Social Media

#zalepsija in new N+TC STUDIO + little update

Moc mě mrzí, že vůbec nezvládám na blog přispívat. A to bych chtěla! A moc! Materiály na to mám, ale přeci jen vám sem nechci psát jen nějaké blbosti a věty, které by ani nedávaly smysl. Radši si dám vždy na napsání článku více záležet a dělám ho někdy i skoro celý den, aby vám něco přinesl. Bohužel teď nemám moc času, natož volné dny, takže je tu teď prázdno. Ale protože na hokej si přestávku od učení vždy udělám a teď je naopak přestávka v hokeji, rozhodla jsem se tu chvilku nějak využít a dát o sobě konečně vědět.

A co je nového? Začalo zkouškové, takže jako asi každý vysokoškolák toho teď mám až nad hlavu a samozřejmě se mi to zrovna sešlo i s prací, takže jsem byla vždy ráda za 5 hodin spánku, což mě konkrétně teda vůbec nestačí, minimum i maximum zároveň je pro mě 8. Takže se teď při pohledu do zrcadla moc nepoznávám :D, pleť mám špatnou, do toho jsem ještě někde "nastydla" (jsem pořád zavřená doma, tak nevím, kde jsem mohla nastydnout:D), všechno je prostě bombový:D. Ale na druhou stranu se mi ta dřina vyplatila, tento týden jsem vše zvládla a za odměnu si mohla užít rodinnou oslavu, kde jsme slavili moje, přítelovy, bráškovi narozeniny a vlastně i náš + ségřin svátek.

V minulém článku jste se také mohli dočíst o mé dairy free stravě, kterou teď zkouším. Musím říct, že nejprve jsem se cítila fakt skvěle a myslím si, že to bylo dáno hlavně psychickou stránkou, aneb mysl řekla tělo, že teď bude bez mlíka a je to hrozně super, tak se tak tělo začlo cítit, znáte to:D Hned potom mi nastaly střevní problémy, které podle mě vůbec nebyly zapříčiněny tím, že bych snědla něco špatného, nebo chytla střevní chřipku, ale moje tělo asi postrádalo denní dávku laktózy. I pleť se mi fakt HODNĚ zhoršila a necítila jsem se vůbec dobře, spíš jsem si připadala opravdu jak feťák na odvykačce:D. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, teď jsem trochu na rozpacích, co je vlastně správně a co ne. Teď budu týden u taťky, tak to s ním prokonzultuju a uvidím:)

A asi poslední věc, o které jsem vám dnes chtěla něco říct, je to, že jsem před týdnem a půl měla možnost jako jedna z prvních vyzkoušet nové N+TC studio v Praze. Kolikrát vždy promýšlím, zda se mi vyplatí do Prahy vůbec vyrazit, ale nikdy toho nelituji. A už vůbec ne pokud jde o Nike akce! A tentokrát tomu nebylo jinak. Studio je totiž na lodi, zakotveno na Náplavce, je naprosto nádherné a workouty v něm rozhodně stojí za to! Já jsem byla na úvodní lekci s Radkou Vandasovou, se kterou jsem cvičila už na Brumlovce. Bohužel měl tento workout pouze 30 minut, takže byl krátký, ale přesto skvělý! Navíc jsem měla možnost se opět vidět s Domčou z dblog.cz a Markét od Nike. Už od 28.4. jsou navíc workouty přístupné zcela zdarma i pro všechny z vás! Stačí, když se registrujete do N+TC a zabookujete si termín, který chcete. Nevím teď, které přesně jsou k dispozici a s jakými lektory, ale vše najdete ZDE. Kromě Radky Vandasové, mám ještě zkušenost s workoutem s Jakubem Iterským, který je teda taky perfektní! Ale myslím, že žádný N+TC instruktor nebude špatný. Navíc, pokud si vyberete instruktora (a ne instruktorku), zaručuji vám, že se budete více snažit a podáte daleko lepší výkon:D. Navíc když má Nike tak pěkné trenéry:D. Mně moc mrzí, že tahle skvělá akce s plno různými workouty inspirovanými N+TC aplikací vyšla zrovna na zkouškové, už se tam nebudu moct možnost podívat, ale pokud jste z Prahy, nebo máte více času, rozhodně to běžte aspoň vyzkoušet!

No koukněte na fotky! Neříkejte, že už jen z nich se vám nechce jít cvičit a makat na sobě!

x-default

10.5.-3

10.5.-4

10.5.-5

x-default

10.5.-1

10.5.-16

10.5.-13

10.5.-11

10.5.-10

10.5.-12

10.5.-14


10.5.-15

10.5.-9

10.5.-7

10.5.-8

Byl jste si už v N+TC někdo zacvičit? Pokud se tam někdo z vás chystá, nezapomeňte vše sdílet a přidat hashtag #zalepsija !
A mějte se krásně!
G

5 komentářů

  1. Skvělý fotky :) Nike prostě to sportovní oblečení umí

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní fotky! :) Tak Ti přeji, ať zkouškové zvládneš a trochu si odpočineš - pro mě je 8 taky minimum i maximum :) Prostě tak akorát!
    A bez mléka bych to moc nedávala... problémy s pletí můžeš mít i od toho no.. Zkus aspoň něco málo zpátky zařadit, pomalu, třeba se to zlepší!
    Mrzí mě, že to NTC je jen v Praze.. pro nás, kteří bydlíme 350km od Prahy, je to prostě na nic! A přitom bych to tak ráda zkusila.. Kór když je to na lodi :D Ne, je dobře, že sis to užila :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to je masakr! :) Nevěděla jsem, že je to studio na lodi, to je super! :) No, závidím

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle týden 5x :). A stálo to za to! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky. To sportovní oblečení je hezký.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS