Social Media

Summer Random

2.8.-32

Ahoj!
Jaky byl plan? Vse stihnout nejlepe tyden pred odletem. Mit predpripravene clanky, stahnute pisnicky, najita mista k poznavani atd atd. Ale to bych nebyla ja, kdyby se nekonaly nejaky stresicky:D Pisnicky jsem stahovala na posledni chvili a pocitac nevzal mp3, takze jsme bez (novych) pisnicek. Holt budeme cely tyden poslouchat jen Bastille (Petricek je nadsenej:D). Stejne tak jsem stihla pouze upravit fotky, ale cele clanky jeste hotove nemam. Tenhle pisu z letiste. Mam jeste navic problemy s fotakem, ale who cares:D Za hodku odletame na Mallorcu a ja se tesim nejvic na svete, ze budu jen se svym zlatem a uzijeme si teplo, more a slunicko:)

Kazdopadne, ted bych vam rada ukazala, jak jsem se mela doted. Byla jsem hodne v praci, ale i presto si vlastne uzivam prazdniny skvele (i v te praci:) ). 

2.8.-31

2.8.-33

2.8.-34
Muzete se tesit na prvni cvicici video! Hned jak se vratime z dovolene, tak ho upravim:) 

2.8.-35
Nejkrasnejsi barva♡

2.8.-36
Segry narozeninovy dort s boruvkami, kterej jsem nemohla ani ochutnat:(

2.8.-37

2.8.-38
Nadherne misto u nas v Hradci! Skoda, ze uz vse ostrihali:( Tak nadherne to vonelo!

2.8.-39
Noje maly zlaticko!

2.8.-40

2.8.-41

2.8.-42
A druhej segry narozeninovej dort:D mamka i tatka objednavaji u stejne pani a oba kousky byly s tim, co segru momentalne bavi nejvic - hudba!

2.8.-43
Ten nejlepsi strudl z trhu na Naplavce! Miluju mak a v kombinaci s visnema to byla vazne pecka.

2.8.-44
Se zlatickemjsme si udelali jeden hezky den v Praze. Zasli jsme si zabehat s Nike, skvele si nacpali briska, prosli se po Praze, zasli si na slapadla na Vltavu a uzivali si jeden druheho♡

2.8.-45

2.8.-47

2.8.-46

2.8.-48

2.8.-49
A tyhle botky jsou mega pohodlny!

2.8.-50
Taky jsme si udelali se segrou, pritelem a tatkou vylet do Adrspachu, konkretne na Krizek. Bylo tam nadherne! A vedla nas segra, takze jsme nesli normalnima cestama, ale lezli mezi skalama:D

2.8.-51

My uz pomalu nastupujeme, takze musim koncit:D Mejte se krasne, ja se brzy ozvu!
PS: Soutez o listky na Fingers Up vyhrava hurdichmarek! Postla bych vysledek random generatoru, ale pres tablet to je preci jen trochu tezsi.
G


8 komentářů

Instagram

Theme by STS