Social Media

Back on Track

18.10.-9

Začne škola, rozházený režim se zpět uklidní, budu jíst hezky, budu pravidelně cvičit. To přece přijde samo. Řekla bych, že minulý rok tomu tak bylo. Ale letos? Mám horší režim než o prázdninách. Je docela složité zorganizovat školu, práci blog a soukromý život aka čas s rodinou a kamarády i chvíle, kdy potřebuji být jen sama se sebou. A hlídat si zároveň pravidelné stravování a pohyb? Řeknu vám, není to nic jednoduchého:D Ale i tak to podle mě jde skloubit. Tipy?

Plánování
Pokud máte problémy najít si čas na cvičení, podívejte se na nadcházející týden, co vás čeká a kam se vám hoďka workoutu vejde.

18.10.-10

18.10.-4

18.10.-5

Zaznamenávání
Nic lépe nemotivuje než vaše vlastní výkony. Každý workout si zapište - kolik času jste mu věnovali, co jste cvičili/zaběhli/... Uvidíte, že podvědomě sami budete chtít, aby byl pak finální list za každý týden co nejvíce plný:) Já si nezaznamenávám úplně každý týden, ale pokud zrovna fotím jídla do food&workout diary, nějak mě to automaticky žene, abych i pravidelně cvičila.

18.10.-3

18.10.-13


Správné stravování
Jak už to tak bývá, vždy jde strava se sportem ruku v ruce. Workouty jsou u mě teď už v pohodě, spíš to jídlo pokulhává, ale i tak je to lepší než třeba minulý měsíc. A naopak když mám slabší dny, jím fakt otřesně, tak se mi nechce ani cvičit. Zaměřte se tedy na to, co vám jde lépe ovlivnit a uvidíte, že to druhé půjde automaticky s tím:)

18.10.-6

18.10.-2

Výdrž
Řekněte si, na jaký režim chcete najet. Já například většinou cvičím 4 dny a pak mám den pauzu (ano už jsem slevila z 5 dnů). Když to takhle vydržím týden až dva, tak se to zautomatizuje a dál už nad tím ani nepřemýšlím, pohyb se zase stane drogou a jsem zpět v režimu. Je jasné, že se někdy prostě nechce, ale věřte mi, že v takových chvílích nejvíc platí "Krátké cvičení je lepší než žádné.". Dejte si klidně jen 15min. Uděláte pro sebe aspoň něco.

18.10.-1

18.10.-7

Máte nějaké zaručené tipy, jak se dostat zpět do formy, vy? A jak jste na tom s vaším režimem?
A chtěli byste, abych podobný článek napsala i se stravováním?
Pusu
G
18.10.-12

18.10.-11

14 komentářů

  1. Ježiš ta druhá fotka s pejskem mi zlepšila den! Má tam legrační výraz jakoby pózoval :D a tobě to samozřejmě moc sluší :)

    withlovek.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já jsem ji prostě nemohla dostat ze záběru:D a moooc děkuju:))

      Vymazat
  2. Super článek! :)
    Myslím, že podobný o stravě by ocenila spousta lidí včetně mě! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooc děkuju:)) tak ho asi zakomponuju do nějakého food diary:))

      Vymazat
  3. Občas mívám období, kdy se mi zkrátka do cvičení ani do dodržování nějakého jídelníčku vůbec nechce. Někdy to jde překonat, jindy se s tím můžu prát jak chci,ale výsledek bude pořád stejný :D Pak nezbývá, než takové období přečkat)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepší je proti tomu rovnou bojovat:D I když já někdy bojuju, bojuju, ale výsledky nepřicházejí. Chce to vůli a výdrž:)

      Vymazat
  4. Se zapisováním workoutů souhlasím! Mně tohle motivuje nejvíc, ale ta strava taky pokulhává :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Já jak vím, že to někam budu psát, tak se hned víc hlídám, abych to dodržovala a i mě to víc baví:))

      Vymazat
  5. Já to mám taky tak, že když třeba dva týdny poctivě chodím běhat a cvičit, tak se mi to zautomatizuje a pak už se na to těším a přijde mi to nezbytné :)

    OdpovědětVymazat
  6. No, líp bych ten úvod neřekla :D já se ale pomalu a jistě do režimu vracím, jen na to jídlo nemám tolik času..jo a na fotkách jsi nejvíc roztomilá! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíííš ty jsi hodná:* A víme no, je to teď těžký s tím jídlem:D

      Vymazat
  7. Já už jsem si měsíc pořádně nezacvičila. A je to znat, opravdu mi narostla "vana" :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, já vypadám jak těhotná, takže v pohodě:D u tebe tý "vaně" nevěřím, vypadáš skvěle:*

      Vymazat

Instagram

Theme by STS