Social Media

Summer New In!

Ahojda!
Prave s pritelem odpocivame po veceri a cekame, az nam aspon trochu slehne, abych se mohli projit k plazi:) Takze nastal perfektni cas na to, vam ted napsat novy clanek o tom, co jsem si toto leto koupila.

Nevim, jestli to je fajn, nebo naopak dost smutny, ale ve skutecnosti jsem si toho koupila jeste mnohem vic nez je v tomto clanku. Seslo se zrejme moje nadseni z leta, teseni se na dovolenou a taky fakt, ze pracuju v obchode s oblecenim:D

2.8.-22
Kamaradce jsem na navsteve v Praze rikala, ze nutne potrebuju nejaka tilka, a tak me poslala do Tezenis. A dekuju ti Paji za tip! To zelene s palmickami jste uz mohli videt v tomto clanku, ten potisk miluju a chvali mi ho hodne lidi:) Take jsem v Tezenis narazila na dalsi palmicky! A rovnou na tilko/croptopu, ktere je na leto a hlavne dovolenou paradni. 

2.8.-21

Nejlepsi bryle(H&M), ktere jsem si za posledni dobu poridila! Prstynky jsou take z H&M a nausnice ze SIX a dostala jsem je od moji nejhodnejsi segry k narozkam:)

2.8.-23
Bile jeany jsem chtela hrozne dlouho. Ted je konecne mam a i kdyz jsem jeste nemela tolik prilezitosti si je vzit, urcite je unosim! Stejne tak moc jsem si prala stredne modre high waisted sortky. Kdo by rekl, ze to bude takovy orisek, najit ty perfektni. Za posledni vlastne-nevim-jak-dlouhou-dobu mi fakt narostl zadek:D Nevim, jestli z tech mych snidani nebo ze cviceni (modleme se za tu druhou moznost), coz zpzsobilo to, ze jsem dokonce musela obrecet jedny moje oblibene saty. Proste je mam najednou do pulky zadku. A stejny problem byl i u nakupu kratasku. Bud koukalo, co nemelo, nebo bych se do nich v oblasti pasu vesla dvakrat. Ale moje zlaty H&M mi udelalo radost! Pres net jsem si naslepo bez vyzkouseni tyto objednala a padnou jako ulite:)

2.8.-25

2.8.-26
Plavecky - vsechny dily H&M

2.8.-27
Ale tohle muj dalsi ulovek z netu. Aneb, jak me HMko opet zachranilo, protoze se mi nikde jinde zadne sandalky nelibily.

2.8.-28
A k letu (a vlastne i podzimu, zime a jaru, ups!) patri bozi laky na nehty! Neonove zluty je na leto fakt bomba, ja ho dostala od segry. Modry od Maybelline je momentalne snad muj nejoblibenejsi. A o gel top coatu od Gabriella Salvete budu jeste urcite hodne mluvit! S nim mi nehty vydrzi 14 dni bez jakehokoliv oprejskani! A to nekecam!

2.8.-29
♡♡♡
Ktera barvicka se vam libi nejvic?

Doufam, ze me v tom nenechate a reknete mi, ze jste pres leo taky nalupovali ostosest!
Uzivejte leto. Ja jdu poskrabat priteli zada a hura na promenadu:D
G

17 komentářů

  1. Super věci! Nejvíc se mi líbí sluneční brýle! Laky mají skvělé barvičky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný věci :) hezky letní! Ty laky vypadají suprově a Tezenis mě taky často překvapí :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. H&M ma vždy zachráni ! :) Tam nájdem vždy veci, ktoré dlho hľadám a za super ceny ! :) krásne vecičky :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Mňa ako lakomaniačku najviac zaujali, samozrejme, laky a neviem sa teda rozhodnúť, ktorý sa mi páči najviac, ale najviac sa mi asi páčia spolu :) Úplne si s nimi viem predstaviť nejaký pekný letný nail art :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné :) Moc se mi líbí ty brýle!

    OdpovědětVymazat
  6. Mně přibylo hodně kraťasů a tílek, hlavně sportovních, ani ne kvůli cvičení, ale proto, že v létě je v nich skvěle, jak jakoby chladí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to me taky:D jen jsem je sem nefotila:D mamka mi 3 darovala, protoze ji nebyly:D ja zas nosim v lete hlavne sportovni podprsenky:D

      Vymazat
  7. Skvělý nákupy a moc pěkný odstíny laků na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí ty šortky :-3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS