Social Media

Looong Weekend

264-6

Krásnou středu!
Jaký jste měli start do dalšího týdne? Já jsem v podstatě nový pracovní týden ještě ani nezačala. Už v pátek jsem jela ke kamarádkám do Prahy, které byly tak štědré a mohla jsem u nich přespat celý víkend. Sice jsem strávila většinu času ve škole nebo v tramvaji, ale i tak to bylo super. Myslím, že mi momentálně změna prostředí prospěla více než jindy! V neděli za mnou přijel přítel a zůstali jsme v Praze až do úterý. V plánu bylo kino, divadlo, procházky, slunění se a samozřejmě i dobré jídlo!


264-11
Poprvé jsme navštívili poměrně novou kavárnu Smetanaq. Interier je vážně krásný, ale velkou potřebu jít zpět na "místo činu" už asi mít nebudu:)

264-12

264-8

264-10
Miluju pomalá a dlouhá rána s velkou snídaní♥

264-9

264-13

264-5
#ootd

264-7

264-3

264-2

264-14
Kam se ale rozhodně ještě několikrát hodlám vrátit, je Gourmet Pauza! Měli jsme ji kousek od apartmánu a po nahlédnutí z ulice do vitrínky s dortíky bylo jasno O:). Když přidáte nádherný interiér, veselou a milou obsluhu a celkovou atmosféru, musíte se zkrátka zamilovat! Já si pochutnávala na cheesecaku s čokoládou a malinami, sojovém latte a byla omámená vůněmi těstovin a jiných jídel, protože jsme přišli zrovna v době oběda. Byl tam někdo z vás už taky?☺

264-4
V kině jsme byli na filmu Špína a v divadle na Spalovači mrtvol, takže jsme oba večery měli hodně zvláštní náladu. Znáte ten pocit, když dokoukáte něco smutného/depresivního/strašidelného... Já ale rozhodně doporučuju oboje! Přítel a možná i hodně dalších diváků nebylo ze Spalovače mrtvol nijak nadšených, ale mě se zpracování moc líbilo. U "Špíny" jsem si přišla na své taky, filmy a knížky s podobnou tématikou mě vždycky zajímaly. Rozhodně po zkouknutí nebudete rozdávat úsměvy, ale není na škodu se podívat na něco, o čem se jinak moc nemluví.

264-1


Teď už budu končit, začínám mít hlad a jelikož si nestíhám uvařit, zachrání mě VeggGo (miluju jejich houbový bulgur). Potom ještě budu muset doma udělat několik věcí, které neustále oddaluju (emaily, žehlení, ...) a pak už hurá zpátky s přítelem do Prahy na jednu akci, na kterou ale jdeme s Kristýnkou a jejím Vojtou, takže se už nemůžu dočkat!
Pusu
G

10 komentářů

  1. Super fotky, miluju randomy. Moc ti to na vsech fotkach slusi a tolik jidla, mmmmhh, u tehle clancich vzdycky dostanu hlad. ;)
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Víkend jak se patří! <3 A do té kavárny musíme zajít spolu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda♥ Tam bude naše příští randíčko v Praze!!

      Vymazat
  3. Všechny kavárny vypadají úžasně, mně strašně baví neustále objevovat nová podobná místa, zvlášť v Praze, kde je toho plno! Skvělé fotky a užij si další akci! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! Škoda jen, že u nás v Hradci těch kaváren tolik není:( A moc děkuju☺

      Vymazat
  4. Ahoj :) Mohu se zeptat co studuješ? :) a studuješ dálkově? A také co ty a cvičení, jak to teď máš? :) Podle čeho cvičíš?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda..jojo studuju dálkově Management firem:) A určitě přidám zase článek o cvičení, ale teď jen tak v rychlosti: občas běhám, občas cvičím..a cvičím Rebeccu Louise a podle NTC☺

      Vymazat
  5. O Smetanaq jsem už slyšela ale zatím mám ještě dlouhej list kaváren kam musím zajít dřív :D Můžu se zeptat odkud máš ty zkrácené jeany? Vypadaj fakt dobře a navíc ten trend pásků mě hrozně baví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z H&M♥ Je to aktuální kolekce, takže bys je tam měla najít:)) A mně taky! Tohle je tričko a mám ho moc ráda!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS