :D Přesně - na každém období si vždycky najdu něco pozitivního, ale nejlepší je stejně ta zima :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) světřík je z Pimkie, ale mám ho už asi 3 nebo 4 roky:)

      Vymazat
  3. Máš fakt pěknou bundičku :) Taková zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. jeseň zbožňujem snáď pre všetko, ale na zimu sa teším len na Vianoce :)
    pekný outfit, ten sveter sa mi veľmi páči.. a ten dom je veľmi zaujímavý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne fotecky :) Ja si myslim,ze kazde obdobi ma neco do sebe :) Na podzimu je krasne jak se vsechno zbarvuje,moda, jak pises kaficka jak v teple kavarne nebo doma za oknem :).. JInak zkousela jsem mugcake akorat se mi to nejak nepovedlo prislo mi,ze me neco lehca pali na jazyku podle me ten kyprici prasek..Ma se tam fakt davat celej? Nebo to bude v necem jinem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak!!:)) A tak to se hrozně omlouvám, asi jsi ho dělala ještě předtím, než jsem opravila chybu..chybělo tam slovo lžička:( Takže pokud ho zkusíš s tou jednou lžičkou, tak už by měl chutnat perfektně!:))

      Vymazat
    2. V pohodě :)) V celku sranda zkoušela jsem to dneska po druhé a odměřila jsem si ty vločky páč jsem to předtím dávala od oka.. a samozřejmě se to zase nedalo jíst :D tak si říkám to je fakt blbost nemůžu tam dat celej ten prášek :D a teďka si čtu tohle :D tak aspoň jsem se pobavila;) zítra do třetice všeho dobrého;))

      Vymazat
    3. Jeee tak to se opravdu omlouvám, za tu moji chybu:D Doufám, že se do třetice vše povedlo a konečně chutnal tak jak má!:)))

      Vymazat
  6. Na podzim se dá oblečení skvěle vrstvit, to mě baví, ale stejně mám radši léto no. :) Máš moc pěknou bundu a svetr taky, líbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak:) to se mi na podzimu líbí:) a taky mám stejně ale radši léto a teplíčko:) A moooc děkuju!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS