Social Media

Pre Christmas Shopping

2811-8 
Krásný pondělní večer!
Mám za sebou docela nabitý den. Nejdřív první práce, po ní následovala druhá práce, nakonec ségry koncert a ještě mě čeká učení. Ale žiju z myšlenek z božího víkendu a z těšení se na zítřejší divadlo. Přijde mi, že se z toho už trochu stává tradice, ale nějakým způsobem to vždycky vyjde tak, že pře Vánoci chodíme s P do divadla (nebo to má moc dobře vymyšlené, že mi vždycky v období adventu udělá s lístky radost!). Teď jen doufat, že mi nebude ještě hůř než dneska. Už jsem se docela vyléčila, ale protože má mamka dost obří kašel (mamka má VŽDYCKY hrozně hysterickej kašel:D), nějak mi začíná být zase hůř taky. Tak mi držte pěsti, ať to přes noc vyležím!

Zpět ale k víkendu. K sobotě, na kterou jsem se těšila měsíce. Vím, že jsem příteli říkala, že můj rok plný koncertů by byl nejdokonalejší, kdyby nakonec do ČR přijeli i znovu Bastille. Asi mě Dan slyšel♥ A mně je vlastně možná zase špatně kvůli několikahodinovému čekání před halou O:). Ale jsem ráda, že jsme to se ségrou absolvovaly a ubojovaly. Bylo to úžasný a já na sobotu budu ještě hodně dlouho vzpomínat! Dopoledne jsme se ještě stavily na velkých vánočních nákupech, které se nám podařily více než dost a já vám dneska ukážu pár věcí, které jsem si nadělila už teď před Ježíškem☺

2811-1
Jaký krásný balíček na mě čekal v pátek na poště♥ S bráchou jsme si zrovna udělali vánoční den plný shánění věci na adventní věneček a procházení se na trzích. Takže tahle zásilka z HappySocks přišla v pravý čas a udělala mi obří radost! Děkuju za předčasného ježíška☺

2811-7
Tenhle pár je jasná volba pro Štědrý den!

2811-4
Už asi dva měsíce jsem si šetřila na boty na zimu a vážně si nic nekupovala (tedy myslím pro sebe, ostatním toho klasicky nakupuju mraky už od září:D). A při Black Friday konečně přišla řada na moje vysněný botky. Asi se mnou někdo nebude souhlasit, že jsou krásný, přeci jen to jsou holinky. Řekla bych, že možná zapadnou do stejné kategorie jako Uggy, zkrátka je buď milujete nebo nesnášíte. Ale v zimě jsem především pro to, aby mi bylo teplo a navíc, mně se Huntery fakt moc líběj♥ A teď jsou moje!

2811-62811-5
2811-3
A i když jsem si teď plánovala koupit opravdu jen boty a na seznamu mám ještě bundu, čelence v Aldu jsem neodolala. A taky mám hned tři důvody (nebo výmluvy, jak chcete), proč se mnou šla domů:
1) Hodí se mi k Hunter botám.
2) Když má člověk culík, nemůže mít čepici. Ale přeci nebudu v zimě mrznout, když budu mít culík. A čelenka to parádně vyřeší!
3) Byla na ni 20% sleva.
Tak a teď nikdo nemůže říct ani "ň" :D

2811-2

Moooc mě zajímá, jestli se vám Huntery taky líbí nebo ne-e. A už jste done s vánočními nákupy. Já je hodlám tento týden (snad) dokončit. Už se totiž nemůžu dočkat, až se vrhnu na další kroky vánočních aktivit - balení dárků, pečení cukroví,...
Mějte se krásně a svátečně♥
G

18 komentářů

  1. Hunterky se mi moc libi! Ja uz mam pet let takove ty se cvockama z adress idea nebo jak se to jmenuje/jmenovalo (?) :D A ted jsi mi je uplne vnukla, ikdyz jsem si ted koupila timberlandy na zimu. Bastille zboznuju, ale kdyz tu byli tenkrat v Sasazu, tak se mi nelibilo, ze se nedokazali propojit "chemii" s publikem a to same pak na Colours. Ale az tu budou priste, tak uz snad vyrazim :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale nejsou Huntery ne?:)) Timberlandy jsou taky boží☺ hrozně se mi líbí ty v červené barvě!! A to teda koukám, že ti příjde, že u Bastille není ta chemie! Právě že jsou hrozně hodní k fanoškům, komunikují s nimi, u spoustu písniček je zapojují a taak. Já jsem na nich byla v Sasazu taky a pak na Rockáči...Colors posoudit nemůžu☺ ale jsem z nich nadšená vždycky♥ Ale je to moje nejoblíbenější kapela, tak to bude možná i tím:D

      Vymazat
  2. Jeee, super nakupy, ja jsem si teda na Black Friday neco malo ulovila a tesim se az to dorazi domu! Jinak tvoje ulovky se mi taky moc libi, hlavne Hunterky, ty si preju asi milion let a porad nic, tak uvidime! Ja se musim priznat, ze nemam jeste ani jeden jedinej darek!!! Hlavne, ze je napeceno, ale darky nikde... ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) Tyjo nemáš jo?:O Tak to já už finišuju:D

      Vymazat
  3. Hunter jsem kdysi chtěla moc, ale ted už to není úplně můj styl, ale líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je chtěla už hodně dlouho:)) a jsem ráda, že je konečně mám:))

      Vymazat
  4. Ty ponožkyyy ♥ Jsem úchylná na bláznivý ponožky a ještě když jsou s vánočními motivy, tak to je úplná bomba

    OdpovědětVymazat
  5. Já už se pár let snažím sehnat pěkné zateplené holinky a stále se mi nějak nedaří :D. O téhle značce jsem neslyšela, tak jí musím omrknout :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni na ně☺ Podle mě to jsou ty nejhezčí holinky☺

      Vymazat
  6. Ta čelenka je boží! Osobně nejsem příznivcem gumáků ala fashion obuvy, ale třeba tady u nás v UK se fakt hodí, protože je všude mokro a bláto :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zase už nějak okoukané všechny kozačky. Jediné které se mi líbí nejsou zase vůbec do zimy, takže jsem to vyřešila takhle a myslim, že budu v zimě hodně ráda:D

      Vymazat
  7. Ty boty se mi moc líbí! Ale ta čelenka je nádherná!, musím souhlasit, že nemůžu říct ani ň :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Boty na zimu taky shanim, ale bohuzel vsude vetsina vyprodanych. A darek mam pouze jeden, letos mam strasnou krizi ohledne naadu, hlavne pro tatu a babicku.... nemas.nejake napady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Huntery jsou boží! Dneska jsem je poprvé měla a rovnou ve sněhu! Jsou taak teploučký☺ Jeeej tak taťkovi já letos kupovala lžičky z bambusu (má rád dřevěný věci:D), placatku s nápisem Best Dad Ever a ségra mu koupila termoláhev, protože si často do práce bere buď teplý pití nebo naopak studený freshe:)) (sehnala ji v Buttlers) a jinak asi záleží na tom, co má tvůj taťka rád:)) Třeba nějaká pěkná zátka na víno, nebo třeba nějaký hezký limitovaný edice piva by byly fajn☺ A pro jednu babičku máme náramek a pro druhou hezký plechový krabice třeba na sušenky atd (z Bonami) :) Jinak pro babičku je podle mě super i něco z drogerie nebo hezký čajíky:) Snad jsem ti aspoň trochu pomohla☺

      Vymazat
  9. Čelenka ti bude slušet, já bych v ní vypadala jak idiot :D A Hunterky super kup! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty a idiot?? Tobě by slušel i pytel a cokoliv na hlavě!!:D:*

      Vymazat

Instagram

Theme by STS