Social Media

Monday Inspiration

291-2


Pondělí je tady! Hurá! (ironické hurá) (...je tady pondělí po týdnu dovolené) (=nejhorší pondělí na světě, haha)
Ale mám za sebou docela relaxační víkend, takže mi nějaká ta práce neuškodí. Se ségrou jsme byly u taťky, takže jsme si užívaly dobré jídlo, trochu sportování a čtení si. V sobotu jsem si navíc užila chvíli i Petříka a v neděli jsme se na chviličku stavili u babičky. Večer jsme si ještě užili mamku a bráchu a konečně jim povyprávěli o Varšavě. Prostě hezký rodinný víkend. Příští víkend už zase bude školní, takže je super, že jsem si teď všech užila.

A pondělí znamená - nutnou dávku inspirace! Dneska mám pro vás zase pro změnu výcuc z mé tumblr stránky a tentokrát se toho sešlo docela dost. Což znamená, že jsem poslední dva týdny na tumblru trávila víc času, než je zdrávo O:). Ale na mojí obhajobu musím říct, že když si udělám kafe, dám si nějakou dobrou sváču, pustím playlist na Spotify a projíždím si všechny mé oblíbené stránky, mám potom vždycky tak skvělou náladu, že si skoro začnu zpívat a tancovat, mám chuť tvořit a cítím se úplně skvěle! A co zlepšuje náladu vám?
291-1
Kafíčka, interior inspirace, denim, světlé tóny, mňami snídaně♥

Kdybyste mě na tumblr, chtěli sledovat a hltat inspiraci častěji, můžete tady.
Jinak vám přeju ten nejlíp možný vstup do nového týdne!
xo
G

10 komentářů

  1. Ta paletka stinu je vazne dokonala, kez bych vedela, kde ji sehnat O:) Povedlo se mi zjistit jenom to, ze je od NARS :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to jsi dobrá, že jsi našla, že je to NARS! Já jsem se do ní taky zakoukala♥

      Vymazat
  2. Je, diky za inspo! Ja jsem taky na zitra planovala takovej clanek! Neni nic zabavnejsi a inspirativnejsih, nez browsovat Pinterestem nebo Tumblrem, haha. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda♥ Pinterest používám spíš na inspirace, když hledám něco konkrétního, ale prohlížet si tumblr je jedna z mých favourite aktivit:D

      Vymazat
  3. Achjo, ty fotky mi tak strašně připomínají léto :/ Jinak skvělý nápad, taková inspirace se hodí vždycky, v pondělí obzvlášť :D
    My cozy corner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Už bych ho taky brala!!!:D No já si právě myslim:D

      Vymazat
  4. Tak na tumblr jsem už dlouho nebyla, ale tyhle inspo články mám strašně ráda :)) Všechny ty kafíčka a snídaně, mňaaam :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radši to ani nedělej, nebo budeš závislák jako já:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS