Social Media

It's so me!

Hraje se hokej, takže dnes Gábinka píše článek, v přestávkách jako minule:D (Ale postuju až druhý den, protože jsem měla včera problémy s nahráváním fotek, který jsem teď dočasně vyřešila, jeej!)
Dnes bych vám ráda ukázala outfit, který jsem na sobě měla už před několika dny. Pokud někomu bude povědomý, bude to nejspíš proto, že jsem ho měla na sobě v ten den, kdy jsem vám natáčela Spend a day with me video. Kdo ho ještě neviděl, může TADY.
Na světle modrý crop top jsem koukala v H&M už hodně dlouho, až jsem si ho musela koupit. Hrozně se mi líbí jeho struktura, střih i barva. Sice nejde kombinovat úplně se vším, ale například tuhle kombinaci - s high waisted jeanami, košilí, koženou bundičkou a airmaxama, jsem si úplně zamilovala a cítím se v ní hodně dobře a svá. Co na ni říkáte vy?

A nedá mi to. Asi bych nikdy moc psát pouze články o tom, co mám na sobě neuměla. Vždy se musím alespoň trochu vypsat, říct všem, jak se mám a hlavně se zeptat i vás, jak se daří vám!
Takže, jaké jsou teď vaše dny?
U nás je zkouškové v plném proudu. 6 předmětů mám za sebou a 3 mě ještě čekají, z toho 2 snad nejtěžší. Ale opravdu doufám, že vše dám hned napoprvé a budu si moct užívat zasloužené odměny, kterých si v průběhu zkouškových vždy navymýšlím postupně víc a víc, abych se motivovala:D. Máte to tak také? Já se budu odměňovat stráveným víkendem v Praze s přítelem a ségrou, kde se všichni tři zúšastníme i ColorRun, na který se moc těším a doufám, že tam i někoho z vás potkám! Nejspíš se s přítelem vydáme i na Rock For People v den, kdy budou hrát moji milovaní Bastille♥ a tím to určitě zdaleka nekončí:D. Také už pomalu začínáme přemýšlet, kam bychom s přítelem nejraději letěli na dovolenou. Rozhodujeme se asi nejvíc mezi Španělskem, Řeckem a Černou horou. Máte nějaké tipy? Nebo mi povězte, kam máte namířeno o prázdninách vy!





























Mějte se krásně!
Vaše
G♥

10 komentářů

  1. Krásny top, hlavne farba! :) A s tou motiváciou cez skúškové to mám rovnako. :D Čo sa týka mojich plánov na leto, písala som práve o tom článok na blogu, keď tak môžeš pozrieť. :))
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  2. Aneta !!! Very sporty look! Greetz Edwin. www.foto-edwin.nl

    OdpovědětVymazat
  3. mně zkouskove bude teprve zacinat, az 1.6, do te doby mam jen zapocty :/ letos mam 7 zkousek, a krome jazyku, ktery mam 3, se silene bojim uplne vsech. nesnasim zkouskovy, a tohle bude zatim to nejhorsi . do toho se zabyvam zadanim BP a odevzdanim osnovy apod na pristi rok a zacinam silet uz ted, jsem zvedava jak zvladnu tretak :D

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je super sportovniho a prijemneho razu, zamilovala jsem si na nem hlavne boty! Ja bych strasne rada do Recka, tak kez by se zadarilo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký look, moc pěkne zkombinované!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Ti to sluší :) Takový nepřeplácaný outfit, to já ráda!
    TAk Ti přeji, ať zkoušky zvládneš a užiješ si zaslouženého volna! Já poslední dobou vůbec nestíhám, než propouknou maturity tak drtí nás, třeťáky, takže děs.. Ale snad to bude brzy zase dobrý, taky se moc těším na léto. Kdybych si měla vybrat, tak volím asi Řecko nebo Itálii :) Já budu trávit prázdniny na brigádě, takže moc odpočinkové nebude, ale i tak se těším a něco si vydělám :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší!! S tou motivaci to mam stejne :D ted jsem si slíbila foťák tak snad mi maturita a přijímacky vyjdou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj pekný outfit :) Ja som sa tiež pred maturitami nadupovala odmenami a teraz keď mám po nich už si organizujem kde aká bude, presnejšie idem na dovolenku s rodinou do Talianska, potom s kamarátkou Londýn a akademický týždeň aj keď v strese mi naozaj stál za to :)

    http://monikaname.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) To máš tedy nabitý prázdninový program! Vše si užij!!:)))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS