Social Media

Tour de Best Café in town - part 2

22.11.-4

Ahoj!:) Chtěla bych se omluvit za malinkou pauzu mezi články. Normálně se snažím přidávat každý třetí den, ale nebyla jsem zrovna v psychické kondici a nerada bych vás zahlcovala depresivníma myšlenkama, když je (anooo už fakt je! už jen měsíc a den!) čas Vánoc! Ale dnes se už probudila ta normální optimistická Gabča a je připravena vám ukázat další tři kavárny, které jsme s přítelem minulé týdny navštívili.
22.11.-9

Hradecká kavárna(Komenského 240, HK 500 03) je jedna z těch novějších u nás ve městě. Nevím proč, ale i přesto že je nová, čekala jsem, že bude uvnitř vypadat tak trochu komunisticky:D Ale opak byl pravdou! Kavárna má nádherný interior (plus za červené doplňky, červenou miluju!), příjemnou atmosféru, ještě příjemnější obsluhu a skvělý výběr! Já jsem si dala (obří) frappé a stracciatello-tvarohový dort, přítel horkou čokoládu a Kubův dort. Zákusky jsme někde už asi lepší jedli, ale kafe i čokoláda byly výborné a navíc to prostředí - klid, ticho na učení nebo povídání:)
Naše hodnocení: (G-já, P-přítel)
Kafe: G: 4,5/5 P: 4/5
Zákusek: G: 3,5/5 P: 3,5/5 
Místo: G: 4/5 P: 4/5 
Obsluha: G: 5/5 P: 4,5/5

22.11.-3
ty židličky chci domů!

22.11.-5
vidíte? frappé větší než můj přítel:D

22.11.-10
v BAGOO (Gočárova 479) jsem už párkrát byla s mamkou, ale nikdy ne na kafíčku. Je to malinká kavárna, kde nabízejí snídaně, brunche, rychlé obědy nebo svačiny jako např. dortíky, zapékané pannini, fresh jogurty, limonády, kafe,... Na těchto kavárničkách se mi hrozně líbí, že mají každý den jiný výběr dortů, a tak se můžete vždy těšit na jiný a být překvapení, co ten den zrovna připravili. Nejvíc se mi ale líbí taková rodinná atmosféra a pan ?majitel? je vždy hrozně příjemný a ochotný. Koukněte na jejich facebookové stránky, mají tam ukázku všech jejich mňamek!
Kafe: G: 3,5/5 P: 3/5
Zákusek: G: 4/5 P: 4/5 
Místo: G: 4/5 P: 3/5 
Obsluha: G: 4,5/5 P: 5/5

22.11.-1

22.11.-2

22.11.-8
A na závěr opět jedna víc komerční kavárna, a to všemi známé McCafé. U nás v Hradci je McCafé na takovém blbém místě, ale i tak tam ráda chodím. Dřív jsme tam s holkama chodily po každé, když za mnou přijely do Hradce, teď už vždy ale vítězí CrossCafé, protože je levnější, má lepší atmosféru a není tolik z ruky. Asi se tolik nebudu rozepisovat o tom, jak mi chutnají zákusky a kafe (a chutnají moc!:D na cookies a jejich cheesecake nedám dopustit!), spíš bych byla ráda, kdybyste mi napsali, co si v McCafé nejraději dáváte vy a jestli tam vůbec rádi chodíte?:) Mně u nás v Hradci dost zklamala obsluha (hlavně když servírky přímo přede mnou diskutují o tom, že když není sklenice na latté, ať mi to dají do hrníčku - dala jsem si střední a hrníček byl menší než malé). Kdybych měla srovnat toto McCafé s jedním ve Vídni, kde jsme byli o prázdninách, srovnávat by to skoro ani nešlo. Ale to bychom asi mohli říct o více věcech u nás vs. v zahraničí.

22.11.-7

22.11.-6


Doufám, že se vám dnešní článek líbil (první díl najdete zde), udělala jsem vám chutě :D a napíšete mi, kde nejraději kafíčkujete vy!!
Mějte se krásně!
PS: Jsem moc smutná, že se moc lidí nezapojilo do giveaway o 14 dní cvičení zdarma. Někde ty zákusky vypotit musíte!:D
G

14 komentářů

  1. Mňam, hned bych si všechny ty dortíky dala, vypadají fantasticky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Takových dobrot hned po ránu vidět :D Jdu si pro buchtu, co jsme pekly s mamkou včera :D.... Ale krásné fotky :) Stejně jít do kavárny a dát si nějakou mňamku doma, je něco úplně jiného. Kavárna má takové svoje kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Moc děkuji:) To máš pravdu:)) jak jsme si teď z toho udělali takovou tradici, tak se vždy nemůžu dočkat:) a doma si už kafe skoro ani nedělám:)

      Vymazat
  3. Ojoj, tak tohle prohlíže u jídla je hřích!:) Úplně jsem se tak namlsala, že si pro něco dborého také zajdu, nicméně na tyhle famozní kousky to zdaleka mít nebude, to je úplná přehlídka dortíků, já bych nevěděla, který by byl lepší, úžasné, článek super, stejně jako ten první, já jelikož nejsem kafíčková, tak hlavně kavárničky a čajovničky, ty u mě vedou:-) Ale mít ke kávě některou z těhle dobrot, tak si dám i to kafe!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My se spíš nemohli rozhodnout, který si v kavárně vždy vybrat!! Nejlíp všechny najednou:D

      Vymazat
  4. Tak tu Hradeckou kavárnu budu muset příště vyzkoušet :) Je fajn, že v HK vznikají pomalu ale jistě nějaké nové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej:) je tam hezká uklidňující atmosféra:)) To teda:) je to super:) začíná se objevovat víc hezkých kavárniček, které nejsou začuzené jako např. Bazar:)

      Vymazat
  5. Pěkně děkuji! Já chudák po cvičení, hladová a musím se spokojit jen se zeleninou a vajíčky :D Miluju kafe :3 A ten první dortík vypadá úžasně :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D Tak takovéhle dobrůtky si občas taky musíme dopřát:D

      Vymazat
  6. Bezva tipy, určitě ty první dvě vyzkouším! :) Na McCafé jsem jela dřív, hlavně kvůli jahodovému cheesecake, ale nějak to tam už nemusím.. Tenhle týden se musím vrhnout na tu Hradeckou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej:) jsou vážně super!:) A pak mi napiš, jak se ti tam líbilo:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS