Social Media

Pole Dance

Krásné odpoledne!
Všechno je teď zase hektické, že jsem vám nestíhala ani napsat. V práci je práce až nad hlavu, se školou to není jinak a já si samozřejmě ještě pro jistotu plánuji milion věcí bokem, abych toho neměla málo:D Ale víte co? Lepší šílený život se spoustu zážitky, než žít nudně. A já jsem vděčná za každou minutu, kdy poznám něco nového, naučím se něco, co jsem v životě ani nezkoušela, jsem s přáteli, přítelem a rodinou a posouvám se dál a dál. Dnes jsem ale už vážně dolezla domů celá zničená. Udělala jsem si rychlý oběd (rýži s cuketou, lilkem a tuňákem, mňam!), konečně si u toho přečetla mé oblíbené blogy a vyřízená padla do postele a dala si jeden power nap. Musím říct, že tyhle dvacetiminutovky, jsou něco, co mi během honičky pomáhají asi nejvíc. Ale nesmí to skončit celým prospaným odpolednem:D. Teď jsem si akorát douklidila a opět plná energie vám šla napsat. Ještě bych dnes měla stihnout otočku u taťky, abychom mu se ségrou popřály k svátku a narozeninám, třeba si i zaběhaly a večer zase domů chystat věci na zítřejší Majáles. Hradecký jsem kvůli práci propásla, ale pražský si s Kristý nenecháme ujít!

V pondělí se mi mezi práci a učení stihla vmáčknout Praha. (Doslova vmáčknout, v neděli jsem končila v práci o půl desáté, v pondělí z Prahy přijela o půlnoci a v úterý zpět do práce na 6:45....a učení probíhalo ve vlaku:D) Jela jsem si vyzkoušet pole dance do studia Pole Dance Vyšehrad. Pole dance jsem nikdy předtím nedělala, takže jsem se trochu bála, ale spíš jsem byla hodně zvědavá. Musím říct, že studio mě hodně mile překvapilo. Bylo útulné, skoro jsem se tam cítila jako u někoho doma. A navíc jsem ještě narazila na perfektní lektorku (Sabinu). Jelikož to byla úplně první hodina, zkoušely jsme jen základní prvky, ale i ty samozřejmě nejsou easy pro někoho, kdo to nikdy nedělal:D Sabča nám ale všechno ukázala klidně milionkrát a neustále nás opravovala, abychom všechno dotáhli (téměř) k dokonalosti. Z hodiny jsem odcházela nabitá pozitivní energií a bolavými svalíky, které samozřejmě bolely ještě více druhý den:D

No, nebylo by boží umět všechno tohle?

28.4.-4
28.4.-3
28.4.-5
28.4.-1
Já myslím, že asi z každé lekce s jakýmkoliv lektorem budete odcházet šťastní:D

28.4.-2
..a já šťastná z toho, že jsem zvládla úplně to nejlehčí a ani se nespálila:D #winneroftheday

Zkoušeli jste už Pole Dance? Jestli by vás to lákalo, na lekce se můžete přihlásit tady. Zrovna jsou vypsané další lekce a kurzy na květen!

Mějte krásný den, o víkendu se opět ozvu!♥
G

PS: Nejsem z cukru a po pole dance jsem si dala ještě N+TC v Nike+ Studiu. A pak nemám být totálně mrtvá:D

20 komentářů

  1. Jéé tak to vyzerá naozaj skvelo ! Ja by som veľmi rada chcela ísť skúsiť poledance, ale ani neviem či to u nás v meste niekde je. Určite sa však chcem na to ísť pozrieť :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. cvičící Pole Dance u mě mají obrovský obdiv - to musí být neuvěřitelná makačka a ty postavy! wow :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivujem všetkých, ktorí tento kvázi šport robia, musí to byť naozaj veľmi náročné:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moje kamaradka je fakt master v polu a uz se strasne dlouho domlouvame, ze me to nauci. Tak snad uz brzo :D Jinak mas teda poradne nabitej program...ja jsem taky rada, kdyz mam porad co delat, ale obcas je taky potreba zastavit a odpocivat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo! Tak to si to s ní stopro domluv!:D A to mi povídej...teď se mi to vymstilo a jsem nemocná:(

      Vymazat
  5. já zkoušela pole dance asi jednou nebo dvakrát a upřímně obdivuju ty, kteří na tom umí taková kouzla! vůbec se to nezdá, ale je to hrozná makačka :D takže klobouk dolů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Ono to vypadá tak jednoduše, ale člověk musí být fakt namakaný, aby to zvládl!!

      Vymazat
  6. Jů pole dance se mi strašně líbí :) Někdy bych to chtěla vyzkoušet, ale u nás ve městě žádné lekce bohužel nejsou :( Asi se budu muset kouknout jinde..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda! Za vyzkoušení to určitě stojí!!

      Vymazat
  7. Ahoj :) pole dance je super, byla jsem 2x na lekci a moc se mi to líbilo. Ale teda obdivuji holky, které na tom cvičí. Je to dost těžký. A mohla bych se zeptat? Bude někdy vyhlášená giveaway? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky obdivuji!! A giveaway jsem už vyhlásila a výherkyni psala mail:)

      Vymazat
  8. Tak toto by som chcela vedieť. Určite by to ocenil aj priateľ. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě byl můj přítel zklamaný z toho, že mě musel před dveřmi studia opustit a vyzvednout mě až zase za hodinu:D a přišel o tu podívanou:D

      Vymazat
  9. Strašně se mi líbí pole dance, ale jaksi na to nemám postavu :D Možná do budoucna :)
    https://lucyfitnesslifestyle.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není o postavě!!:))) Dělat pole dance může určitě každý:) nemusíme se hned svlékat do kalhotek a topíků:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS