Social Media

November Essentials

14.11.-10

Čauky!
Jak se máte? Já mám teď před sebou docela dost povinností do školy a zároveň poměrně hodně hodin k odpracování v práci, ale snažím se to prokládat i příjemnějšími akcemi. Ve čtvrtek jsme měli pracovní party, která se vyvedla na jedničku a v pondělí mě čeká holčičí dopoledne.Zároveň už ale vyhlížím i prosinec, protože nám koupil přítel lístky do divadla, pojedeme do Drážďan, půjdeme na jednu nebo dvě narozeninové oslavy a hlavně..Vánoce! Abych ale pravdu řekla, prožívám je už teď:D Jen bych měla ráda víc času na nakupování dárku, protože to je moje nejoblíbenější činnost♥
Taky jste už tak šílení jako já? O:)

Teď ale zpátky do reality, zpátky k listopadu. Chtěla bych vám ukázat pár nezbytností, které mi dělají společnost skoro každý den:) Snad se vám bude článek líbit a napište mi, co nutně v tohle období potřebujete vy!

14.11.-1

Balzám na rty. A jedině eos. Vlastně bych ráda vyzkoušela i jiný organický balzám, ale zatím jsem doslova závislá na tomhle. Stačil týden, kdy mi došel můj růžový jahodový a já zrovna neměla čas si zajít pro nový. Ať jsem se mazala čímkoliv, byl to děs. Ale teď už jsem zase spokojená a mám borůvku♥

14.11.-5

Krém na ruce. Tenhle super ultra voňavý jsem dostala od sestřenky a musím říct, že ta vůně je fakt úúžasná! Ale doporučila bych ho spíš na teplejší dny. V zimě je přeci jen potřeba ruce vyživit víc. Takže si brousím drápky na nějaký jiný. Nemáte tipy? Sháním nějaký, co je na suché ruce, zároveň po něm nejste mastný ještě 10 hodin a není nudný!

14.11.-6

Kokosový olej. Zásadně jsem ho používala jen na vaření/pečení, protože na vlasy mi FAKT nefunguje a dělá s nimi spíš opačný efekt, než že bych je měla mít méně vysušené. Ale je venku zima, s ní přišly i můj každoroční exém na ruce, kterého bych se zbavila asi jen kdybych nesportovala = nepotila se. K doktorovi se mi pro mastičku nechce, tak používám aspoň tohle a aspoň trochu mi to pomáhá:)

14.11.-7

Podzimní laky na nehty. Mám skříň plnou desítek barev, ale stejně mi příjde, že s přicházejícím podzimem/zimou nemám ty, co bych přesně potřebovala:D #girlproblems Chtěla bych najít perfektní tmavě červený, šedý a černý. Tady vám ukazuju moje oblíbence - Rimmel, Estetic a KIKO.

14.11.-9

Čaje. V létě čaj skoro nepiju, zato na podzim si jich úžívám hodně! Zelený bych mohla pít celý den i místo vody a zázvorovo-citrónový je můj nový oblíbenec. Ten prostřední je čaj pro štěstí, který jsem dostala od kamarádky už minulé Vánoce, ale ještě mi pořád několik sáčků zbývá, protože si ho dělám jen ty dny, kdy vážně potřebuju extra štěstí navíc:) 

14.11.-11

Kaki. Kdybych měla říct, jaké je moje nejoblíbenější ovoce, rozhodně by to byly jablka (pokud jsou tvrdá:D) a hroznové víno. Ale jak příjde podzim, hned začnu pokukovat, kde je kaki v akci - je to to nej nej nej podzimní ovoce♥

14.11.-8

Župan. V létě mi zkrášluje pokoj a od podzimu do jara mě zahřívá a dělá ze mě VS modelku, hahaha! A já si myslím, že tenhle rok bude mít přítel hodně těžký úkol překonat tenhle dárek z loňských Vánoc. Jsem hodně citlivej člověk, rozbrečí mě cokoliv, co je smutný i hodně hezký, pokud jde o situace, filmy, okamžiky,... Ale tohle byla první materiální věc, u který jedna slza padla O:)

14.11.-4

Šály. Tyhle dvě jsou moje dvě nejnovější a obě jsou z H&M. Šedou jsem ještě ven nevytáhla kvůli překvapivě teplému počasí, ale ta druhá (pánská) mi dělá společnost docela často:)

14.11.-2

14.11.-3

Klobouk. A nakonec tu mám kousek, který se mi podařilo si vzít jen jednou, protože jindy nebyla buď příležitost, nebo moc foukal vítr:D Ale měla jsem obrovskou radost, když jsem konečně sehnala střih a hlavně velikost, která by mi sedla. Mám tak malou hlavu, že plavu plně ve všech.

Přeju vám, abyste měli druhou polovinu měsíce ještě hezčí než tu první♥
PS: Za 10 dní si řekneme, že už za měsíc je Štědrý den! Wohooo!
G




20 komentářů

  1. Já toho ted mám taky nějak moc, a strašně rychle ten čas utíká. Za chvíli už zase zkoušky, ach jo :( ale zase se moc těším na Vánoce a všechno kolem toho :). EOS jsem měla dvakrát a ty vůně byla skvělé <3. A zrovna dneska jsem si podobný klobouk zkoušela v obchodě a ted docela lituju, že jsem si ho nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zeleny caj bych mohla pit taky furt 😄 a kaki, mnam❤❤ balzam na rty pouzivam blistex happy lips z nemecka, ktery maj ovocne prichute a sladkou chut, takze bych je nejradsi snedla 😂 ale eos chci uz taky konecne zkusit :) jinak krem na ruce bych ti doporucila alverde (s mesickem nebo granatovym jablkem) uzasne voni a opravdu vyzivuje a rucr jsou po nem takovy hrozne hebky 😄😄😄 a super clanek 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, já taky♥ A moc děkuju za tip, kouknu po něm!!:)

      Vymazat
  3. Moc krásný článek! :) Ty laky vypadají super, taky se koukám po nějakém černém! :) A podobné šály taky miluji :) a klobouk už si fakt musím pořídit, koukám po něm už nevím jak dlouho :) a ten župan je prostě dokonalý!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) Já bych ho spíš měla začít nosit:D:D Máš pravdu, je♥

      Vymazat
  4. ja mam tmavy cerveny lak od Rimmel, i kdyz je pravda, ze uz je spis takovy do vinova, odstin Berries and Cream. a laky od KIKO jsou skvely, v prosinci jedu do italie, tak uz se do tohodle obchodu moc tesim :) a salu jsem si zrovna vcera kupovala novou, moc prijemnou, huňatou z C&A, sedivo bila, a jsem z ni uplne nadsena :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě do vínova mám, potřebuju nějaký čistě tmavě červený:)), jeee tak tu Itálii ti závidím♥

      Vymazat
  5. Eos si taky plánuju pořídit, ale docela mě odrazuje ta cena :D Jinak hezký článek jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si člověk koupí rtěnku za 200, tak proč ne balzám za 150, když je mnohem důležitější pro rty než rtěnka:D...si říkám aspoň já:D Moc děkuju:)

      Vymazat
  6. Klobuk je krásny ! :) A EOS milujem :) mám ich doma tri druhy ale tento modrý mám najradšej ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:)) mně ještě hrozně moc voní ten červený, teď jsem ho čuchala u kamarádky:) a další kamarádka dostala kokosový a ten je taky bomba!

      Vymazat
  7. Zase skvělej článek! Už se moc těším na zítřek!! <3 eos naprosto miluju, borůvku jsem ještě ale nezkoušela, takže se po něm mrknu:) jinak já jsem zatím docela v klidu a říkám si, že už bych měla začít doma trochu uklízet, ať se z toho pak nezblázním :D a hlavně už začít nakupovat dárky..jo a chci fotky v klobouku vypadá moc Dobree!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kristyyy:* To je pravda:D taky bych si měla udělat vánoční úklid konečně:D Snad brzy budou:)))

      Vymazat
  8. Kokosový olej mám tiež veľmi rada. A krásne šály :)

    OdpovědětVymazat
  9. Čaje ,obzvlášť zelené miluju :), ale kaki na druhou stranu nesnáším :D
    A EOS jsem dostala k svátku od kamarádky a jsem z něj nadšená :D !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Zkus pleť před použitím kosového oleje ještě navlhčit, pak by měl fungovat ještě lépe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho ale nepoužívám na pleť:) i když spoustu lidí trvdí opak, bojím se, že na mou mastnou by to nebylo to nejl:(

      Vymazat

Instagram

Theme by STS