Social Media

Inspiration Board + I need your "help"

Taková úleva a úžasný pocit po zvládnutí všech zkoušek! V úterý jsem měla poslední a dnes mi tedy začaly prázdniny! Konečně jsem si snídani užila bez ranních nervů, dala si do těla s NTC, a pak hned běžela za přítelem dát si dobrý oběd a užívat si toho, že spolu po měsíci můžeme strávit víc než půl hoďky♥
Kromě práce mám tedy volno, což znamená, že si konečně můžu uklidit všechny studijní materiály ze zimního semestru, trošku přeorganizovat pokoj a taky připravit články na blog! Opět zase začnu normálně přispívat. Sice nevím, na co budu fotit, asi budu muset zatím na můj Samsung. Ale o víkendu si možná půjčím foťák od taťky a mohli bychom s přítelem nafotit i něco lepšího (ještě o tom ale chudák neví:D). Čímž se dostáváme k tomu, co jsem vám chtěla hlavně napsat. Nápadů na články mám asi milion, ale často jste mi teď psali, že byste rádi opět uvítali to a tamto a já bych vám samozřejmě chtěla vyhovět. Takže máte teď možnost mi do komentářů napsat, co byste se tu rádi dozvěděli, na co se koukli a přečetli si. 

U dnešní snídaně jsem si místo nějakého vlogu prohlížela můj oblíbený tumblr, abych načerpala co nejvíc inspirace a motivace. Potřebovala bych si už dodělat diář (ano na konci ledna by to už bylo docela vhodný), udělat ve všem pořádek a dělat něco kreativního, protože mi to chybí, jelikož ta matika kreativitu docela prostrádá:D Těším se moc! Jaké máte vy plány po zkouškovém/konci pololetí?

21.1.-1 21.1.-2

+ další fotky na mém tumblr, kde najdete vše, co mě inspiruje♥ Přidávám tam něco nového docela často, protože jsem tak trochu závislá O:)

Mějte se krásně a "uvidíme se" u dalšího článku, který už může být podle vašeho přání!
G

20 komentářů

  1. Taky tahle ráda sbírám inspiraci, především prohlížím často Weheartit :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já ocením všechny články:) Ale uvítala bych třeba zase něco o cvičení, nějaký příklady workoutů, tipy na jídla, wishlist, tipy na filmy/seriály/knihy :)
    A taky jsem se chtěla zeptat, jaké je to pracovat v H&M?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno bude:) asi kromě těch tipů, jelikož film vidím tak jeden za 2 měsíce a na knížky taky není čas:( A ze seriálů teď u nás se ségrou vede American Horror story♥
      A v H&M jsem spokojená:) je tam hodně práce, pořád se co učit, ale je tam ten nejlepší kolektiv na světě! A nemyslím si, že to tak je jen u nás v Hradci:)

      Vymazat
  3. Ahoj tak mňa bavia veľmi články o jedle či už raňajky alebo hocijaké jedlo, pretože ty to máš vždy tak nádherné spravené, tak ja by som taký článok prijala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) a určitě se tu takové články objeví!:)

      Vymazat
  4. Ahoj :), gratuluji,že jsi zvládla zkouškové já doufám,že zvládnu maturitu :D Jinak super inspirace :) Těším se,že teď budeš častěji přidávat vždycky se tak odreaguji :) mohla bys článeček ukázat diářek jak si plánuješ nebo s kosmetikou taky dlouho nic nebylo jestli máš něco nového,třeba co používáš každý den za přípravky nebo jak si čistíš pleť :) a jasný,že nějaký ty snídaně :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu:) držím palce u maturity! Diářek bude hodně brzy a něco s kosmetikou taky, i když já takovej beauty guru zase nejsem:D

      Vymazat
  5. Já mám ráda všechny tvé články, ale teď bych nejvíc uvítala články o jídle, hubnutí, cvičení a modě. :) A třeba i nějaké články, jaké si dělat svačiny/obědy do školy, co jíst k večeři a tak, prostě nějakou inspiraci. Jak už jsem psala, ráda čtu všechny tvé články, takže cokoliv, ale tyhle bych opravdu uvítala. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno tohle bude:) Tak snad se ti články budou nadále líbit:))

      Vymazat
  6. Taky bych uvítala nějaké články o tom jak cvičíš, případně jak se stravuješ celý den :) Taky se mi líbí články o tvých oblíbených kavárnách - mohla bys udělat něco podobného i o restauracích, pokud máš v HK nějaké oblíbené ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je připravuju:)) A restaurace jsem měla v plánu, ale až někdy na jaře nebo v létě, až se bude chodit ven na zahrádky:D:) Tak chceme s přítelem testovat obědové menu:D

      Vymazat
  7. Ja by som chcela vidieť napriklad tvoju starostlivosť o pleť, ale aj všetko ostatné, tvoj blog mam velmi rada!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoužívám nic extra, takže mi příjde zbytečné o tom vůbec psát článek:( Tady spíš potřebuji inspiraci já:D

      Vymazat
  8. Ocenila bych třeba, jestli by jsi mohla napsat nějaký článek o cvičení, jednodenní jídelníček na ukázku třeba a jak se staráš o pleť :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zvláštní, že tolik lidí chce vědět, jak se starám o pleť, když moje pleť není zrovna nejlepší:D A spíš já bych se měla ještě učit, jak o ni pořádně pečovat:) Ostatní články se tu ale určitě objeví:)

      Vymazat
  9. Ten tumblr máš boží.. :) asi tam budu chodit čerpat nějakou tu inspiraci, jak říkáš:-) a gratuluji k úspěšnému zkouškovému, mě toho čeká ještě hrozně moc :-/ a nevím, co bych ti poradila, prostě piš, co tě baví, je to pak znát a hezky se to čte. :)

    http://myfitmind.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to jsem ráda:) Je to takové moje inspirativní místo:))

      Vymazat
  10. NTC aplikace je placena?

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS