Social Media

RECIPE: Stuffed omelette

Krásnou neděli přeju!
Jaký jste měli víkend? Na mě se podepsal uplynulý týden - hodně práce, hodně učení, ve středu těžké cvičení a v pátek jsem to dovršila dlouhým během na sluníčku, takže jsem v pátek večer dostala za odměnu svalovou horečku a od té doby je mi fakt "skvěle". I tak jsem ale měla super sobotu s přítelem a rodinou! Dnes jsem už ale vážně lehla, prospala skoro celý den, ale ani mi to nijak nepomohlo:( Snad se mi přes noc udělá lépe, v tomhle krásném počasí vážně nechci být nemocná! Ale dost negativismu, dnes mám pro vás připravený recept a jídlo, to je jedna velká radost:D

Obědy zrovna nějak extra neprožívám. Miluju snídaně a odpolední svačiny a ráda je i připravuji. Ovšem na oběd si většinou s přítelem někam skočíme, nebo pokud obědvám sama, udělám si něco rychlého doma (vajíčka, brambory s tvarohem, těstoviny, rýže s nějakou směsí apod) nebo si něco ještě rychlejšího připravím do práce. Ve zkouškovém se ale o mě Petřík staral a po škole na mě doma čekal s nějakou dobrotou, takže teď byla řadě na mě mu to oplatit. Láska miluje tuňák, takže bylo jasné, že ho musím do receptu nějak zapracovat, aby byl spokojený (haha a teď to možná vyznělo tak, že do receptu zapracuji lásku a tuňák bude spokojený:D). Jelikož nám oběma moc moc chutnalo, rozhodla jsem se s vámi o tip na tenhle mňam oběd/večeři podělit.

Palačinky (4ks):
1 vajíčko

200ml sojového mléka
100g celozrnné žitné mouky

Náplň:
bílý jogurt
chilli omáčka
tuňák
avokádo
sušená rajčata
hlávkový salát
rajčata
okurka
sýr (určitě bude lepší parmezán než plátek eidamu;) )

recept1
recept2
recept3
recept4
recept5
recept6
recept7
recept8
recept10

Palačinky ze žitné mouky mám snad nejradši a i Petříček si je chválil! A o kombinaci tuňáka s avokádem a sušenými rajčaty snad ani nemusím mluvit..
..nom nom nom..

Mějte se nádherně♥
G

12 komentářů

Instagram

Theme by STS