Social Media

Air May Day & New Kicks

Čauky!
Ráda bych vám ukázala pár fotek z Nike Air Max Day, který probíhá už od úterý a končí v neděli. S Kristý jsme měly možnost si pořádně zacvičit (prý "Bude to lehké"...lež!:D ) ještě než propukne akce přímo v Tančícím domě, kde se vlastně celá akce letos koná. Samozřejmě jsme hned byly obě pro, protože vždycky rády využijeme příležitosti se vidět a taky si myslím, že nám oběma se hodí nějaká motivace ke cvičení, kterou vždy po lekci N+TC s Nike trenéry mám! Takže dám zase na chvíli košem Rebecce Lousie a zamakám si i doma s N+TC aplikací jako dřív. Popravdě jsem si NTC dala hned včera a nevím, jestli to byl zrovna úplně nejlepší nápad. Teď se nemůžu hýbat už vůbec a přemýšlím, co si dneska zacvičit, abych to trochu rozhýbala O:)

A když už jsme u toho mého milovaného Nike, a tak hezky se to sešlo, rovnou vám ukážu i moje nové lásky Nike Presto v barvě Oatmeal. Mám vůbec říkat něco víc? Ty jsou prostě vyrobené přímo pro mě! Líbí se mi, že jsou kožené, mají zajímavou patu a jsou to snad nejpohodlnější Nike, jaké mám. Co na ně říkáte vy?

233-7233-1233-2233-3233-4233-5233-6233-10233-12233-11233-8233-9

Přeju všem nejkrásnější a nejpohodovější víkend a dejte mi vědět, jestli jste se nějaký z dnů byli/půjdete na Nike Air Max Day podívat. Mně o víkendu čeká úklid, blogování a hlavně mi přijede Kristý, což je samozřejmě ten nejlepší bod víkendového programu! Máme v plánu nějakou véču a drink, zkrátka oslavíme ještě dodatečně moje narozeniny a uděláme si holčičí večer. Ten totiž vždycky přijde vhod!
Pusu
G

8 komentářů

  1. Super fotky a boty jsou bozi!!! <3 Skvele se k tobe hodi. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nový botky nemají chybu! :)) Bohužel není čas zajít na tu akci, tak snad jindy. Užijte si s Kristý víkend :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak tuhle akci ti závidím :-) Miluju NIKE botky ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Botky jsou super :) už se těším, až konečně nějaký vyberu i já!

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS