Social Media

A day before Christmas♥

Ahojda!
Doufám, že se právě všichni v klídečku díváte na vánoční pohádky, nebo mamince pomáháte v kuchyni. Já mám právě chviličku pohov od vaření, tak jsem se rozhodla vám napsat článek. I když mi je jasné, že si ho dnes asi skoro nikdo nepřečte. Však jen buďte se svou rodinou a užívejte si to!

Já jsem měla už jeden štědrý den včera. Spal u nás přítel, takže jsme už od rána mohli být spolu. Na desátou jsem mu ale odjela do města, protože jsem tam měla sraz s mýma nej nej nej kamarádkama, abychom si daly něco dobrého a předaly si dárečky, jak to děláme každý rok. Místem činu se stala naše hradecká Palačinkárna a líp jsme vybrat nemohly, protože se tam člověk cítí hrozně hezky:)

24.12.-17

24.12.-19

24.12.-18

24.12.-16

24.12.-15

A když k tak příjemnýmu místu přidáte ty nejlepší holky pod sluncem, dárečky, přáníčka a palačinky, je z toho hned dokonalé dopoledne! Děkuju holky♥

24.12.-20
Dárky pro moje holky. Ani se neptejte, jakej úspěch měla knížka z Pusheen:D

24.12.-7
#theyknowmeprettywell

24.12.-5

24.12.-4

24.12.-6

Ještě před obědem jsme si stihli s přítelem zaběhat, po jídle jsem upekla ještě jeden druh cukroví a zabalila dárky pro lásku a jeho rodinu. 

24.12.-14

24.12.-13

24.12.-12

24.12.-11

Když se setmělo, vše jsme pobrali a vydali se k nim, kde nás čekalo pohoštění. Pak už jsme ale zase spěchali zpět k nám, kde už čekal můj extrémně natěšenej brácha, protože se šel strojit stromeček. Přítel to musel jít vydejchat ven, to víte...3 ženský a malý zlobidlo u stromku:D. 

24.12.-1

24.12.-10
Jsem docela zvědavá, kdy si ségra s bráchou všimnou, že jsme s mamkou ozdobily stromeček i Patrikem ze Spongeboba:D

Ale zvládli jsme to a s přítelem jsme si tak hned mohli předat dárečky. Co vám mám povídat, byla jsem asi hodně hodná O:)
24.12.-8
Pamatujete si na můj wishlist? Konečně má nikewoman taky něco od Adidas♥

Dopoledne jsme si krásně popovídali, zasmáli se, dali si kávový likér, cukroví a babiččinu vánočku. Ano, už jsem jak koule:D. A teď mě už čeká jen balení dárku, vaření...a pak jídlo, jídlo, jídlo a Štědrý večer. Říkali jsme, jak je super, že máme doma našeho malýho bráchu, protože s těma dětma jsou ty Vánoce o dost víc kouzelnější♥

24.12.-9

24.12.-3

24.12.-2

Užijte si nejen dnešek, ale všechny vánoční svátky! Už se těším, až si u všech přečtu/ uvidím na insta co jste dostali:*
G

10 komentářů

  1. Tobě taky krasný Vánoce a vše nejlepší do Novýho roku :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty Adidas věci jsou dokonalý!
    Šťastné a veselé Vánoce, Gabi <3

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásné,že ses s náma podělila i o svůj Štědrý den,jsi fakt úžasná blogerka :) všechny ty věci co jsi dostala a nebo už darovala jsou opravdu úžasné!:) Přeju příjemné prožití svátků v okruhu tvé rodiny a blízkých a vše nejlepší do nového roku 2016 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný fotky Gábii! <3 ani se nedivím, že pusheen měla radost, já se na ní byla ještě jednou dívat a dost jsem se nasmála, jak to sedí na mou Beluš😄 A krásný dárečky jsi dostala! Já byla asi taky hodná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Pusheen proste vede:D Tak to by bylo, abychom nebyly hodny:D

      Vymazat
  5. to mate hezkou tradici s holkama, ze se takhle vzdy sejdete a date si darky :)) a ty adidas veci jsou super ! ja na to sportovni obleceni moc nejsem ale ten vzor je opravdu hezkej :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS