Social Media

Peach

115-9

Čauky!!!
Akorát jsem si sbalila věci a za chviličku vyrážím na vlak směr Praha za Kristý. Máme v plánu si dát menší oddych od práce a školy, takže si půjdeme zacvičit do Nike+ studia a pak se odměnit něčím dobrým. Nějak se to sešlo, že jsem byla tento týden v práci každý den, takže jsem byla ráda, že je pátek, po práci jsem si skočila pro ovoce a doma si udělala aspoň na chvilku oraz s kafem, makovým koláčkem (mňam)a hokejem. Ne že bych to v práci neměla ráda, spíš naopak a dokonce tam chodím radši, když mám směnu skoro každý den, než když tam jdu třeba po pěti dnech, ale volný víkend už bude opravdu potřeba! No volný...v neděli už vážně musím pořádně sednout k bakalářce. Jupí:D Musíms e vám svěřit, že už tuhle školu chci mít vážně za sebou, hrozně mě poslední dobou rozčiluje. Když se ale zpětně kouknu na ty tři roky, vlastně mě hodně bavila. Jenže teď už jsem nějak přeorientovaná na navazující studium a nejradši bych bakalářku se státnicemi přeskočila a šla rovnou tam O:)

Konec o škole, ať vás neunudím nebo neznervuju k smrti:D Dneska mám pro vás totiž fotky z jednoho překrásného dne! S láskou jsme si před týdnem udělali výlet do Pardubic, užít si společný čas, projít se, posedět někde a koupit bráchovi dárek k narozeninám. Od rána mi bylo špatně, ale i tak jsem si náš mini výlet užila.
Poprvé jsem taky vyvenčila svoje nové Reeboky. Myslím, že jsem vám už někdy psala, jak jsem jedny konkrétní Reeboky sháněla. Bohužel se ale všude možně vyprodaly, takže jsem si pořídila jiné, ale miluju je stejně♥ Škoda jen, že nejsou kožené úplně celé, ale na léto budou možná i tyhle lepší☺ Jak se vám líbí?

115-1
115-20
115-5
135-21
115-19
115-16
115-14
115-11
115-6
115-17
115-20
115-13
115-8
115-2
115-21 115-10

T-shirt - H&M
Cardigan - H&M
Slacks - H&M
Sneakers - Reebok
Bag - Mango
Necklaces - H&M
Watch - DKNY

PS: Co říkáte na včera vydané debutové album Kyga? Já ho MI-LU-JU!♥ A nejradši bych šla někam tancovat a nebo rovnou znovu na jeho koncert!
Užívejte víkend☺
G

12 komentářů

  1. Krásné fotky! A i když na světlé barvy moc nejsem, tak tuhle růžovou fakt můžu! Ty boty jsou dokonalé!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Peckový outfit, moc se mi líbí ty boty :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  3. Wau fotky sú naozaj krásne :) pristane ti to :)
    SHE IN GIVEAWAY ! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tenisky jsou fakt super! :) Jeste, ze me bakalarka ceka az za dlouho... :D Muzu se zeptat, co mas v planu na magisterskym? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)) no už aby to bylo za mnou:D Ještě to nevím na 100% ale určitě to bude nějaký obor zaměřený na finance:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS