Social Media

THE COLOR RUN PRAGUE in Pictures&Video

TheColorRunPrague-blog

Ahojda!
Doufám, že se máte všichni krásně. Venku je naprosto nádherně, takže já mám úplně úžasnou náladu. Dnes se chystáme s přítelem nafotit pár fotek, zajít se kouknout na maličkou Julinku ségry přítele a běhat společně i s mojí ségrou. 

Teď vám jdu ale ukázat formou fotoreportu náš víkend, který jsme právě s Petříčkem a Anet strávili v Praze. Doufám, že se vám fotky budou líbit a nezapomeňte se na konci kouknout i na video!:)

Kdo z vás byl na The Color Run Prague??:)

3.6.-19

Z Hradce jsme vyrazili před jedenáctou a nejprve se jeli ubytovat. Neměli jsme moc času, takže jsme se co nejrychleji převlíkli, udělali si boží tetování, pobalili pár věcí a vyrazili směr Výstaviště Holešovice.

3.6.-18

Spousta lidí a hlasitá muzika byli vidět i slyšet už zdálky. "Color Runní" atmosféra nás tak hned pohltila a my začali bláznit a užívat si to! 

3.6.-17

3.6.-16

3.6.-20

3.6.-23

Program měli vymyšlený moc hezky, Zorka i Kohák byli skvělí moderátoři a i když jsme přes tu masu lidí moc neviděli až úplně na podium, tancovali jsme a zpívali i tak:D

3.6.-22

Barevné zóny byly naprosto dokonalé! Když nás zrovna nebarvili vrhači barev, házeli jsme po sobě barvy sami a Anet se v růžové pak celá i vyválela:D

3.6.-21

3.6.-24

3.6.-15

3.6.-14

3.6.-13

3.6.-12

3.6.-11

Celá akce se vážně vyvedla! Už aby ten rok zase utekl a my mohli jít znovu!!

3.6.-10

Cesta tramvají byla docela vtipná. Nechtěla bych být ta "normální", o kterou se barevní běžci otírali:D. V apartmánu jsme se vydrhli a celí hladoví pospíchali na jídlo do Famy, kterou mi ukázala moje kamarádka, párkrát jsem tam byla na menu a moc se mi tam líbí i chutná:)

3.6.-9

3.6.-8

Po večeři jsme se trochu prošli a tramvají zase jeli zpět (a dělali si neskutečnou legraci ze všech spolucestujících:D opravdu škoda, že jsem zrovna nenatáčela, brečeli jsme smíchy:D) do apartmánu. Přespali jsme v Budget Apartment, který bych všem na tisíc procent doporučila! Byli jsme zde ubytovaní už po třetí a nikdy jsme si nemohli na nic ztěžovat. Opravdu za pár korun, kousek od centra, hezké, nové, čisté, cítíte se tam jak doma a paní majitelka je moc milá!

Ráno jsme se probudili do krásného dne, zašli si koupit snídani a ještě v klidu posnídali rovnou v posteli.

3.6.-7

3.6.-6

Zavazadla jsme si nechali na nádraží a vyrazili kouknout po obchodech. Hledala jsem hlavně boty, ale nakonec jsem pořídila jen milion věcí v H&Mku a boty žádné. Nikdy se mi nic nelíbilo:( 

3.6.-5

Za to tenhle klobouk byl boží! Snad ještě víc než ten z H&M, který jsem si zkoušela někdy v březnu. Tento se mi ale zdá mnohem lepší na podzim, takže jsem si ho nevzala, ale silně o něm uvažuju! Do podzimu by ho mohli ještě zlevnit a byla bych nejšťastnější:D

3.6.-4

3.6.-3

Na obídek jsem přítele a ségru vzala do Delmartu a oběma moc chutnalo, takže jsem měla radost. Já jsem si tentokrát dala kombinaci kuřecího masa s jablíčkem a byla to mňamka!

3.6.-2

Petříček nás pak už opustil a my s Anet ještě prošly pár obchodů, na nádraží vyzvedly kufr a tašku a celý mrtvý skončili ve Starbucks, což bylo po celém dni vážně potřeba! Dala jsem si sojové cafe frappuccino a k tomu tyhle müsli sušenky, protože zákusky ze Starbucks moc nemusím:/

3.6.-1

Byl to opravdu zasloužený víkend po celém tom zkouškovém. Mám hrozně ráda, když něco podnikáme takhle ve třech. Oba je miluju nade vše♥


Napište mi, jak se vám video líbilo a pokud jste na The Color Run byli, tak jak jste si celou akci užili!
A užívejte sluníčka!
G

16 komentářů

  1. Úžasný článok. Rozhodne by som The Color Run chcela zažiť aj ja :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  2. tak příští rok musím na Color Run taky :D muselo to být fakt super a skvělá atmosféra! :))
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  3. čím víc lidí postuje tyhle fotky, tím víc lituju, že jsem nešla... za rok! určitě! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je toho ted spousta:D ja uz na pristi rok taky tesim!!!:)

      Vymazat
  4. Jé, tak to bych příští rok šla ráda taky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky a video:) snad to příště vyjde i mně :D Je možný, že jsem tě zahlídla na Černým Mostě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju:) a asi je:) v sobotu i nedeli jame tam prochazeli:D:)

      Vymazat
  6. Color Run jsem se ještě nikdy nezúčastnila, ale po zhlédnutí tohoto videa, bych to ráda příští rok změnila. Vypadá to super, všichni krásně usměvaví no a .. barevní, logicky :-D Tvá videa se mi líbí moc, jde vidět vaše energie a nadšení.
    Hezký den, Andrea. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujuu:)) jsem rada, ze se ti libi:) a pristi rok urcite vyraz!:)

      Vymazat
  7. Na colour run jsem chtela jit, fakt moc, musi to byt super:) bylo by mi ale blb, ze bych ubehla max par metru a jinak jen chodila, protoze fpvim, ze to proste neubehnu :/ ale zazitek to musel byt skvely :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom to ale vubec neni:) nekde ani bezet neslo a nekteri podle me nebezeli vubec:) neni to zadny zavod:) takze se nemas ceho bat a pristi rok vyraz! Nebudes litovat:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS