Social Media

Food + Workout diary

Neděle a s ní celý tento týden se blíží ke konci, takže přicházím s mým jídelníčkem, jak jsem slíbila. Myslela jsem si, že mě sepisování každého jídla bude hnát k tomu, abych jedla co nejlíp a ukázala se vám v dobrém světle. Nakonec tomu tak vůbec nebylo a přišlo mi, že jsem dokonce jedla hůř než normálně:D Každopádně, pokud by vás můj jídelníček nadále zajímal, můžu ho zase někdy přidat. Tento týden jsem zrovna nebyla nikde v restauraci na jídle a ani jsem si tolik nevařila doma, takže až takový týden bude, tak se pokusím zase vše zdokumentovat. 

Za co jsem ale na sebe pyšná, je to, že jsem se o dost zlepšila v pití:) Už jako malá jsem málo pila a mamka se za to na mě vždycky hodně zlobila. Máte nebo měli jste taky takový problém? Mám na to recept! Naučila jsem si teď hned po probuzení pít půl litru vody s citrónem. Nejenže vás to skvěle probudí, udělá dobře žaludku, ale začnete se cítit jako "Ou jéé, dnes vypiju sto litrů" :D. Sice teď chodím čůrat asi milionkrát za den, ale pleť mi děkuje a nehrozí mi bolest hlavy.

A teď už vrhněme na můj jídelníček, doplněný i workouty!

2.3. PONDĚLÍ
Snídaně
-bílý jogurt (cca ) s müsli a ovocem + banana bread (na fotce jsou dva, snědla jsem jen jeden)

7.3.-8


Svačina
-půlka hrušky+1 jahoda

7.3.-9

Workout
-  Body remix N+TC 30min + 7min abs

Oběd
-zapečené brambory se smetanou a brokolicí + brokolice

7.3.-10

Večeře
-2 knöckebroty s pom.máslem + jablko

Pití: cca 2,5l (voda a čaj)

3.3. ÚTERÝ
Snídaně
-bílý jogurt+müsli+ovoce + banana bread

7.3.-12

Oběd
-kuřecí prso s kečup.omáčkou s rýží+špenátová polévka

7.3.-15

Svačina
-banán

Běh 8 km

Večeře
-půlka jablka, půlka pomeranče, kousek sýra
2. Večeře
- popcorn (s rajčatovou omáčkou:D)

Pití: cca 2,5l (voda a čaj + pár loků Coly v kiněO:)  )

4.3. STŘEDA

Snídaně:
-müsli koláč bez cukru z bazalky + jogurt s müsli + půlka jablka, pomeranč a půlka banánu

7.3.-11

Workout
- Competitor N+TC 45 min + 3 min extra cvičení na břicho

Oběd
-bramborovo-houbová polévka + "cheesburger" s bramborovou kaší a kompotem

7.3.-14

Svačina
-kafe + půlka jablka a pár piškotů

Večeře
-mandarinka, mrkev, rajčátka

5.3. ČTVRTEK
Snídaně:
-ovesná kaše(3 velké lžíce ovesných vloček uvařených v mléce a vodě) + půlka banánu, jablko, mandarinka a lněná semínka + croissant s máslem

7.3.-6

Oběd
-salát (ledový salát. rajče, ředkvičky, paprika a asi 80g balkánu)

7.3.-5

Svačina
-pomeranč a 3 špaldové minisušenky + kafe

Běh 8km

Večeře
-celozrnný toast se šunkou a balkánem + zelenina

Pití: cca 2,5l (voda a čaj)

6.3. PÁTEK

Snídaně
- ovesnožitná kaše s banánem, pomerančem a skoro celým jablkem + trocha jogurtu a müsli

7.3.-4

Svačina
-zbytek jablka+mandarinka

Oběd
-bramborové špalíčky s vepř.závitkem se zelím + vajíčková polévka

7.3.-13

Svačina
-kafe

Workout
-N+TC (Circuit Challenge30min + 5min cviky na břicho + 15 min Tighten and Tone by Ellie Goulding)

Večeře
-vajíčko, šunka a zelenina

Pití: cca 2,5l (voda a čaj)

7.3.-3

7.3.SOBOTA (Rest day-tentokrát až po šesti dnechO:))

Snídaně
- bílý jogurt s müsli, jablkem a mandarinkou + perník od babičky + bezlepkový koláč z Bazalky

7.3.-2

Oběd
- kuskus se zeleninou a tvarohem

7.3.-15 (2)

Svačina
- kafe + jablko

7.3.-1

Večeře
- zapečená kaiserka se šunkou a sýrem + zelenina
+čtvrtka Milky..uuups (nebylo mi dobře, tak se to něčím muselo zajíst:D)

Pití: cca 2l (voda+čaj)

8.3. NEDĚLE
Snídaně
- bílý jogurt s müsli + hruška, kiwi a jahoda + perník od babičky + bezlepkový koláč z bazalky

8.3.-1

Oběd
-těstoviny se zeleninou a balkánem

8.3.-2

Svačina
- jablko

Workout
- 30min Curver Carver (N+TC) + abs - Xhit

Večeře
- šunka, sýr a zelenina

Pití: cca 2,5l

Pokud budete mít jakékoliv otázky, určitě mi napište! Já vám přeji krásný týden. Mně po celém pracovním víkendu čeká další práce, práce, práce, ale naštěstí i nějaké radosti, takže se mám na co těšit:) 
Posílám pusu
G

37 komentářů

  1. Tak to jsem ráda, že si můžu počíst něčí jídelníček :) Jen já teda potřebuju jíst 5x denně, bez svačiny bych měla hlad :D .. ty nemáš?
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Jediný normální jídelníček je ve čtvrtek. Nezlob se na mě, ale tohle není úplně v pořádku :/ Nemyslím to zle, ale měla bys opravdu přidat

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to krásně, mám z tebe hlad... běhat osm kiláků? obdiv jak blázen, já dám zatím sotva půlku, poněkolikátý se k fitness lifestyle vracím a už to není co to bývávalo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. proboha ty jsi se dala na nějaké rádoby dívčí diety??:OO Vždyt je to snad pod bazální metabolismus, ještě do toho tak hodně sportuješ?? Vždycky se mi u tebe líbilo,že jsi jedla celkem normálnější porce, sice ne moc velké,ale aspon nebyly tak pidi jako jinde a ted koukám, že dietářské chyby přišly i na tebe,..škoda, býval to velmi inspirativní blog rozumné blogerky a ted koukám, že nic než jen diety a minimum jídla s minimem základních živin, nechápu proč zrovna ty gábi...:( opravdu je to škoda, tohle je bohužel i jeden z důvodů,proč je pořád tolika anorektiček, které se jídel bojí,když vidí,že i ostatní jedí tak strašně málo..kor večer, ale u tebe tak nějak celkově je to minimálně:(

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj blog mám ráda, ale jídelníček mě zklamal.. Strašně málo živin..snídaně jsou bohaté a líbí se mi, stejně tak je dobře, že zdravě svacíš, ale ty obědy v jídelně dobré nejsou (já si na gymplu nosila krabičky)..Podle mě jíš málo zdravých tuků, bílkovin a taky méně zeleniny než ovoce..a vzhledem k tomu, jak hodně sportuješ máš až moc malé večeře:(( mám z toho takový dietářský dojem, škoda..

    OdpovědětVymazat
  7. taky mě tvůj jidelníček dost zklamal.. jestli si říkáš "každému to vyhovuje jinak" tak to sice je pravda, ale tohle je fakt SAKRA MÁLO. jednou na to doplatíš. jediné ještě docela normální jídlo je snídaně. na svačinu bych si obložené pečivo a ovoce, s obědem asi nic nenaděláš když chodíš do jídelny, na druhou svačinu celý tvaroh, jogurt, musli a večeře třeba maso, brambory, zeleninový salát, sýr... a klidně bych si dala i druhou večeři.. hodně lidí ti tu píše, jak jíš málo, a věř mi, že to nepíšeme abychom ti ublížili nebo chtěli abys ppřibrala.. ale takhle to prostě nejde tělo jídlo potřebuje

    OdpovědětVymazat
  8. Gábi, je toho strašně malinko. Ty snídaně jsou ještě v pořádku, sice je to z většiny ovoce, ale to beru. Obědy v jídelně taky vypadají dobře, ale ty svačiny a hlavně ty večeře?? Přijde mi a je toho strašně málo...Trošku mě tenhle článek zklamal, myslela jsi o tobě, že jíš víc a nemáš v sobě žádné dietářské myšlenky, už se ani nedivím, že jsi tak vyhublá..Každopádně, doufám, že ti tyhle komentáře něco dají a ty na tom zapracuješ! Měj se krásně a neber tenhle komentář zle, myslím to v dobrém!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Gábi.. Promiň, ale musim se všemi komentáři souhlasit. Snídaně jsou dobré, obědy taky, ale ty večeře?? o.O Ještě mě udivilo, že si hned na začátek napsala, že si jedla hůř než normálně (co potom jíš "normálně"??).. Nemyslíme to zle, ale zamysli se nad tím..

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog mám moc ráda a obdivuji tvoji postavu, jen mě mrzí, že je to i nejspíš díky tomu,že toho moc nesníš. Já vím,každý se nepotřebuje přecpávat 100g vločkama ke snídani a 100g rýže za sucha, ale tohle mi přijde hodně málo. Líbí se mi tvé snídaně, to jo,ale jinak mě to tedy zklamalo:( . Necítíš se unavená?

    OdpovědětVymazat
  11. Musím súhlasiť s ostatnými.. raňajky su na jedničku :) ale tie večere..kedysi keď si tu mala článok čo večeriavaš tak si tam mala aj zo tri chleby na večeru :D a teraz? :(

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, jako všechny přede mnou i mne tvůj jídelníček dosti překvapil. Byla jsem na něj zvědavá, protože obvykle jsi zveřejňovala jen snídaně a ty vypadají opravdu dobře. Ale když jsem si pročetla zbytek, hlavně druhou půlku dne... upřímně mandarinka, mrkev a rajčata ti k večeři stačí? Divila bych se, kdybys neměla hlad, zvlášť když tak cvičíš... Jinak kromě zmiňovaného cvičení děláš i jiný pohyb přes den? (př. procházky)
    Jinak zkus se nad tím zamyslet, taky jsem dřív jedla málo a sportovala moc, namlouvala si, že mi to stačí. Ale jak to skončilo? Ztráta snad poloviny vlasů, horší kůže, nervy a hlavně ztráta MS, kterou dodnes nemám a to to jsou už 4 roky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám úplně stejný problém (prášky zatím nezabírají). K večeři jsem jedla nějak podobně (3x-4xtýdně trénink + 6x posilování doma) a myslela jsem si jak dělám dobře... Není to sranda.

      Vymazat
  13. No je toho opravdu malo, s tim jak sportujes bys mohla jist mnohem vic a nemyslim hned nezdrave klidne zdrave veci ale pridat..tim preci nepriberes jestli jis tak malo kvuli tomu:) ja nevim neznam te, tak snad sem napises par svych slov k tomu:)

    OdpovědětVymazat
  14. Souhlasím se všemi komentáři. Na tvůj blog jsem chodila pro inspiraci a měla jsem za to, že tvá postava je dílem tvrdé dřiny, zdravého životního stylu a rozumu. Ale tohle s ničím zdravým nemá nic společného. Studovala jsem nutričního terapeuta, tak vím, o čem mluvím. Nedostatečný přísun potravy, hladovění nezastoupené důležité látky potřebné k fungování organismu. Jsem velmi zklamaná a doufám, že si to po přečtení komentářů uvědomíš a zamyslíš se nad tím. Teď jsi ještě mladá, ale jednou by ti to mohlo tělo nehezky vrátit.

    OdpovědětVymazat
  15. Moje milé čtenářky. Normálně u každého článku odepisuji zvlášť na každý komentář, ale jelikož mi všechny teď píšete dost podobné věci, odpovím najednou a vše vám vysvětlím.
    Nevím teď kde začít:D Popravdě mě vaše komentáře dost překvapily. Na druhou stranu, když zpětně vidím svůj jídelníček, tak vás asi i chápu:)
    Vezmu to asi hezky od začátku. Když mi tady někdo píše, že snídaně jsou ještě "jakštakš" v pohodě, tak vám s klidem můžu říct, že by většina z vás nesnědla ani půlku z toho:D Podle mě ty fotky vše trochu zkreslují a ve skutečnosti nejde poznat, jak je ta miska nebo talíř veliký. Ráno se opravdu přecpávám k prasknutí. Čímž se dostávám dál. Ne každý den mám dopolední svačiny a to právě kvůli tomu, že nemám hlad ze snídaně (snídám třeba v 8 a do 12 jsem opravdu pořád nacpaná). U obědů teda taky moc upřímně nevím, co se vám nelíbí:D V jídelně vaří skvěle a asi opět fotky klamou, ale je toho dost:) Odpolední svačiny - pravda - bych mohla vylepšit. Jak jsem psala už v článku, tohle nebyl zrovna můj ukázkový týden, byla jsem hodně v práci a měla fakt dost povinností, takže jsem na jídlo neměla vždycky čas (to vysvětluje i ty malé večeře, v práci mám na večeři čas třeba jen 15 min a to jsem ráda, že do sebe stihnu hodit aspoň něco, z práce přicházím domů v 22hod a to už opravdu nejím, ale za to ráno to zase pořádně doženu:D) Je taky dost velkej rozdíl, jestli jsem u mamky nebo u taťky. U taťky toho vždy s ním o strašně moc víc:)
    Ta anorexie, to, že mi bude vypadávat nevím co všechno a o to, že jsem pohublá fakt nechápu. Už od dětství jsem velkej jedlík, kterej miluje jídlo nadevše. Asi budu muset udělat zase někdy týdenní jídelníček a dokázat vám, že jím naprosto normálně a spíš i víc než vy všichni dohromady:D:D
    Chtěla bych, abyste věděli, že vám moc za vaše komentáře děkuju, je hezký, že máte o mně takovou starost, ale určitě ji mít nemusíte, podvýživa u mě žádná nehrozí, energie mám na rozdávání a vše je naprosto OK:)
    Kdybyste i tak ale měli nějaké dotazy, tak ještě napište:)
    Pac a pusu
    Vaše Gabča:*

    OdpovědětVymazat
  16. A ještě jeden dodatek. Mým cílem rozhodně není zhubnout!!! Naopak bych ráda nabrala nějakou svalovou hmotu, takže nemám ani důvod jíst míň:) Konec šmytec:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus vic jist, kdyz chces nabrat. Z ovoce svaly moc neporostou.
      A komentare typu ze nikdo z nas by nesnedl takovou snidani jsou k smichu. :)

      Vymazat
    2. Kdo by to byl řekl, že v ovoci není bílkovina, viď?:D

      Vymazat
  17. Ahojky, všechno mi přijde normální, ale u té večeře jsem se opravdu zarazila..zejména ty 2 knöckebroty..to jsem teda koukala..je to samozřejmě tvoje věc, ale taky si myslím,že při tom cvičení je to zbytečně málo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda:) To jsem byla v práci a víc jsem opravdu sníst nestihla:) Doma to samozřejmě vypadá jinak:)

      Vymazat
  18. Mne se jídelníček líbí, az na ty vecere..místo jen ovoce nebo zeleniny by nebylo spatne udělat si salát s olivovym olejem, sýrem, šunkou nebo tunakem..nebo neco jako mas o víkendu k obědu, ale tesim se na dalsi podobný článek, chapu, ze nekdy se nedaří/neni chut/cas :-) a jeste k těm ranním kasim Gabi, tři lžíce vlocek to je tak 30g ne? Ivet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je podle mě jedno, jestli mám salát nebo šunku sýr a zeleninu položený na talíře jen tak:D:) A kaše dělám spíš tak z 60g a více:) Tím "velké lžíce" jsem myslela extra vrchovaté:D 30g by mi nestačilo:) A i těch 60g docela dlouho vařím ve velkém množství mléka a vody, aby nabobtnaly a najedly se i oči, jestlí víš, jak to myslím:D :) Děkuju za komentář:)

      Vymazat
  19. Máš to hezké, snídaně super, ale svačin a večeří bych se asi nenajedla :D Jak jsem pročítala ty komentáře nade mnou, někteří tě považují za anorektičku, což si teda nemyslím :D Anorektička si asi sotva jde sednout na kafe a dortík :D Vážně zkus na těch večeřích přidat ;) Já jsem myslela, že vynechávání příloh a malé večeře mi pomůžou, ale vyvinulo se to u mě v přejídání... Teď se snažím, aby všechna moje jídla obsahovala sacharidy, bílkoviny a tuky a začínám nad přejídáním vyhrávat :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde o to, že snídaně a obědy se fakt přecpávám, proto mám pak ty svačiny menší:) A přílohám se rozhodně nevyhýbám. Psala jsem, že tenhle týden nebyl přesně ukázkový, jak normálně jím a že jsem jedla spíš blbě, protože jsem byla dost v práci, kde na jídlo není čas:) S přejídáním problémy nemám, protože moje tělo má vše, co potřebuje:)

      Vymazat
    2. neříkej, že ze čtvrtečního oběda si přecpaná -_- je to jen listí

      Vymazat
    3. Neříkám:) a jen "listí" to není.

      Vymazat
  20. Ahoj Gági, nejsem ukázková, taky bych měla jíst víc... Obdivuju holky co cvičí a jedí zdravě a mají super tělo, tohle ne. Nějaké půlení hrušky atd... Docela tě obdivuju, že si sem takový jídelníček přidala. Měj se hezky L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni:) Vážně ty komentáře moc nechápu, stejně jako to, proč bych sem nemohla svůj jídelníček přidat. Půlku hrušky jsem si vzala k svačině, protože mi zbyla ze snídnaně:D Za to se fakt omlouvat tady všem nebudu. Kdyby byla doma celá, vezmu celou:D

      Vymazat
  21. Polovina hrušky a jedna malinká jahoda.. ó,jak vydatná svačina..
    Zamysli se prosím, než ti to tvoje tělo ošklivě vrátí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když sníš moji celou snídani a za 3 hoďky už budeš mít hlad, tak ti zatleskám:D Myslím, že spousta z vás by byla ráda, kdyby tohle do sebe vůbec natlačila.

      Vymazat
  22. Gábi, chtěla bych tě poprosit, aby tě komentáře o anorexii, malého množství jídla, atd. neodradily od přispívání dalších tvých jídelníčků :) Musím říct, že máš opravdu pravdu a tvou snídani bych si pro sebe musela rozkouskovat min. do 2 chodů :D Takže mi nějaké řeči o malém množství jídla přijdou zbytečné...Přijde mi, že každé tělo potřebuje něco jiného..někomu stačí před den 4 menší chody a je najezený, někomu 4 velké chody a má pořád hlad....Tyhle komentáře mi přijdou jako řetězová reakce, kterých je po internetu tolik, že nemám chuť číst žádné komentáře u blogerek na instagramu a blozích...Každopádně, pokud ti tohle jídlo stačí, tak proč to kvůli nedůvěřivých lidí z internetu měnit? :) Měj se krásně, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju:) Takový komentář opravdu potěší:) Přesně tak, mně to takto absolutně vyhovuje a nehodlám nic měnit jen proto, že někteří jedí jinak:)

      Vymazat
  23. Wow.. jak čtu ty komentáře, tak se mi zdá, že tu někdo trošku závidí. Hold někdo se nemusí cpát od rána, do večera :D .. A vzhledem k tomu, že tvoje snídaně většinou obsahujou vše, co potřebuješ, tak se nedivím tvé skromné sváče, na kterou tu každý naráží. Já osobně, když se pořádně nasnídám, tak občas vynechám i oběd. Teda spíš si udělám takový pozdní spojený se svačinou.
    Jinak MILUJU tvoje články, jsou pro mě inspirací a motivací začít se sebou něco dělat :D Takže doufám, že tě banda závistivců nedonutí přestat, ba naopak jim ukázat, že by se měli zamyslet nad sebou, než něco plácnou.
    Verča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je trochu mimo nemyslis, proc bychom ji meli zavidet? Jak vidis, zminovala, ze chce nabrat svalovou hmotu a ta se z ovoce a zeleniny nevyrobi, takze by mela pridat na bilkovinach. Navic nikdo ji tu nerika, ze se ma ladovat od rana do vecera, ale z jidelnicku kde je prevazne ovoce a zelenina moc zivin nevymackne;)

      Vymazat
    2. Verčo, mockrát děkuju:) Jsem ráda, že se najde někdo, kdo mě chápe:))
      A k anonymnímu komentáři bych snad už jen dodala, že svého ovoce se nezvdám:D

      Vymazat
  24. Děkuji moc za všechny tyto velice zajímavé rady a tipy :) I já jsem nedávno přešla na takový zajímavý přerod v jídle a je to tedy fakt znát... Hlavně na to, jak se já osobně cítím a to si myslím, že je vlastně asi to nejdůležitější... Co je hodně fajn, a moc si to vychvaluji, jsou cbd produkty na které jsem narazila relativně nedávno, takže to určitě stojí za zkoušku.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS