Social Media

SOWG: Goals Lists

100% souhlasím s Domči názorem, že je fakt naprd, že je zkouškové v lednu! Je nový rok, máte nějaké předsevzetí, chcete začít tak nějak nanovo, hezky a do toho učení?! Si z nás fakt někdo musí dělat srandu:D. Ale musíme se kousnout, všechno to dát, ono to uteče a za chvilku už zas můžeme být bez nervů a soustředit se taky na něco jiného. Já mám před sebou vážně hodně odměn, které jsou pro mě takovými motivacemi k tomu, abych nejdřív vše zvládla a pak si mohla užívat. Ale často to pak při učení taky dopadá tak, že myslím na všechny ty super věci a přistihnu se, jak koukám do zdi, v hlavě si plánuji tohle a tamto a papíry s bankovnictvím vůbec nevnímám. Ono se taky není čemu divit, když mě čekají fakt super plány! V následujích 2-3 měsících hned 2 plesy, 3 koncerty, narozeniny moje i lásky, taky naše výročí a jedna fancy véča! A to nepočítám nějaký kafíčka s kámoškama a sestřenkou. Už se táák těším, až budu mít na všechny zase čas!

Jestli si ještě pamatujete, v jednom článku jsem psala, že pro vás budu mít něco malého. A konečně to je tady! Určitě většina z vás ví, jak miluju organizování a psaní si různých seznamů na snad úplně všechno! A jelikož je začátek roku, každý z nás má určitě nějaké cíle a plány. Tak proč je rovnou nesepsat:D Udělala jsem vám dva druhy listů na roční "předsevzetí" a dva druhy seznamů s měsíčními cíli. Vše je udělané na formát A4, takže je stačí vytisknout a můžete vesele zapisovat. Já sama si hned po zkouškovém udělám novou nástěnku a "Monthly Goals" si tam hned pověsím. Každý měsíci si tam zapíšu, co plánuji udělat a co je mým cílem a jelikož to budu mít každý den na očích, určitě se mi to bude lépe plnit!

goalslistsbygabriealkre
Balíček 4 seznamů si můžete stáhnout TADY.
Nikam jsem tam nevpisovala zdroj, protože nechci, aby vám to ten seznam kazilo, ale pokud byste to někde náhodou vkládali, prosím prosím uveďte můj blog:)

11.1.-2

11.1.-1

11.1.-3

A pokud si něco vytisknete, určitě mi napište, nebo mi to vyfoťte♥
G

PS: Plánuji i více barevné seznamy, kartičky apod., ale až po zkouškovém. Pokud máte nějaké speciální přání, napište mi do komentářů! 

6 komentářů

  1. To je krásný :) Už jsem si to stáhla a nemůžu se dočkat, až to vytisknu a pověsím.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, super nápad, svoje úkoly a plány si potřebuju zorganizovat jako sůl nebo v životě nic nedokončím včas :D a máš úplně dokonalý pokojíček ♥

    OdpovědětVymazat
  3. já stahuju tyto seznamy z Pinterest každý rok :) ale občas si vystačím i s obyčejnými lepíky a barevnými papírky :) organizace je občas potřeba, aby člověk polovinu věcí nezapomněl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já organizaci miluju♥ Proto se nemůžu dočkat, až budu mít čas vytvořit i něco jiného:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS