Social Media

Food Haul

Krásné ráno♥
V prvé řadě bych vám chtěla strašně moc poděkovat za milé komentáře u všech posledních příspěvků. Jsem moc ráda, že jste na mě po mé menší učící pauze nezapomněli a stále se sem vracíte. Chtěla bych pro vás dělat stále lepší články a psát častěji. Škoda že mi to čas tolik neumožňuje, ale budu se snažit! Mám vymyšlená taková témata, která si myslím, že by mohla být zajímavá a hlavně inspirativní. Navíc jsem si za státnice pořídila nový foťák, což je další super motivace! Dneska jsem se ale rozhodla si s vámi popovídat o jídle, protože se tu dlouho nic takového neobjevilo. Za poslední měsíc se mi doma opět nastřádalo pár nových produktů, které jsem "posbírala" na mých každotýdenních výletech do supermarketů a naší hradecké Bazalky. Musím se přiznat, že tenhle článek bude sloužit tak trochu i pro mé účely. Aspoň si zrekapituluju, co jsem to vlastně všechno nakoupila a z čeho můžu vařit, péct, snídat! Občas se mi totiž stává, že nakoupím hromadu věcí a ty mi potom leží v mojí food skříňce klidně i dva měsíce bez povšimnutí O:)


299-5
Nákupy na cestování a kousky, které nám nikdy nechybí v košíku, pokud jedeme někam na prázdniny. Ty knäckebroty jsou výýborný! Sice jsou opravdu hodně křupavý, ale chuťově nejlepší.

299-6
Tyhle sušenky seženete v Tescu a my je kupujeme vždy, když je mají v akci. Mají různé druhy a jsou buď úplně bez cukru nebo aspoň se sníženým množstvím a některé jsou bez palmového oleje. Podle mě skvělá alternativa ke klasickým máslovým sušenkám:)

299-7
Haha, strava pro miminka, ale pokud doma chybí ovoce, jsem hodně ráda, když v lednici najdu aspoň přesnídávku!

299-8
Miluju rostlinné pomazánky! Často je kupujeme i na rodinné oslavy a mají velký úspěch i u nevyznávačů zdravé stravy.

299-4
Třikrát velké ano! Ani jeden produkt neobsahuje cukr a další zbytečnosti! A mimochodem to "mléko" z Tesca je vážně výborné!

299-3
Funny quotes always gets me O:) WOW no COW

299-2
Mám tu ale také jedno velké NE. Možná by mi taky někdo mohl vysvětlit, jak je možné, že tato mléka se pyšní nápisy "bez cukru" a ve složení také žádný napsaný nemají a přitom jsou sladší než kdejaká slazená. Byla jsem z nich nejdříve nadšená, protože jsem si říkala, že je fajn, že je v Tescu zase nějaká novinka, ale už si je nekoupím. Ne že bych cukr vyřadila úplně, ale ani mi nechutnají.

299-1
Alpro nemám ráda pro jeho složení, stejně jako nejím zapékané müsli. Ale byly prázdniny a slevová akce. No...a já prostě jsem oběť reklamy a slev:D A jednou za čas se to nezblázní O:)

299-10
Moje nejoblíbenější chlebíčky! Občas je docela těžké je sehnat, všude mají buď ty se solí nebo namixované ještě s pšenicí apod. Tyhle jsou ale nej!!

299-13
Klasické nákupy v Bazalce snídaňových a obědových ingrediencí.

299-12
Až z nich nějakou pomazánku udělám, hodím vám sem recept!!

299-14
#yummy tyčinku jsem koupila jen na zkoušku, jak mi bude chutnat. Složením je dost strašná, ale ještě jsem jí nechutnala. Už jste ji měli?:)

299-9
A na závěr to nejlepší. Produkt, ze kterého jsem nejvíce nadšená! V hradecké Bazalce se objevila nová sušená "mléka". Já jsem vzala na vyzkoušení kokosové, ale v nabídce mají i pohankové, ovesné, sojové a mnoho dalších druhů! Myslím, že mě stálo kolem 60-70Kč, což je podle mě super cena na to, že z toho vyrobíte 3,5l nápoje!

299-11

Dejte mi vědět, jaké novinky máte v kuchyni vy a co vás z mého haulu nejvíce zaujalo☺

A mějte se krááásně!
G

17 komentářů

  1. Moc dekuju za inspiraci, miluju tyhle clanky, urcite se priste podivam po nejakych z tehle produktu! Hlavne me zaujaly ty pomazanky, nikdy jsem o nich neslysela a ta tycinky yummy, tu bych rada vyzkousela! Skvelej clanek a tesim se na dalsi!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, děkuju☺ Pomazánky stoprocentně vyzkoušej!!

      Vymazat
  2. Ty "#yummy" fruit bary absolutně miluju, nejlepší sváča co může bejt.. :) Ještě teda Raw energy tyčky nebo Lifebar, ale protože u nás se prodávají jen ty yummy, tak baštím je.. :) Moje novinky v kuchyni nejsou moc extra, koupila jsem si Provamel "smetanu" do omáček, protože jsem dlouuho neměla omáčku a také jsem poprvé v životě vyzkoušela agávový sirup.. pořád se nemůžu rozhodnout, jestli mi chutná, nebo ne, je to hodně zajímavá chuť :DD

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jen teda "yummy" mají o DOST horší složení než raw tyčinky! Takže uvidím, jak mi bude chutnat, ale spíš ji už asi kupovat nebudu :D A sojovou smetanu jsem si teď taky koupila☺ Konečně ji vyzkouším! A agávový sirup jsem snad ještě neměla, ale nejsem si jistá:) U mě vede rýžový a nebo máme doma klasický datlový:))

      Vymazat
  3. Přesnídávky jsou nejlepší :) a potraviny od CountryLife mám taky nejradši

    OdpovědětVymazat
  4. Gábi ty jsi nákupčí!! :D Potvrzuji, že rostlinná mléka z Tesca jsou jedny z nejlepších, kupuji si rýžové nebo ovesné a fakt super:) Hlavně cena je super, když vezmu v potaz například Alpro..A až budu v HK, musíme jít do Bazalky :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče jídla, tak fakt jo :D:D Přesně! Podle mě ty z Tesca a dmka jsou nej! A neboj se, hned jak sem přijedeš, tak si to tam namíříme :D:*

      Vymazat
  5. Gábi, prosím tě když si děláš cappuccino, sladíš ho? A jaké máš nejraději?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neee!! :) a jak to myslíš? Jestli myslíš s jakým mlékem, tak nejradši mám klasiku se sojovým☺

      Vymazat
    2. Myslela jsem jakou značku cappuccina si kupuješ. A piješ ho denně nebo jen občas?

      Vymazat
  6. Tu francouzskou pomazánku úplně MILUJU!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty červený knackebroty jsou úplně nejlepší! Pomazánky od luntera jsem teda ještě neměla, ale snad se k nim brzo dostanu :) Tu yummy jsem měla čokoládovou a ušlo to, ale to složení je tak odrazující :D Každopádně super článek, jako ostatně vždy, a jako člověka na rostlinné stravě mě moc potěšil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Chutově jsou fakt top! A mockrát děkuju!!☺

      Vymazat
  8. Na ty sušenky v Tescu určitě kouknu. A hodně se mi líbí tip, když není doma ovoce, postačí přesnídávka, to asi taky u mě doma zavedu :-)). Ty kukuřičné chlebíčky jsem si koupila včera, tak jsem zvědavá :-). Takové články mám hrozně ráda!

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS