Social Media

Early Christmas tips for gifts

Hned, jakmile skončí Halloween, začínají Vánoce. To je podle mě prostě pravidlo. Vždyť nás už skoro vítá listopad, po kterém už přiletí prosinec! Takže myslím, že teď už své nadšení nemusím zakrývat vůbec. No vemte si, že doteď jsem se ještě držela a jak to vypadalo. Raději se připravte na sváteční, třpytivou a skořicovou smršť! Ale myslím, že na tom ještě nejsem tak "špatně". Jedna má blogerka před víkendem napsala, že už má dávno vyzdobený pokoj sobíkama. Ale že to je přece v pohodě, protože za týden už začíná prosinec:D Trošku si to spletla! Ovšem, řekla bych, že asi není úplně normální vracet se rok zpět na mých oblíbených blozích k listopadu a prosinci, abych si už mohla číst všechny ty vánoční posty♥

Tak či tak, sváteční náladu musím ventilovat, jinak brzo prasknu:D Takže oficiálně začínám s vánočními články, a nejprve s tipy na dárečky!
For Mum

Maminky si musíme hýčkat a dopřát jim spoustu odpočinku, proto jsem vybrala věci jako hrníček, čaj, pouzdro na brýle na čtení knížek, ladící náramky s peněženkou a kosmetickou taštičkou. Plus krásnou zástěru na vaření, aby se mamince lépe vařilo☺

For Dad
obraz, svetr, bio čokoláda, javorový syrup, čokoládový čaj, termohrnek

Když koupíte taťkovi kvalitní svetr, pánský termo hrnek nebo výzdobu do pracovny, určitě nešlápnete vedle. A řekla bych, že snad nikomu neudělá větší radost nějaká dobrota, než právě jemu! A co jít na to tou zdravější cestou?☺

For Boyfriend or Brother

Samozřejmě hodně záleží, jakým směrem se váš přítel nebo brácha ubírá, ale tady je aspoň pár tipů, když už úplně tápete. Kdo jiný než vy by měl vědět nejlépe, co mají nejradši? Ať už se to týká jejich stylu nebo zálib. A velký tip - hodinky Triwa jsem mému příteli kupovala k narozeninám a byla to ta nejlepší koupě! Zatím nepotkal nikoho, kdo by měl stejné, jsou fakt kvalitní a severský design je prostě severský design♥ 

For Friend or Sister

Co je jednodušší než vybírat dárky pro vaše kamarádky nebo ségru?! Myslím, že mi hodně z vás dá zapravdu, že vybírat pro ně dárečky je jako kupovat něco pro sebeO:) Pro holky mám vždycky nakoupeno úplně nejdřív a zhruba tak několik měsíců dopředu:D Nikdy si nemůžu pomoct, když vidím něco krásnýho a musím jim to vzít!

Doufám, že můj malý gift guide vám byl aspoň trochu užitečný. Nakupujete už vůbec? Nebo to berete s klidem a chystáte se na ježíškování až v prosinci? Určitě tohle nejsou ode mě poslední rady. Klidně mi napište, jaké vánoční články by vás zajímali a jestli chcete ještě nějaké tipy na vánoční dárky (pro babičky?:D dárky pod 200,-?,...)
Mějte boží týden♥
G

5 komentářů

  1. Ta zástěra kytičkovaná je krásnáá to je úplně škoda v tom vařit ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ikdyž Vánoce nějak nehrotím, tak tyhle tipy jsou fakt užitečný, jelikož letos fakt nevím co komu koupit :D A tipy na dárky do 200 Kč by byly moc super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gabi, zapomnela jsi na darky z kastanku :D Ty budu letos asi vyrabet ja :D (nee, pro tebe uz neco mam :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc za super tipy! Letos bych chtěla mít během listopadu všechny dárky vyřešené, ať mám potom už jen klid a pohodu :)

    Diary of M

    M.

    OdpovědětVymazat
  5. Diky za paradni tipy mna vanoce! Ja jsem zatim koupila jen babicce, ato tento ledvinovy pas https://www.woolife.cz/vlnene-doplnky/ledvinovy-pas-1.html , pac je nachylna na ledviny a snad ten pas pomuze. Vypada to prakticne. Snad bude mit radost a splni to i funkci ;)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS