Social Media

MALLORCA PHOTO DIARY p.1

14.8.-17

Ahoj!
Dnes jsem se konečně dokopala vzít foťák a nahrát fotky z naší super-ultra-nejlepší dovolené do počítače, takže vám přináším fotoreport. Při odpočinkových chvílích v hotelovém pokoji jsem také sepsala pár řádků, abyste si mohli i počíst, tak snad se vám celý článek bude líbit:*

14.8.-16

14.8.-15

14.8.-14

DEN PRVNI
SALT&SANDY
Prvni snidane, prvni cahtani u more, prvni spaleni/opalovani. Jak jsem se tesila na snidani, je asi tady kazdemu jasne. Nalozila jsem si dva talire a pak si zvesela cupitala jeste pro treti. Rozhodne jsem mistni breakfast kralovna. Jeste jsem to zatim nikam nepsala, ale rekla jsem si, ze si na dovolene vse povolim a dairyfree stravovani ponecham u nas v Cechach. Preci jen pak cely rok zase pojedu bez mleka a tenhle cheatweek me jen nakopne k tomu, se hezky stravovat, kdyz budu zpatky u nas. Sla jsem si tedy i pro cappuccino. Nemela jsem to delat. Za prvne ani nebylo tak uzasne dobry a za druhe.....po snidani jsme si vzali veci, vydali se k mori a ja po chvilce premyslela, kde je prvni WC:D. Krece do bricha me utvrdily v tom, ze tento tyden zas az tak mlecnej nebude, pokud nebudu chtit dovolenou stravit na zachode. Nastesti mi pak uz bylo oukej.
A prvni dojmyze vseho? Hotel mame na super miste, kousek od plaze, plaz je obri s velkou promenadou jak nekde v LA, more je tak teply, ze bych v nem vydrzela cely den (a to nejsem kdovijakej vodni zivel, i presto ze jsem se narodila ve znameni ryby) a spalila jsem si podpazi. Ano, podpazi. Kdo si sakra spali podpazi?! Pri cteni Girl Online jsem si celou dobu stinila rukou a namazat si podpazi jsem teda fakt zapomnela:D.
Taky jsme si zasli vyzkouset hotelove fitko. Docela malinke, spis starsi stroje, ale na cinky nezapomneli! Takze jsem si mohla dat setik cviku na zadek a pak s Nike+Training Club neco na brisko:)

DEN DRUHY
CEKAME MIMINKO, JA I MUJ PRITEL
Rano=dalsi VYDATNA snidane. Opet jsem mela tri talire(a jeste plnejsi nez den vcera, ups), tentokrat uz bez kafe (ale zjistli jsme, ze tu maji i sojove mleko! Trikrat hura, zitra si dam kaficko beze strachu!) a krome jednoho bochanku s pudinkem uz vazne radeji bez mleka. No a stejne to dobre nedopadlo. Mysleli jsme s Petrickem, ze jsme se jen prejedli, je nam tezko a ve vode to vyskaceme. Po vode nam bylo jeste hur, u more jsme se nemohli niceho napit, kdyz jsme meli pocit, ze nam brzo praskne bricho. Chvilkama to bylo lepsi, pak zas horsi, na plazi jsme vydrzeli celych 6 hodin, pak skocili pro pohledy a dobelhali se s nafouknutyma briskama na pokoj. A vubec nevim, proc jsme si nedosli do lekarny hned, kdyz jsme odchazeli od more. Pritel tam ale nakonec skocil(zlaticko!), bylo nam vazne hrozne! A zazracne zazvorove pilulky nam doopravdy pomohli a i kdyz jsme dnes fitko nedali, veceri jsme si nemuseli nechat ujit:)

14.8.-13

14.8.-12

14.8.-11

14.8.-10

14.8.-9

14.8.-8

14.8.-7

14.8.-6

14.8.-5

14.8.-4

14.8.-3

14.8.-2

14.8.-1

Mějte se krásně♥
G

13 komentářů

  1. vidno že si si to užila ! :) krásne fotky :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky Gábi, moc vám to sluší!! a spálený podpaží pobavilo :D je fakt, že to se mně ještě nestalo..

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne fotky,super jídlo a moc ti to slusi :) !
    Podpazi jsem si tedy opravdu jeste nikdy nespalila :D !

    OdpovědětVymazat
  4. Byla si na letišti 2.8. kolem 16hodiny? Krásné fotky,je vidět,že jste si to opravdu užili!:))

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. nevěděla jsem jestli si to opravdu ty,ale vidělajsem tě:) Já letěla do Řecka:))

      Vymazat
  6. Krásné fotky :) já jsem byla sice s přítelem jen u nás v Čechách a pod stanem, ale i to má své kouzlo :) ale (až na ty potíže s jídlem) užívali jste si to tam tedy náramně podle fotek :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné fotky, máš krásné bílé šaty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hah, spálené podpaží. :D Já si akorát spálila obličej. Prostě nos, tváře, čelo a celou pokožku hlavy. :'D

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to tam moc krásně, velice by mě zajímalo, kde konkrétně to je, pokud to není tajné? Právě hledám dovolenou a mám v merku Španělsko a konkrétně i Mallorcu. Předem děkuji za případný odkaz. Kdyby se ti to nechtělo psát sem, tak pochopím a ocením, když mi písneš třeba na maila =) kkiss@seznam.cz
    .

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS