Social Media

Breakfast at Tiffany's & DIY

23.3.-1

Samozřejmě, že nemiluji snídani pouze u Tiffanyho. Vychutnám si ji stejně doma u mamky, u taťky, u přítele nebo po cestě ve vlaku. Ale u Tiffanyho jsem snídala snad už stokrát! A slovem "snídala" myslím samozřejmě "nakoupila jsem si dobrůtky a šla do kina s milovanou sestřenkou", "zachumlala se pod peřinu s mým Petříčkem a nebo nespočetněkrát sama a pustila si jeden z těch nejlepších filmů na světě"!

Ze současnosti bych nejoblíbenější herečku hledala asi těžko. A schválně, máte nějakou? Mezi mé favoritky patří třeba Scarlett Johansson nebo Zooey Deschanel, ale žádná z nich stejně nemá takové kouzlo jako Audrey Hepburn. Je hrozně vtipná, roztomilá a taková jako nikdo jiný ne. Nejvíce se mi samozřejmě líbí práve v Breakfast at Tiffany's, miluju i píseň Moon River a před pár lety jsem se v povaze Holly Golightly hodně viděla. (Naštěstí jsem už ale samu sebe našla.)

Zajímalo by mě, jestli jste Snídani u Tiffanyho viděli nebo četli.:) Nebo jestli máte rádi i jiný film s Audrey? Podle mě úplně nejvíc top film je Šaráda! Vtipný, napínavý a dokonale vymyšlený. A Prázdniny v Říme jsou samozřejmě taky klasika s nádhernou atmosférou:)

Mé "tématické" výzdoby v pokoji jste si už určitě mohli všimnout v nějakém z mých Room Tour. Ten veliký plakát jsem dostala k 18. (snad si pamatuju správně ten věk:D) narozeninám od tety, strejdy a sestřenky. Byl to snad ten nejkrásnější dárek, co jsem kdy dostala:) Kalendář, co mi visí vedle něj, jsem chtěla už dávno vyměnit za nějaký obrázek, který bych si sama nakreslila, ale ty fotky jsou v něm tak krásné, že mi to přijde škoda. A nad zrcadlem mi ještě visí obraz s Audrey, který mi koupil Petříček, když jsme byli na Ibize!

23.3.-6

23.3.-5

23.3.-4

23.3.-7

23.3.-2

23.3.-3

23.3.-8

A teď jsem si uvědomila, že jsem vám vlastně původně chtěla napsat o super designovém tričku, které jsem si nedávno vyrobila a koukám, že jsem na to skoro úplně zapomněla:D. Celá já. K Vánocům jsme totiž se ségrou dostaly obyčejná trička a fixy na textil, takže jsme si udělaly jedno vyráběcí odpoledne. Ségry tričko skončilo rozstříhané v koši. To moje naštěstí ne, protože i když jsem ho po jsem-se-svojí-prací-tak-spokojená dokázala něčím zkazit, naštěstí mě napadlo zakrýt to flitry a vlastně celé tričko tak ještě vylepšit!

23.3.-9

23.3.-10

Vyráběli jste také něco za poslední dobu? Mně to vždy krásně uklidní a mám z toho lepší náladu!
Mějte se krásně!!
G

17 komentářů

  1. Krásný outfit! Moc roztomilé tričko!

    OdpovědětVymazat
  2. very nice outfit !! Greetz Edwin

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi moc šikovná, vyrobit si takové tričko vyžaduje dávku šikovnosti a hlavně..trpělivosti :D a tu já bohužel nemám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano:D Trpělivost tam je dost důležitá:D člověk se musí někdy ovládat:D

      Vymazat
  4. Úžasné tričko. Film s Audrey som žiadny nevidela, ale je veľmi krásna a bola úžasný človek (aspoň čo som sa v dokumente dozvedela :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na nějaký koukni, nebudeš litovat!!:) Jsou moc krásné:)

      Vymazat
  5. kráásne tričko ! :) s Audrey som ešte nevidela žiadny film, ale chcela by som si niekedy pozrieť :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. to tričko je bezvadný, já nejsem dostatečně šikovná:) Audrey mám ráda, Snídaně u Tiffanyho u mě vede ♥

    OdpovědětVymazat
  7. to tričko je nádherné! a ty fotky jsou krásné, jak se usmíváš! Nebylas náhodou na akci Vím, co jím? :) přijdeš mi povědomá! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) A byla!:D Jsem ráda, že jsi sem napsala, název tvého blogu jsem hnedka zapomněla:( tak aspoň se na něj už můžu chodit dívat:D:)

      Vymazat
  8. V první řadě Ti to strašně moc sluší! A v druhé řadě seš šikovná, to tričko je krásný a hrozně se mi líbí :). Já mám nejoblíbenější herečku Cameron Diaz a Reese Wintherspoon :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS