Social Media

Fall breakfast ideas - part 2

Jsem moc ráda, že vám dnes opět můžu napsat o mých snídaních, protože tyhle dvě byly jedny z nejlepších, které jsem kdy dělala (protože kdo by taky neměl rád lívanečky?!).

Banana pancakes with sweet pears
A začnu hned tou lepší variantou, banánovou! Na tyto lívance budete potřebovat půlku banánu, 80g ovesných vloček, 100ml (nebo trošku více) mléka a špetku prášku do pečiva.Vločky rozmixujete, banán vidličkou rozmačkáte a teď už můžete vše smíchat a šup s tím na pánvičku. Já jsem si je tentokrát připravila s jogurtem a karamelizovanou hruškou, kterou jsem nakrájela na plátky a osmažila na pánvičce s medem, skořicí a troškou másla (a byt nám zase voněl úplně božsky a krásně podzimně!). Výsledek byl vážně úžasný! Lepší zdravé lívanečky jsem ještě nejedla. Pokud je budete zkoušet, tak mi určitě napište, jak chutnaly vám!

18.10.-26

18.10.-25

18.10.-24

18.10.-23

18.10.-22

18.10.-21

Apple pancakes
Po druhé jsem chtěla vyzkoušet zase něco nového a tak jsem šáhla po jablku a udělala si lívanečky jablečné! Musím říct, že chuťově byly taky výborné, jen se na pánvi více trhaly, ale zkusím to do příště ještě vylepšit. Na tyto tedy budete potřebovat 1  nastrouhané jablko, 1 vajíčko, 1 lžíci tvarohu a asi 1 lžíci krupičky (možná radši ale dejte víc, mohlo by to lépe držet při sobě). Vše opět smícháte a na pánvičce začnete tvořit lívanečky. Já jsem je polila jogurtem smíchaným s tvarohem, marmeládou, posypala mákem a ozdobila kousky jablek a švestek. I když to tentokrát byly spíše trhance než lívance, chutnaly stejně dobře jako ty první!
(a omlouvám se za kvalitu fotek, sluníčku se ten den nechtělo vstávat)

18.10.-27

18.10.-30

18.10.-31

18.10.-28

18.10.-29

Doufám, že byl pro vás tento článek opět aspoň trochu inspirativní a jedny z těchto dvou vynikajících lívanečků vyzkoušíte! Já doporučuji obě dvě varianty! A pokud jste ještě neviděli první díl z této série podzimních snídaní, najdete ji tady.
Mějte se krásně!♥
G

14 komentářů

  1. Mňam, článek se mi líbí a ty lívanečky, hned bych se do nich zakousla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju lívance :-) sama si občas dělám banánové (banán, vajíčko, skořice) na kokosovém oleji a k tomu třeba burákové máslo a je to lahoda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem taky zveřejnila článek s lívanečky :D Takové ty klasické banánové s vajíčkem :) Někdy je vyzkouším podle tebe :) Oba typy lívanečků vypadají úžasně :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty mi děláš chutě, vždy to máš tak krásně naservírované to je škoda jíst:D

    OdpovědětVymazat
  5. mňam, vypadá to vážně lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, dobrý tipy, já si snad dojdu do obchodu pro hrušku a udělám si ráno tu první variantu!! Občas dělám ty banánový, ale jen z banánu a vajíčka, takže s těma vločkama je to asi výživnější, nebo ne? V tom se úplně nevyznám, každopádně to vyzkouším, v chuti se totiž naopak vyznám :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasnačka:) čím víc věcí do toho přidáš, tím víc tě to zasytí:D ..a u vloček to platí dvojnásob bych řekla:) Tak děkuji za komentář a určitě je vyzkoušej:)

      Vymazat
  7. Jsi kouzelnice Gábinko,neskutečné, snědla bych ti úúúplně vše do jednoho, jak nádherně to vypadá!

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS