Social Media

Gift Guide: Under 300 Kč

Dárky pod tři stovky jsem slíbila, takže to i dodržím a přináším vám dnes žhavé tipy na levnější radosti, které můžete někomu nadělit. Vánoce samozřejmě nejsou jen o dárcích a už vůbec ne o penězích a radost rozhodně někomu můžete udělat i úplnou maličkostí (říká člověk, který letos utratil snad milion za všechny dárečky). Já sama se přiznávám, že mi kolikrát udělá největší radost něco jako - čokoláda, roztomilý sešit, balzám na rty, ... a nebo prostě něco, čím mi člověk ukáže, jak moc dobře mě zná. A přesně takhle přemýšlejte i vy! To je můj tip na nákupy dárků! Přemýšlejte o tom, co ten člověk rád dělá, jaký je a jaké má koníčky. A pak už vůbec nezáleží na tom, kolik daná věc stojí. Doufám tedy, že vám opět aspoň trochu pomůžu a z tipů dole si něco vyberete (klidně i pro sebe O:) :D).

Spousta věcí je takových těch univerzálních maličkostí, které udělají radost téměř komukoliv, ale rozhodla jsem se vypíchnout tyhle 2 dle mého názoru originální krasavce, kteří mě vážně zaujaly!

1) obraz/plakát - na stránce Pixers.cz jsem letos strávila nehezky mnoho času a vybírala snad hodiny. A co tam můžete pořídit? Fototapety, obrazy, plakáty a nálepky na zeď! Buď si můžete vybrat z jejich nabídky (která je až neuvěřitelně obsáhlá), nebo si vybrat jakoukoliv vaši fotku/obrázek a udělat z ní obraz atd. Rozhodně perfektní dárek pro kamarádky, mladší i starší sourozence - no zkrátka pro kohokoliv (já tam letos pořídila i něco pro dědu). Pokud budete chtít kupovat něco z jejich databáze, doporučuju zadat do vyhledávače, co chcete (moto, ananas, ...) - ulehčí vám to hledání, protože těch obrázků tam mají vážně miliardu! A pořídíte tam originální dárek už od 90 Kč!

2) originální blok - diář bych si troufla koupit asi jen tak ségře nebo mamce, u ostatních bych si nebyla jistá, co přesně od něj očekávají. Ale moleskine přišly s originálními plánovači skoro všeho :D. Můžete tak potěšit pejskaře, milovníky fitnes, čokolády, restaurací,...
Gift Guide - Favourites





Našli jste si vaše favority? Já mezi svoje další řadím ananasový rámeček a jako správný #breakfastlover klip na čajový sáček. A ano, nespletla jsem se. Ten božský klobouk stojí vážně méně než 300 Kč! Rychle než vám uteče!
Napište mi, co byste komu koupili vy a jestli byste si něco nejradši nechali i pro sebe:D
A mějte se nádherně♥
G

4 komentáře

  1. Vazne super clanek! Tehle inspirace momentalne neni dost, darku jeste mam hodne malo a tohle mi urcite pomohlo! Hlavne ty svetylka, obrazky a planovas bych brala hned... ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Láhev na pití a KeepCup jsou jasní favoriti - ostatní věci, které jsi vybrala, jsou ale taky super :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
  3. Ty zápisníčky jsou stejně nejlepší ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jee krásné tipy, ten klobouk je boží steně jako rámeček s ananasem! <3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS