Social Media

Christmas Gift Ideas 2014 p.1

Obchodní domy jsou vidět barevnými blikajícími světýlky už z dálky, nabízejí vánoční dekorace, kavárny lákají na kafíčka a čokolády s typickými zimními příchutěmi. Pro mě už Vánoce oficiálně začaly. A nestydím se ze to. Vždyť pak se to tak rychle přehoupne, Štědrý večer uteče, ani nevíme jak a říkáme si "Tak zase za rok.". Proč si tohle krásné období tedy neprodloužit hned ze začátku, že?:D Některé dárky jsem kupovala průběžně už od srpna, takže nějaký základ mám. Teď ve čtvrtek jsem byla za kamarádkou v Praze a obešly jsme i pár obchodů, takže mám tak trochu představu, kde co mají a kam zamíříme, až znovu do Prahy vyrazíme s přítelem. Tenhle prodloužený víkend jsem si ale dala za cíl sednout k internetu a některé koupit i touto cestou. (Protože miluju, když mi pak příjdou ty balíčky domů O:)).

Dneska bych vám chtěla ukázat jednu konkrétní stránku a značku, kde najdete spoustu tipů na dárky pro vaše blízké. A nebude to nic neznámého. Esprit totiž každý zná, že?:) Já jsem v něm popravdě moc nenakupovala. Oblečení se mi tam sice líbí (hlavně košile!), ale brala bych lepší ceny :D. Ale k Vánocům většinou kupujeme něco, co by si ti druzí jen tak pro sebe nekoupili, proto mi přijde nějaký kousek od Espritu jako skvělý dárek. Protože bych řekla, že zde se platí hlavně za tu kvalitu! Ale teď bych od oblečení přešla ráda někam jinam. Někteří z vás to už možná zaregistrovali, ale pro mě je ESPRIT HOME novinkou. A jelikož víte, jak jsem ujetá na všechny možné dekorace a zkrášlování mého pokoje (což jste mohli vidět i v mém Room Touru), tahle novinka způsobila to, že jsem na jejich internetových stránkách strávila celé dnešní dopoledne O:). Přišlo mi tedy dobré, vám tuto stránku doporučit a ukázat výběr věcí, které mi přijdou jako vánoční dárky naprosto dokonalé (a to ať už chcete obdarovat mamku, babičku nebo kamarádku! 

15.11.-1
Jejich svícínky jsem si naprosto zamilovala! Vypadají stylově a originálně. Sama bych nějaký do mého pokojíčku brala! Na výběr máte skoro vždy z několika barevných variant, takže si určitě vyberete to pravé pro vás.

15.11.-2

15.11.-3
Uznávám, že některé kousky jsou možná trochu dražší, ale vše je vyrobeno z kvalitních materiálů, nejsou to žádné "šitky" z plastu, takže se do těchto věcí podle mě vyplatí investovat:)

15.11.-4
Esprit nabízí dekorace do pokoje, stylové a užitečné věci do kuchyně a koupelny, deky, polštáře, povlaky na polštáře a i roztomilé kousky pro děti.

15.11.-5

15.11.-6

Pokud tedy nevíte, kde sebrat inspiraci na dárečky, prohlídněte si esprit.cz. Doručení je rychlé a k nákupu platíte navíc pouze 29 Kč, což je podle mě skvělé. Platit můžete kartou přes internet, PayPalem nebo si necháte zboží zaslat na dobírku.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil, inspiroval vás a navodil ve vás tu správnou vánoční náladu!
Mějte se krásně!
G

19 komentářů

  1. Hm, tak za tohle a takové ceny... závidím ti, že si to můžeš - i pro ostatní dovolit...to my normální chudí moc ne:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My normální chudí? Achjo

      Vymazat
    2. Uznávám, že např. ty deky jsou dražší, ale třeba 199,- za svícínek mi příjde v pohodě:) A radši si nějaké peníze ušetřím z brigády, uskromním svoje potřeby, abych mohla udělat radost svým blízkým:) Nejsem zrovna nějaký boháč. Jak si to každý udělá, takové to má. Ten výraz my normální chudí taky moc nechápu..

      Vymazat
  2. u některých věcí jsou ty ceny opravdu vysoké :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ale na druhou stranu jsou ty jejich věci vážně kvalitní, určitě i dýl vydrží, takže to nejsou vyhozené peníze:)

      Vymazat
  3. Žiješ v úplně jiném světě. A nepleť si výrazy kvalitní a značkové. To, že je to esprit, neznamená, že je to kvalitnější, než obyčejný obchod. Potah na za 600? Mimochodem i ten výběr. Povlaky beru, osušku za 900 nechápu :') a ta lucerna? Takové kraviny. Z mnoha článků je poznat, že máš vkus a styl a určitě jsi i sympatická holka, ale nevíš, co je "normální cena", i když chodíš na brigády, tak tvůj rozsah se prostě nachází někde úplně jinde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to tě to tak rozohnilo? Tak se sem nedívej a budeš mít evidentně lepší den. Je to její blog a může si sem dávat snad co chce, ne?
      Taky jsem vždycky chodila na brigády, abych si mohla dovolit obdarovat ostatní tím, co si normálně třeba nepořídí, přijde mi to jako hezký gesto.
      Navíc se to vše dá brát jako inspirace a můžeš podobný věci zkusit najít jinde s tou tvojí ,,normální cenou´´.

      Vymazat
    2. To víš, že nerozohnilo :D Spíš vy to evidentně prožíváte. Vždyť píšu, že jinak se mi její styl a tak, líbí, ráda čtu některé její články. Šlo mi o to, že ta cenová relace je hodně přemrštěná za tyhle konkrétní předměty. Nehledě na to, že tohle potěší spíš málokoho, protože je to jen nepraktický lapač prachu (co se týče třeba tý lucerničky). Toť vše, tečka :D neprožívejte to tak, však jí neubližuju, jen v klidu vyjadřuju názor :)

      Vymazat
    3. Ty výrazy si nepletu. Podle mě značka Esprit klade větší důraz na tu kvalitu, než že by na nějaký svetr, ze kterého by lezlo tisíc nití, vyšili značku Esprit a nasadili cenu. Samozřejmě tenhle názor nikomu nevnucuju, stejně jako jejich produkty, chtěla jsem vám jen ukázat nějakou inspiraci na vánoční dárky. Každému se líbí něco jiného a každý utrácí peníze za něco jiného. Nevím, jak vůbec můžeš říct, že žiju v jiném světě a nevím, co je normální cena, když mě neznáš. Jen umím ušetřit tam, kde třeba jiní ne a ráda pak udělám radost mým blízkým.

      Vymazat
    4. Na to napíšu jen jedno...znám tě osobně ;) sice už jsem tě asi 2 roky neviděla, ale myslím si, že tak moc se lidé nemění

      Vymazat
    5. V tom případě mi tvůj komentář přijde ještě víc mimo mísu. Takže asi jen, děkuji za názor.

      Vymazat
  4. Jediný, kdo se tu ohání výrazy kvalitní a značkové jsi ty ! :) Nikdo tu přeci neříká, že Gabča má z Espritu vybavený celý pokoj ? Však akorát článek napsala jako novou inspiraci a zase něco jiného než jen doplňky z Ikei. Achjo, závist je v dnešní době tak hrozně špatná vlastnost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak:D Kdo mě dýl sleduje, ví, že si spoustu věcí do pokoje i vyrobím, než abych za ně utrácela miliony:) Tohle měla být jen inspirace. Někteří lidé, co můj blog čtou, si je můžou dovolit, jiní zase ne. S tím já už nic neudělám:)

      Vymazat
  5. Evidentně tady někomu ta lucernička leží v žaludku.:D Ach jo...Moc pěkný článek, ten první svícínek je naprosto nádherný.;) Podobné dekorace atp. jsem viděla v Nanu Nana za poloviční ceny, tak určitě mrkni.;)
    Zuza

    www.underthesheats.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby z tý lucerničky neměli i noční můry:D Moc děkuju:) jsem ráda, že se někomu ty věci taky líbí jako mně:)) V Nanu Nana jsem je viděla!!:) Jestli jsi koukala na můj Room Tour, tak tam jsou hvězdičky z Nanu Nana:) ale koukala jsem i na ty vyšší:))

      Vymazat
  6. Tak to jsou krásné věci! :) Zrovna potřebuji inspiraci, co komu k Vánocům, takže je to moc užitečný článek. Nechápu, že se tady řeší ceny, vždyť je jasné, že každý preferuje a může si dovolit něco jiného...
    http://clairethelittle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že jsem tě inspiroval:) Určitě budu přidávat ještě další tipy:) Co se týče nakupování dárků na Vánoce, tak jsem fakt blázen:D:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS